RF Body Treatment: Βελτιώστε την υφή της επιδερμίδας σας και μειώστε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας αποτελεί αναμφίβολα μια από τις κυριότερες ανησυχίες μιας γυναίκας! Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται ένα όμορφο σώμα χωρίς αυτήν την έντονη όψη «φλοιού του πορτοκαλιού» που προκαλεί δυσφορία.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η θεραπεία RF αποτελεί ίσως την ιδανικότερη λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Το RF (Radio Frequency) είναι μια καινούρια, επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδος όπου κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι συχνότητες ραδιοκυμάτων που εκπέμπονται μέσα στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο διασπάται το τοπικό πάχος και κατ’ επέκταση βελτιώνεται η εμφάνιση της κυτταρίτιδας, καθώς διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και τεντώνουν οι ιστοί, όπως ακριβώς συμβαίνει με το χειρουργικό λίφτινγκ.

Παρόλα αυτά η προετοιμασία του σώματος για να δεχθεί τα ραδιοκύματα είναι εξίσου σημαντική και πραγματοποιείται μέσω της πρεσσοθεραπείας. Η πρεσσοθεραπεία είναι η άμεση και ουσιαστική αποτοξίνωση του οργανισμού, βελτιώνοντας την καλή λειτουργία του συνόλου του κυκλοφορικού συστήματος. Μέσω της πρεσσοθεραπείας, αποβάλλονται τα περιττά υγρά και οι τοξίνες από τον οργανισμό βοηθώντας το σώμα να νιώσει ξεκούραστο και ανάλαφρο, έτοιμο για το RF. 

Συνδυάζοντας λοιπόν, την ενέργεια ραδιοκυμάτων (RF) με την πρεσσοθεραπεία ή αλλιώς λεμφικό μασάζ όπως ονομάζεται, η συγκεκριμένη θεραπεία παρέχει εμφανέστατα, δραστικά και γρήγορα αποτελέσματα όπως την μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, τη βελτίωση της υφής και την σύσφιξη του δέρματος. Μπορεί να διαρκέσει από λίγα μόνο λεπτά έως και μια ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται έξι – οχτώ συνεδρίες για το σώμα. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται άμεσα, ακόμα και από την πρώτη συνεδρία.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δοκιμάστε τη νέα αυτή επαναστατική μέθοδο καλέστε στο Spa Papasavva στο τηλ. 22661135.
https://www.facebook.com/SpaPapasavva/
https://www.instagram.com/spapapasavva/
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!