Christmas Look 2018 Midnight Wish

Look Holiday 2018
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Πώς θα ήταν αν ένα κραγιόν μπορούσε να φέρει την ευτυχία; Πώς θα ήταν αν ένα ρουζ είχε τη δύναμη να προσφέρει την αιώνια αγάπη; Αν μία σκιά ματιών σας χάριζε τα αστέρια; Αν η συλλογή Midnight Wish περιείχε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες για όμορφα, μαγευτικά Χριστούγεννα;
 
Αυτήν την εορταστική περίοδο, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του μακιγιάζ Dior, πραγματοποιεί την επιθυμία κάθε γυναίκας, κάνοντάς την μοναδικά όμορφη και χαρίζοντάς της τη δυνατότητα να παρουσιάσει έναν νέο εαυτό, όποτε εκείνη το επιθυμεί.
 
Το θέμα αυτής της σεζόν είναι το τυχερό αστέρι του Christian Dior. Το αστέρι που ωθεί κάθε γυναίκα να πιστέψει στο πεπρωμένο της. Ένα αστέρι που οδηγεί σε συνδυασμούς χρωμάτων αγκαλιάζοντας μια πολύπλευρη και πιο ισχυρή από ποτέ θηλυκότητα: έντονο καφέ, απόλυτα κομψό κόκκινο, παραδεισένιο ασημί και απαλό ροζ, τα οποία όταν συνδυάζονται, πετυχαίνουν μια μεγάλη ποικιλία αποτελεσμάτων.
 
Η συλλογή Midnight Wish πραγματοποιεί την υπόσχεση για λαμπερά Χριστούγεννα:
τη χαρά των χρωμάτων και την απόλαυση που προσφέρουν οι υφές, με την πρόσθετη ευχαρίστηση ενός clutch Υψηλής Ραπτικής για μια αυθεντική πινελιά Dior.
 
 
Κάνε μια ευχή
 
Κλείστε τα μάτια και κάντε μια ευχή ή πολλές ευχές για αγάπη, καλή τύχη, ελπίδα και δόξα, ευτυχία και συγκινήσεις…
 
Ανοίξτε τα μάτια σας και ανακαλύψτε ένα clutch Υψηλής Ραπτικής με ποιητικές λεπτομέρειες, γεμάτο με αστερισμούς και τα τέσσερα μεταλλικά γράμματα του DIOR πάνω στο δέρμα. Στο εσωτερικό του, ένα σετ κραγιόν με κομψά, μικροσκοπικά αστέρια στο δαχτυλίδι του και στικ χαραγμένο με ένα αστέρι και μια λέξη: Φήμη. Αυτό το καθαρό, εμβληματικό κόκκινο είναι το 999, ο απαραίτητος σύμμαχος για την επιτυχία.
 
Η περιορισμένη έκδοση Rouge Dior Couture Collection συνοδεύεται από πέντε ανταλλακτικά, επίσης χαραγμένα με ευχές και επιλεγμένα από την εμβληματική παλέτατων χρωμάτων του Dior. Πέντε κόκκινες αποχρώσεις - ματ ή σατινέ, φανταχτερές ή με μπλε λάμψεις - για να συνδυάζονται και να ταιριάζουν ανάλογα με τη διάθεσή σας, είτε για ρομαντικό ραντεβού, ή για κάθε επιθυμία σας για αποπλάνηση, λάμψη και ίντριγκα.
Ένα ονειρεμένο δώρο για τα Χριστούγεννα…
 

 
Rouge Dior Couture Collection
080 Red Smile
434 Promenade
683 Rendez-Vous
772 Classic Matte
999 Matte
 
 
Τέσσερις από τις εμβληματικές αποχρώσεις του Rouge Dior, που περιλαμβάνονται
σε αυτήν τη συλλογή διατίθενται ξεχωριστά.
 
Οι αποχρώσεις Red Smile, Classic Matte, Promenade και 999 κυκλοφορούν σε εορταστική, συλλεκτική έκδοση με χαραγμένο στικ και το δαχτυλίδι σκαλισμένο με αστέρια.
 
