Dior prestige le micro - serum de rose yeux!

Το Rose de Granville γεννιέται από ένα άγριο τριαντάφυλλο, που ανθίζει στους βράχους της Νορμανδίας, αψηφώντας το εχθρικό κλίμα. Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior μελέτησε αυτό το μυθικό τριαντάφυλλο για περισσότερα από 15 χρόνια ανακαλύπτοντας τον εξαιρετικό πλούτο των μικροθρεπτικών συστατικών του.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Πρωτοπόρος στη μικροδιατροφή του δέρματος, ο Dior ερευνά τώρα την σύγχρονη μικροδιατροφή του κουρασμένου δέρματος προσφέροντάς του την αξιοσημείωτη αναζωογονητική δύναμη αυτού του μοναδικού τριαντάφυλλου στη μορφή του Le Micro-Sérum de Rose Yeux. Αυτός ο ορός δρα σαν ένα πραγματικό συμπλήρωμα διατροφής για το περίγραμμα των ματιών. Εμπλουτίζει το δέρμα με μικροθρεπτικά συστατικά υψηλής ενέργειας, φωτίζοντας θεαματικά τα μάτια.
 
Η μικροδιατροφή, το μέλλον της σύγχρονης ιατρικής
Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, απαραίτητα λιπαρά οξέα, φυτικά θρεπτικά συστατικά (ταννίνες, πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, κλπ.) Η μικροδιατροφή εστιάζει ειδικά σε αυτά τα μόρια, τα οποία, ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες, έχουν αντίκτυπο στην υγεία του σώματος.

Η μικροδιατροφή, ένας ισχυρός σύμμαχος της συμβατικής ιατρικής
Για πολλά χρόνια, η ιατρική είχε παραβλέψει τη σημασία αυτών των θρεπτικών μικροσυστατικών. Περιέχουν στοιχεία, αντίθετα σε ιατρικές αγωγές και εναλλακτικές θεραπείες.
 
Την τελευταία δεκαετία, ωστόσο, εμφανίστηκε μια νέα «ολοκληρωμένη» προσέγγιση.
Η ιδέα; Η χρήση μοντέρνων και παραδοσιακών μεθόδων. Ο συνδυασμός συνθετικών φαρμάκων, που στοχεύουν σε παθολογικούς παράγοντες και της μικροδιατροφής, μέσω της φυτοθεραπείας για παράδειγμα, για την ενίσχυση του "εδάφους", δηλαδή του βασικού μακιγιάζ των κυττάρων, της ανταπόκρισης και της αντίστασής τους. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν αυτή την προσέγγιση, η οποία υπερβαίνει τις συνηθισμένες θεραπείες:
η αποτελεσματικότητα των θεραπειών ενισχύεται με τις παρενέργειες να μειώνονται.
Από το 2014, πάνω από 10.000 δημοσιευμένες μελέτες κλινικών δοκιμών έχουν επισημάνει τα οφέλη των φυτικών και των θρεπτικών μικροσυστατικών1 στην υγεία.
 
1Μελέτη Google - τελευταία επίσκεψη: 19 Φεβρουαρίου 2018 - λέξεις-κλειδιά: μικροδιατροφική κλινική δοκιμή.
 
Η σειρά Dior Prestige, πρωτοπόρος της θρεπτικής κοσμετολογίας
Ο Dior ως ειδικός της μικροδιατροφής του δέρματος εφοδιάζεται από αυτή την ολοκληρωμένη προσέγγιση για να δημιουργήσει μια ακόμα πιο ισχυρή περιποίηση του δέρματος. Συνδυάζει ενεργές αγωγές, που στοχεύουν στις μικροφλεγμονές δρώντας τοπικά και οχυρώνοντας τα κύτταρα του δέρματος. Αυτή η διπλή δράση αυξάνει ριζικά την συνολική αποτελεσματικότητα της περιποίησης δέρματος Dior Prestige.
 
