3INA: Lips for Life Lipstick! Apply it bodly. Wear it daily. Fight it proudly!

Το 2017 χάθηκαν δυο αγαπημένα πρόσωπα από καρκίνο, η Διευθύντρια του Marketing της 3ina, Arita Celma, 32χρονών και η αδελφή του Ιδρυτή Pablo, Maria Rivera, 37 χρονών.
 
 
Δυστυχώς 1 στους 6 θανάτους προκαλείται από τον καρκίνο. Μέσα από τις δυσκολίες της, η φιλοσοφίας της 3ina, είναι να βρούμε την χαρά της ζωής μέσω θετικής σκέψης, θετικές ενέργειες και πνευματικές προσωπικές εκφράσεις.
 
Θέλουμε να τιμήσουμε τις όμορφες αναμνήσεις που των αγαπημένων μας αλλά και των δικών σας ανθρώπων που χάθηκαν από την ζωή με ένα τρόπο όπου γιορτάζουμε τις στιγμές που ζήσαμε μαζί τους, και ταυτόχρονα βοηθούμε στην καταπολέμηση του καρκίνου.
 
Γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την συνεργασία μας μαζί με το World Cancer Research (WCRF), όπου ειδικεύεται στις έρευνες και στην ενημέρωση στην καταπολέμηση του καρκίνου. Στην 3ina προσπαθούμε να εμπλακούμε μέσω από το λανσάρισμα του κραγιόν Lips For Life όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν για την στήριξη στο WCRF, ώστε να τους βοηθήσουμε να πετύχουν το όραμα τους, τον στόχο τους, ένα κόσμο χωρίς καρκίνο.

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!