Rouge Dior
080 Red Smile
434 Promenade
772 Classic Matte
 
 
Παιχνιδιάρικο Βλέμμα
 
Η λάμψη των αστεριών και το κλειδί της επιτυχίας: οι δύο παλέτες 5 Couleurs στη συλλογή των Χριστουγέννων σχεδιάστηκαν με στόχο ένα φωτεινό, εορταστικό και κομψό μακιγιάζ στα μάτια, λουσμένες από αστέρια τόσο ντελικάτα και ραφιναρισμένα, που δεν τολμάτε να τα αγγίξετε. Αλλά πώς να αντισταθείτε σε αυτή την ποικιλία από καφέ, καυτό χρυσό και παγωμένο κάστανο, με όνομα Lucky Star; Ή Moonlight, φορούν σε εορταστική, συλλεκτική έκδοση με χαρμια εκθαμβωτική αρμονία με ασημί, γκρι, μπρονζέ και πλατινέ όπως το δροσερό, λαμπερό φως του φεγγαριού;
 
5 Couleurs
057 Moonlight
617 Lucky Star
 

Το φως των αστεριών
 
Η συσκευασία διεγείρει την επιθυμία, η σύνθεση αιχμαλωτίζει το φως. Μια αποκλειστική έκδοση της συλλογής Midnight Wish, το Rouge Blush είναι στολισμένο με ένα Χριστουγεννιάτικο σχέδιο, διακοσμημένο με αστέρια, δημιουργώντας ένα ζεστό, χρυσό τόνο που ακτινοβολεί στα μάγουλα και στο ντεκολτέ σαν αστερόσκονη. Μια κοσμική λάμψη για να φωτίσει τα Χριστούγεννα.
 
Rouge Blush
001
 

 
Παραμυθένια Φιλιά
 
Μια χρυσή συσκευασία κραγιόν για Χριστούγεννα με λάμψη Dior; Πώς να επιλέξετε; Ανάμεσα στις νέες, χειμερινές, ματ αποχρώσεις της πεμπτουσίας του Diorific, το vintage ροζ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, γιατί κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι υπερβολικά Élégante. Υπάρχει επίσης το μυστηριώδες μωβ με μια Lovely πινελιά ποίησης και ένα ελαφρώς ιντριγκαδόρικο μπρονζέ που ονομάζεται Stunning. Το πορφυρό πορτοκαλί Désirable είναι σαν μαγνήτης για τα μάτια, ενώ το εντυπωσιακό κόκκινο Triomphante είναι σίγουρο ότι ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Μη ξεχνάτε το μπορντό Βουργουνδίας που αιχμαλωτίζει για τις Audacieuses ηρωίδες. Για τολμηρά, σέξι, αξιοπρόσεχτα χείλη στις γιορτές και όχι μόνο.
 

Diorific
360 Élégante
550 Désirable
620 Stunning
760 Triomphante
780 Lovely
890 Audacieuse
 
 
 
Αστερικά Νύχια
 
Η υπογραφή αυτής της εορταστικής εμφάνισης, το Diorific Vernis χαρίζει στα νύχια μια στυλιστική τσαχπινιά με τις ζωηρές και κομψές αποχρώσεις του: vintage ροζ, λευκό περλέ, κόκκινο με μια μωβ λάμψη, δαμασκηνί που μαγνητίζει ...
Τρεις από αυτές τις αποχρώσεις (Lively, Triomphe, Audace) ταιριάζουν ιδανικά με τα κραγιόν Lovely, Triomphante και Audacieuse.
 
Diorific Vernis
220 Promesse
360 Lively
760 Triomphe
890 Audace
 
 

Το συλλεκτικό top coat, Lucky Star, εφαρμόζεται σε ολόκληρο το νύχι ή για αποτέλεσμα nail art σε πινελιές από γκλίτερ και αστέρια. Ένας συνδυασμός ιριδίζοντος χρυσού και ασήμι που εφαρμόζεται σε γυμνά νύχια, όπως μια έκρηξη πυροτεχνημάτων ή πάνω από το χρώμα για μοναδική λάμψη πολυτέλειας όπως ποτέ ξανά.
 
Diorific Vernis Top Coat
001 Lucky Star
 
 
Ο πλούτος αυτής της συλλογής έγκειται επίσης στη μεγάλη ποικιλία συνδυασμών, όπως αμέτρητοι μικροί κόσμοι χρωμάτων για πολλαπλές δυνατότητες αποτελεσμάτων. Δοκιμάστε να συνδυάσετε το κραγιόν Diorific Lovely με το βερνίκι Diorific Lively και
την αρμονία 5 Couleurs Moonlight για μια δροσερά όμορφη εμφάνιση. Ή το κραγιόν Triomphante σε συνδυασμό με το βερνίκι Diorific Triomphe και από πάνω Lucky Star για ένα κομψό και αισθησιακό ύφος.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»