Ένας εξαιρετικός θρεπτικός πλούτος στην καρδιά του τριαντάφυλλου
Μια πρωτοποριακή φυτοχημική ανάλυση επέτρεψε στο Επιστημονικό Τμήμα του Dior να προσδιορίσει με ακρίβεια κάθε ένα από τα μόρια του Rose de Granville: μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φυτοθρεπτικά συστατικά, ασπαρτικό οξύ, αντιοξειδωτικές βιταμίνες B3, B5 και Ε-3, -6 και -9 λιπαρά οξέα.
 
Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior αποκρυπτογραφεί τις μικροθρεπτικές ανεπάρκειες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος
Οι ερευνητές του Dior έχουν προσδιορίσει και υπολογίσει ακριβώς τις μικροδιατροφικές ελλείψεις του δέρματος, που προκαλούνται από την κόπωση. Μέταλλα, βιταμίνες, λιπαρά οξέα, αμινοξέα και φυτικά μικροσυστατικά είναι το πλαίσιο των θρεπτικών μικροσυστατικών, που επηρεάζονται περισσότερο. Για πρώτη φορά, μελέτησαν επίσης τη διακύμανση των θρεπτικών μικροσυστατικών σύμφωνα με τα διαφορετικά τμήματα του προσώπου.
 
Η μικροδιατροφή «ρίχνει» νέο φως στο περίγραμμα των ματιών
Με πάνω από 10.000 βλεφαρίσματα καθημερινά, το περίγραμμα των ματιών είναι το πιο κινητό τμήμα του προσώπου, περιλαμβάνοντας 22 μύες, εκ των οποίων 14 ενεργοποιούνται κάθε 10 δευτερόλεπτα. Αυτή η δραστηριότητα απαιτεί μεγαλύτερη ενεργοποίηση των κυττάρων.
 
Θρεπτικά μικροσυστατικά, πηγές ενέργειας
Για πρώτη φορά, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior εντόπισε τις μικροδιατροφικές ανισορροπίες του δέρματος ως τη βιολογική επίδραση της κόπωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της λάμψης, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους σε αυτή την πολύ ενεργή και ευαίσθητη περιοχή.
 
Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior διεξήγαγε μια μη επεμβατική δοκιμή in vivo για να χαρακτηρίσει την κατάσταση της μικροδιατροφής στα κουρασμένα περιγράμματα του δέρματος και των ματιών. Δείγματα κερατώδης επιδερμικής στιβάδας λήφθηκαν από γυναίκες με μαύρους κύκλους και πρηξίματα2. Έτσι προσδιορίστηκαν οι διαφορές στο μικροδιατροφικό πορτρέτο των γυναικών με κουρασμένα μάτια.
 
Ο καρπός του Rose de Granville: μια απύθμενη δεξαμενή ενέργειας
Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior έχει μελετήσει ανά τα χρόνια, τις αμέτρητες δυνατότητες του Rose de Granville. Ανακάλυψαν μια νέα, απαράμιλλη πηγή θρεπτικών μικροσυστατικών: τον καρπό του.
 
Η θρεπτική δύναμη του τριαντάφυλλου
Στους κήπους του Dior, μετά από 7 μήνες αργής κύησης, ένα στα διακόσια πενήντα τριαντάφυλλα παράγει καρπούς.
 
Συλλέγονται μόνο μία φορά το χρόνο, αλλά επιλέγονται μόνο τα πιο ώριμα και πλούσια σε μόρια. Αυτοί οι καρποί είναι ακόμα καλύτεροι και από λουλούδια, αφού παρουσιάζουν την υψηλότερη συγκέντρωση φυτικών θρεπτικών συστατικών υψηλής ενέργειας, απαραίτητα για τα κουρασμένα περιγράμματα των ματιών.
 
Ένας πρωτοποριακός μετασχηματισμός
Μια επαναστατική τεχνολογία έπρεπε να επινοηθεί για να εξαγάγει όλη τη δύναμη αυτού του νέου πολύτιμου συστατικού. To Επιστημονικό Τμήμα του Dior με εξειδίκευση στον μετασχηματισμό, χρησιμοποίησε την τεχνολογία Thermo-Extraction, ικανή να συγκεντρώνει όλα τα θρεπτικά συστατικά του καρπού του Rose de Granville χωρίς να χάσει σταγόνα από τη δύναμή του.
 
