Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα έργα και ημέρες του Matthew Zorbas στη Κύπρο! Τι, που, πως;

  12/11/2018 15:03
Τα έργα και ημέρες του Matthew Zorbas στη Κύπρο! Τι, που, πως;

Τα έργα και ημέρες του Matthew Zorbas στη Κύπρο! Τι, που, πως;

  12/11/2018 15:03
O διάσημος blogger και ιδρυτής του thegentlemanblogger.com Μatthew Zorpas επέστρεψε στην Κύπρο σε μία μοναδική εμφάνιση στο "4th Fashion Retail Summit", όπου ανέλυσε τη δύναμη και το αντίκτυπο των social media στον κόσμο της μόδας.
 
 
Η παρουσίασή του στη σκηνή ήταν εντυπωσιακή και λαμπερή, όπου την επιμέλειά του ανέλαβε η γνωστή makeup artist Μύρια Νεοφύτου, Beauty and Love by Myria Neophytou. 
 

 
Λίγα λόγια για το Matthew Zorpas
 
Το πορτφόλιό του περιλαμβάνει συνεργασίες με διεθνείς οίκους όπως Hugo Boss, Dsquared2, Μassimo Dutti, Clinique, Montblanc και Johnnie Walker, ενώ το προσωπικό blog που διατηρεί συγκεντρώνει 52.000 και πλέον μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα και η αξία του αγγίζει το ένα εκατομμύριο στερλίνες. Ανάμεσα σε άλλα έχει συνεργαστεί με το Τουριστικό Συμβούλιο των Καναρίων Νήσων, το InterContinental Hotels & Resorts και το Jumeirah Hotel & Resort ως μέρος των εταιρικών σχέσεων, ταξιδιών, που εξερευνούν προορισμούς και επίγειους παραδείσους.
 
Λίγα λόγια για την παρουσίασή του…
 
Τεράστιο αντίκτυπο στον τρόπο που ψωνίζουν οι καταναλωτές έχουν επιφέρει τα social media, όπως ανέφερε ο Matthew Zorpas στα πλαίσια του τέταρτου Fashion Retail Summit. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Matthew Zorpas το 72% των νέων ηλικίας μεταξύ 18 και 24 ετών και το 49% των ατόμων ηλικίας 25 έως 34 ετών επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να ψωνίζουν κατευθείαν από τα social media γι’ αυτό και τα κουμπιά "αγοράστε τώρα" βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Παράλληλα, το 58% των ατόμων ηλικίας 18 έως 24 ετών και το 37% των ατόμων ηλικίας 25 έως 34 ετών αποφάσισαν να αγοράσουν κάτι αφού είδαν τους φίλους τους να το φορούν στο διαδίκτυο.
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας