The Organic Pharmacy 4 βήματα για υγιή επιδερμίδα που λάμπει

Αν αναρωτιέστε πόσο απέχει η απόκτηση της λαμπερής επιδερμίδας, η απάντηση είναι απλή, μόνο 4 βήματα.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει η επιδερμίδα σας, από μαύρους κύκλους, λεπτές γραμμές, δυσχρωμίες και ρυτίδες, όταν το δέρμα σας ακτινοβολεί υγεία, λάμψη και φρεσκάδα, τότε και εσείς και νιώθετε και φαίνεστε πιο όμορφοι, πιο λαμπεροί, πιο μοναδικοί.
 
Και τα προϊόντα The Organic Pharmacy είναι εδώ για να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εναλλακτική περιποίηση της επιδερμίδας σας με ορατά αποτελέσματα, έχοντας για όπλο τους τη δύναμη των οργανικών συστατικών και των βοτάνων με θεραπευτικές ιδιότητες.
 
Μόνο 4 βήματα αρκούν για μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία, λάμψη και φρεσκάδα
 
Βήμα 1 – Βαθύς Καθαρισμός με το Carrot Butter


Το Carrot Butter, δημιουργημένο με φυσικά συστατικά από δεντρολίβανο, καρότο, καλέντουλα, χαμομήλι και καταπραϋντικό shea butter, καθαρίζει βαθιά αφαιρώντας απαλά το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια, την εξωτερική μόλυνση, και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, ενυδατωμένη και φυσικά απαλή. Η σύνθεσή του είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Για να το χρησιμοποιήσετε, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα Carrot Butter στις παλάμες των χεριών σας και στη συνέχεια απλώστε το πάνω στο πρόσωπό σας. Αφαιρέστε το  με τη βοήθεια του ειδικού βαμβακερού υφάσματος, αφού το βρέξετε απαλά με ζεστό νερό, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και τη λάμψη της επιδερμίδας. Για ακόμα πιο βαθύ καθαρισμό, αφήστε το Carrot Butter στο πρόσωπό σας να δράσει για 5’ προτού το αφαιρέσετε.
 
Βήμα 2 – Τόνωση με το Herbal Toner 

Τονώστε την επιδερμίδα σας, μειώστε τους πόρους και προετοιμάστε την επιδερμίδα σας για την απόλυτη ενυδάτωση, με το Herbal Toner. Ένα από τα πιο best selling προϊόντα των The Organic Pharmacy, περιέχει 18 οργανικά συστατικά και φυσικό εκχύλισμα από λεμόνια Σικελίας που δημιουργούν στην επιδερμίδα σας μια φυσική ασπίδα ενάντια στις τοξίνες και την υπερβολική λιπαρότητα. Χρησιμοποιήστε το αμέσως μετά τον καθαρισμό, ψεκάζοντας απαλά το πρόσωπό σας με κλειστά μάτια, αφήνοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες να εισχωρήσουν βαθιά στην επιδερμίδα σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, για μια τόνωση φρεσκάδας ή για ανανέωση του μακιγιάζ σας, ψεκάστε απαλά το πρόσωπό σας με το Herbal Toner και νιώστε αμέσως μια αίσθηση φυσικής αναζωογόνησης.

 
Βήμα 3 – Αναδόμηση με Antioxidant Face Serum & Antioxidant Face Gel


Το πιο ισχυρό duo που μαζί ανορθώνει, τονώνει, αναδομεί και αναγεννά την επιδερμίδα. Από τη μια μεριά το Antioxidant Face Serum αποκαλείται –και όχι τυχαία –ως το απόλυτο μίνι facelift, εμποτισμένο με τη δύναμη των αντιοξειδωτικών από rose hip, grapeseed, alphalipoic acid, DMAE, καρότο και γκρέιπ φρουτ, που το κάνει έως και 50 φορές πιο δυνατό από ό,τι το rose hip μόνο του. Αντιστρέφει τη βλάβη από τον ήλιο, ανορθώνει, τονώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ μειώνει τις ρυτίδες.  Από την άλλη, το Antioxidant Face Gel, ένα ελαφρύ τζελ πλούσιο σε έλαια και θεραπευτικά βότανα, θαλάσσια φύκια και βότανα που ενισχύουν το  κολλαγόνο, αναδομεί και ενισχύει την ελαστικότητα και τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείστε το συνδυασμό σε νωπή, καθαρή επιδερμίδα, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και το βράδυ αντί για κρέμα νυκτός.
 
Βήμα 4 – Ενυδάτωση με Double Rose Rejuvenating Face Cream
 
Αφήστε την επιδερμίδα σας βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή με την πιο δημοφιλή κρέμα των The Organic Pharmacy, τη Double Rose Rejuvenating Face Cream. Η ελαφριά σύνθεσή της από τριαντάφυλλο και θρεπτικό rose hip αναμεμειγμένα με τζίντζερ, gotu kola και marigold, ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων, μειώνει τις ευρυαγγείες και κάνει την επιδερμίδα να λάμπει. Εφαρμόστε την κρέμα το πρωί, αμέσως μετά τα Antioxidant Face Serum & Antioxidant Face Gel, και αντιμετωπίστε την ημέρα σας με αισιοδοξία, χαμόγελο και τέλεια επιδερμίδα.
 
Ανακαλύψτε την οργανική φροντίδα της επιδερμίδας που προσφέρουν τα προϊόντα The Organic Pharmacy σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο, καθώς και στο Debenhams Μall of Cyprus στη Λευκωσία και Debenhams Ζenon στη Λάρνακα από την εταιρεία Tryfon Tseriotis Ltd,
 
Βρείτε τα σημεία πώλησης στην ιστοσελίδα https://www.theorganicpharmacy.com/store-locator/find-a-store και κάντε ένα πραγματικό δώρο για την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σας.

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!