Αυτός ο ακριβής και εύθραυστος μετασχηματισμός δεν περιέχει χημικούς διαλύτες, αλλά εφαρμόζει μια αργή αύξηση της θερμοκρασίας για τη σταδιακή διάλυση της άκαμπτης δομής του καρπού και τη μετατροπή του σε πολύτιμο τριαντάφυλλο, εκεί όπου η μεγαλύτερη συγκέντρωση μικροθρεπτικών συστατικών απελευθερώνεται.
 
2Η μέθοδος, που χρησιμοποιείται ονομάζεται «δειγματοληψία με ύφασμα» και επιτρέπει στα επιφανειακά κύτταρα να δειγματοποιούνται χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο τύπο βαμβακερού υφάσματος, που επιτρέπει τη μείξη των διαφόρων συστατικών σε ένα διάλυμα. Η ανάλυσή τους, συνδυάζοντας μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, όπως η χρωματογραφία υψηλής απόδοσης και η φασματομετρία μάζας, καθιστά δυνατή την ταυτοποίηση και την ακριβή δοσολογία των θρεπτικών συστατικών.
 
Χάρη στην εξειδίκευση στον μετασχηματισμό, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior δημιούργησε ένα νέο, εξαιρετικά συμπυκνωμένο θρεπτικό συστατικό προσφέροντας 22 μικροθρεπτικά συστατικά του τριαντάφυλλου, που μπορούν να αφομοιωθούν τέλεια από το δέρμα.


 
Μια ουσιώδης πρόσληψη ενέργειας για το περίγραμμα των ματιών
Από τα βαθύτερα στρώματα του καρπού του τριαντάφυλλου, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior άντλησε ένα θεαματικό μικροδιατροφικό συμπύκνωμα για να επαναφορτίσει τα επίπεδα ενέργειας του δέρματος και να αναζωογονήσει την περιοχή των ματιών.
 
Το ασβέστιο βελτιώνει την επιδερμική διαφοροποίηση και ενισχύει τη δομή του δέρματος, ενώ το κάλιο αυξάνει την ενυδάτωση του και ενισχύει την αφομοίωση της ενέργειας. Φυτοσάκχαρα, συμπεριλαμβανομένης της φρουκτόζης και της γλυκόζης, ενσταλάζουν ενέργεια στα κύτταρα.
 
Ο καρπός του τριαντάφυλλου προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη νεανικότητα της περιοχής των ματιών, ενεργώντας σε πάνω από 31 βιολογικούς δείκτες, που υπάρχουν στο περίγραμμα του δέρματος των ματιών:
 
18 δείκτες, συνδεδεμένοι με την ενίσχυση της δερματικής μήτρας και της δερματικής-επιδερμικής ένωσης.
 
13 δείκτες, που εμπλέκονται στη διαφοροποίηση και στην συνοχή των επιδερμικών κυττάρων.
 
Το δέρμα ενδυναμώνεται, τροφοδοτείται και ενεργοποιείται, το περίγραμμα των ματιών είναι ορατά αναζωογονημένο, το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι «σβήνουν» και τα μάτια φωτίζονται εμφανώς.
 
 
ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ TO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ
 
Βελτίωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων: + 26% * / +49% **
 
Βελτίωση της εμφάνισης του πρηξίματος: + 25% * / +66% **
 
Μείωση της εμφάνισης συμφόρησης στην περιοχή των ματιών: +32% * / +72% **
 
Φωτεινότητα του περιγράμματος των ματιών: + 35% * / +48% **
 
Δομημένο περίγραμμα ματιών: + 38% * / +52% **
 
Μείωση εμφάνισης ρυτίδων: + 18% * / +36% **
 
* Άμεση βελτίωση.
** Βελτίωση σε 4 εβδομάδες.
(Κλινική δοκιμή - 32 γυναίκες - αξιολόγηση από ανεξάρτητο δερματολόγο: 2 εφαρμογές / ημέρα)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΤΟΥ ROSE DE GRANVILLE
 
