Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

 Ένας γαλανός παράδεισος 

Για τη μάρκα Roberto Cavalli, το «la dolce vita» δεν είναι ένα απλό σύμβολο αλλά τρόπος ζωής και αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Μέσα από τις τολμηρές του δημιουργίες, ο διάσημος ιταλικός οίκος μόδας υμνεί τον αισθησιασμό και τις έντονες απολαύσεις, την υπερβολή και τη γενναιοδωρία. Τα αρώματα Roberto Cavalli Paradiso δημιουργήθηκαν ως φόρος τιμής σ’ αυτό το όραμα και θυμίζουν μια συμφωνία από ηλιόλουστες νότες εμπνευσμένες από τον πλούτο των ιταλικών τοπίων. 

Ένα μεσογειακό ειδύλλιο… 
Το Roberto Cavalli Paradiso Azzurro είναι ένας φωτεινός ύμνος στην ομορφιά των μεσογειακών ακτών. Συνδυάζει απαλές και ντελικάτες νότες δροσερών λουλουδιών με μια φωτεινή αρωματική σύνθεση, που παραπέμπει στο ανάλαφρο θαλασσινό αεράκι. Ανάμεσα στη γοητεία και τον αισθησιασμό, αυτό το εντυπωσιακό άρωμα υφαίνει μια μοναδική ιστορία αποπλάνησης. Το γυναικείο Roberto Cavalli Paradiso Azzurro αποπνέει αισιοδοξία και εκφράζει το «joie de vivre». Η γυναίκα που το φορά έχει ελεύθερο πνεύμα και ζει τη ζωή της με χάρη και κομψότητα. Η φυσική της γοητεία είναι ακαταμάχητη και το αυθόρμητο γέλιο της μεταδοτικό. Νιώθει άνετα με τον εαυτό της και κατακτά χωρίς καμιά προσπάθεια τις καρδιές των άλλων. 

Ένα λουλούδι από τη θάλασσα… 
Το Roberto Cavalli Paradiso Azzurro δημιουργήθηκε από την Louise Turner (Givaudan). Η αρωματοποιός άντλησε την έμπνευσή της γι’ αυτό το μεσογειακό, floral άρωμα από μια ολοζώντανη νοερή εικόνα. Αυτή ενός λαμπερού λουλουδιού που ανθίζει μέσα από τη θάλασσα. 

Η αρμονία στην κορυφή του αρώματος θυμίζει τη μεσογειακή αύρα. Ένα ίχνος εσπεριδοειδών που αποκαλύπτεται μέσα από την σπινθηροβόλα νοστιμάδα του περγαμόντου αναμιγνύεται με τις νότες κορυφής από λεβάντα.  Αυτός ο μεθυστικός Ζέφυρος δένει αρμονικά με το αισθησιακό άρωμα των πετάλων του γιασεμιού. Η σαγηνευτική floral νότα της καρδιάς του αρώματος ισορροπεί περίτεχνα τη σχεδόν προκλητική παρουσία του γιασεμιού με την εύθραυστη αθωότητα των ποτισμένων με υγρασία πετάλων του. Οι νότες βάσης με το πλουσιοπάροχο άρωμα του ξύλου από κυπαρίσσι και του Cashmeran χαρίζουν στο Roberto Cavalli Paradiso Azzurro μια ζεστή και πολυτελή διάσταση και ένα μαγευτικό αποτύπωμα που διαρκεί. 

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!