Επιδερμίδα
 
Δέρμα
 
Κυκλοφορία

Επιδερμίδα Δέρμα
Τρανσγλουταμινάση
SPRR 1Β
Κερατίνη 1
Cadherin 1
Connexin 43
Desmoglein 1
Occludin
Claudin 1
VEGF
Κολλαγόνο 1
Κολλαγόνο 2
Κολλαγόνο 3
Ελαστίνη
Emilin 1
Fibrillin 1
LOXL1
PECOL
ΜΜΡ3
 
 10 εξαιρετικά δροσερές περιστρεφόμενές κεραμικές μικροπέρλες
Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior κατέκτησε παγκόσμια πρωτιά στα οργανικά καλλυντικά δημιουργώντας ένα τεχνολογικό θαύμα για να ενισχύσει τις ιδιότητες αυτού του εξαιρετικού συστατικού: ένα μοναδικό απλικατέρ με ειδικό σχεδιασμό3. Σε ένα μηχανολογικό επίτευγμα, 10 ανεξάρτητες κεραμικές μικροπέρλες με περιστροφή 360° ενσωματώθηκαν, για πρώτη φορά, σε μια κεφαλή μασάζ, επιχρυσωμένη με φύλλα χρυσού.
 
Αυτή η αποκλειστικότητα του Dior ισούται με 10 ταυτόχρονα μικρομασάζ: η επιφάνεια εντριβής πολλαπλασιάζεται επί 3 σε σύγκριση με μια εφαρμογή με τα ακροδάχτυλα, το πρήξιμο αποσυμφορείται πιο  αποτελεσματικά από ό, τι με ένα σφαιρίδιο roll-on.
 
Το απλικατέρ, κατασκευασμένο από αδρανές μέταλλο, παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών μικροσυστατικών του Rose de Granville: το 100% αυτών βρίσκεται σε επαφή με το δέρμα γύρω από το περίγραμμα των ματιών, κανένας από αυτά δεν συλλέγεται από το δέρμα των δακτύλων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
 
Αυτό το υπερσύγχρονο εργαλείο έχει δημιουργήσει μια τεχνική μασάζ, ανεπτυγμένη αποκλειστικά στο Ινστιτούτο Dior για την επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και της οξυγόνωσης των κυττάρων, καθώς και για την ενίσχυση της αφομοίωσης των θρεπτικών μικροσυστατικών του Le Micro-Sérum de Rose Yeux.
 
 
Η τεχνική εφαρμογής του Ινστιτούτου του Dior σε 3 βήματα.
  1. Αποσυμφόρηση. Πιέστε το σωληνάριο για να ενσταλάξετε μια σταγόνα Le Micro-Serum. Με τα μάτια σας κλειστά, απλώστε την απαλά κατά μήκος του κάτω βλεφάρου με μια κίνηση εμπρός και πίσω, από τους κροτάφους προς την εσωτερική γωνία των ματιών. Η φρεσκάδα της σύνθεσης σε συνδυασμό με 10 κεραμικές μικροπέρλες βοηθά στην αποσυμφόρηση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων.
 
  1. Επαναφορά και καταπράυνση. Τοποθετήστε το απλικατέρ στην εσωτερική γωνία του ματιού και πιέστε απαλά. Γλιστρήστε το απλικατέρ κατά μήκος του άνω βλέφαρου και απολαύστε το καταπραϋντικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, κινηθείτε προς τους κροτάφους με μια κυκλική κίνηση. Επαναλάβετε αυτό το βήμα τρεις φορές.
 
  1. Λάμψη. Από την εσωτερική γωνία των ματιών, κινηθείτε ανοδικά προς τα φρύδια. Συνεχίστε την απαλή κίνηση στο κάτω βλέφαρο. Επαναλάβετε τρεις φορές.

 
Η φρεσκάδα ενός τζελ, η ισχύς ενός ορού
 
Κατά την επαφή με το δέρμα, η πρώτη αίσθηση είναι η έντονη, ευεργετική φρεσκάδα ενός τζελ, που χαρίζει μια παγωμένη ευεξία. Η επαφή του απλικατέρ ενισχύει το έντονα αναζωογονητικό αποτέλεσμα, καθώς είναι δημιουργημένο από ένα μείγμα μετάλλων που συγκρατεί το κρύο. Η εκπληκτική υφή δεν έχει καμία σχέση με το κλασικό τζελ: είναι τόσο ελαφριά και γίνεται αμέσως ένα με το δέμα, όπως ένας εξαιρετικά συμπυκνωμένος ορός. Αμέσως, κατά την εφαρμογή, η θερμοκρασία του δέρματος μειώνεται κατά 2,3 ° C.4
 
Αυτή η διπλή απόλαυση των αισθήσεων συνοδεύεται από άμεσα εμφανή ικανοποίηση, χάρη σε ένα λεπτό μείγμα από αντανακλαστικές πέρλες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, καθώς και τη δράση ενός ελαφρώς συσφικτικού πολυμερούς. Οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά, το περίγραμμα των ματιών γίνεται αμέσως φωτεινό και λείο.
 
Dior Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux σε αριθμούς
 
Φυτοθρεπτικά συστατικά: 10.000 δημοσιεύσεις από το 2014
 
ΕΝΑ ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ3
10 μικροπέρλες + περιστροφή 360° = 2x καλύτερο μασάζ και επιφάνεια εφαρμογής
 
ΚΑΡΠΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
7 μήνες ωρίμανσης
Θερμή εκχύλιση
2 φυτοσάκχαρα
31 ενεργοποιημένοι βιολογικοί δείκτες
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
-2,3 ° C κατά την εφαρμογή
-66% λιγότερο πρήξιμο μετά από 4 εβδομάδες
+ 52% πιο δομημένο περίγραμμα μετά από 4 εβδομάδες
 
4 Κλινική δοκιμή- 11 εθελοντές – μετρήσεις με όργανα
 
Κάτι περισσότερο από έναν ορό, ένας ενισχυτής αποτελεσματικότητας
Ένα πραγματικά θρεπτικό συμπλήρωμα για το δέρμα, εφαρμόζετε το Le Micro-Sérum de Rose Yeux καθημερινά ή ως εντατική θεραπεία πριν από την Dior Prestige La Lotion Essence de Rose.             
 
Ένα πραγματικό συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα
Εγχύνοντας στο δέρμα όλα τα θρεπτικά μικροσυστατικά του καρπού του τριαντάφυλλου, η περιοχή των ματιών αναζωογονείται δυναμικά ρυθμίζοντας στον βέλτιστο βαθμό τα κύτταρα ώστε να εκμεταλλευτούν τα αντιγηραντικά συστατικά του Dior Prestige Le Concentré Yeux. Εμπλουτισμένο με την αναγεννητική δύναμη του Rose de Granville, ενισχύει την αποτελεσματικότητα αυτής της πλήρους αντιγηραντικής αγωγής του περιγράμματος των ματιών. Κάθε μέρα που περνά, υπό την επίδραση αυτών των δύο θεραπειών περιποίησης δέρματος, η περιοχή των ματιών ενεργοποιείται, αφυπνίζεται, φωτίζεται, καθώς και δομείται θεαματικά, λειαίνεται και τα μάτια δείχνουν πιο διευρυμένα.
 
Κάτι περισσότερο από έναν ορό, ένας ενισχυτής αποτελεσματικότητας
Ένα πραγματικά θρεπτικό συμπλήρωμα για το δέρμα, εφαρμόζετε το Le Micro-Sérum de Rose Yeux καθημερινά ή ως εντατική θεραπεία πριν από την Dior Prestige La Lotion Essence de Rose.
 
Ένα πραγματικό συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα
Εγχύνοντας στο δέρμα όλα τα θρεπτικά μικροσυστατικά του καρπού του τριαντάφυλλου, η περιοχή των ματιών αναζωογονείται δυναμικά ρυθμίζοντας στον βέλτιστο βαθμό τα κύτταρα ώστε να εκμεταλλευτούν τα αντιγηραντικά συστατικά του Dior Prestige Le Concentré Yeux. Εμπλουτισμένο με την αναγεννητική δύναμη του Rose de Granville, ενισχύει την αποτελεσματικότητα αυτής της πλήρους αντιγηραντικής αγωγής του περιγράμματος των ματιών. Κάθε μέρα που περνά, υπό την επίδραση αυτών των δύο θεραπειών περιποίησης δέρματος, η περιοχή των ματιών ενεργοποιείται, αφυπνίζεται, φωτίζεται, καθώς και δομείται θεαματικά, λειαίνεται και τα μάτια δείχνουν πιο διευρυμένα.
 
 


Ένα εξαιρετικό τελετουργικό
Αυτό το εξαιρετικά ισχυρό τελετουργικό αναγεννά τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, συμβάλλοντας στην δόμηση μιας πιο αρμονικής και ανθεκτικής κυτταρικής «αρχιτεκτονικής».

  • Le Micro-Sérum de Rose Yeux
Εμπλουτισμένο με τον καρπό του Rose de Granville, αυτός ο μικροθρεπτικός ορός-τζελ φωτίζει θεαματικά τα μάτια. Το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι «σβήνουν», αποκαλύπτοντας φωτεινά, ορατά ξεκουρασμένα μάτια, που ξεχειλίζουν φρεσκάδα.
 
  • La Lotion Essence de Rose
Η La Lotion Essence de Rose βοηθά στην επανενεργοποίηση της ενδοκυτταρικής ροής στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η αναζωογονητική και μεταξένια πατενταρισμένη υφή της συνδυάζει τη δύναμη της πεμπτουσίας του τριαντάφυλλου με την άνεση μιας ελαφριάς γαλακτώδους λοσιόν. Ξεχειλίζοντας ενυδάτωση, το δέρμα είναι πιο ελαστικό και σφριγηλό.
 
  • La Micro-Huile de Rose
Κάθε μέρα, αυτό το μικροθρεπτικό συμπύκνωμα προσφέρει στο δέρμα όλον τον πλούτο του Rose de Granville: περισσότερα από 20 μικροθρεπτικά συστατικά, πληρούν τις θεμελιώδεις ανάγκες, απαραίτητες για την ομορφιά και τη νεανικότητα του. Εφαρμόζεται πριν από τον ορό, η υφή ελαίου επόμενης γενιάς ταιριάζει ιδανικά κάτω από την ενυδατική σας κρέμα αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της.
 
  • Le Nectar
Αυτός ο εξαιρετικά συμπυκνωμένος ορός, με υφή που γίνεται αμέσως ένα με το δέρμα, εισχωρεί στο λεπτό στην καρδιά του δέρματος. Εξαιρετικά ισχυρός, αναγεννά τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και συμβάλλει στην δόμηση μιας πιο αρμονικής και ανθεκτικής κυτταρικής «αρχιτεκτονικής».
Η σύσφιξη στο δέρμα είναι ορατή. Το περίγραμμά του είναι δομημένο. Το πρόσωπο φαίνεται πιο τονωμένο, σφριγηλό και ελαστικό.
 
  • La Crème - Κυκλοφορεί σε 2 υφές - Essential και Rich*
Αυτές οι απολαυστικές κρέμες προσφέρουν στο δέρμα όλη την αναγεννητική και τελειποιητική δύναμη του Rose de Granville. Έντονα ανακουφισμένο, το δέρμα εμφανίζεται μεταμορφωμένο. Μέρα με τη μέρα, ανακτά μια τελειότητα σα ροδοπέταλο.
 
  • Le Concentré Yeux

Αυτή η σύνθεση balm συνδυάζει τη δύναμη του Rose de Granville Nectar με ένα μοναδικό σύμπλεγμα για τα μάτια στοχεύοντας σε όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης. Το περίγραμμα των ματιών λειαίνεται αμέσως. Με κάθε εφαρμογή, τα μάτια διευρύνονται. Το αποτέλεσμα ενισχύεται από τις βλεφαρίδες, που φαίνονται πιο δυνατές και με όγκο.
 
*Στην Ελλάδα

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!