Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Dior Backstage: "Νέο επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ"

  14/09/2018 15:21
Dior Backstage:  "Νέο επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ"

Dior Backstage: "Νέο επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ"

  14/09/2018 15:21

Ο Dior δίνει μια νέα πνοή στην έννοια του μακιγιάζ με τη σειρά Dior Backstage: την πρώτη σειρά μακιγιάζ, εμπνευσμένη από το παρασκήνια των επιδείξεων μόδας και σχεδιασμένη από τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, για κάθε γυναίκα που επιθυμεί ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

"Με τη σειρά Dior Backstage θέλω όλοι να μάθουν τα επαγγελματικά μυστικά μου.            Η ομάδα μου πρέπει να είναι ικανή να εργαστεί οπουδήποτε στις πυρετώδης και έντονες συνθήκες των επιδείξεων μόδας. Κάθε θήκη μακιγιάζ, δεν πρέπει να είναι μονάχα η σωτήρια λέμβος κάθε makeup artist, αλλά να καλύπτει τις ανάγκες όλων των γυναικών. Αυτός ήταν ο στόχος όταν σχεδίασα ξανά όλα τα απαραίτητα στοιχεία της τσάντας μακιγιάζ, τόσο για τους makeup artist όσο και για κάθε γυναίκα που επιθυμεί ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με εύχρηστα προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ. Αυτά τα αποτελεσματικά προϊόντα χαρίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα είναι πανεύκολα στη χρήση", εξηγεί ο Peter Philips.
 
Η σειρά αυτή απευθύνεται προς όλες τις γυναίκες, πρόκειται για μια γκάμα προϊόντων με ρυθμιζόμενο αποτέλεσμα ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη, που έχει ήδη λατρευτεί από 50* ταλαντούχους makeup artist, καθώς και από τα πιο απαιτητικά μοντέλα.
 
* Οι makeup artist δοκίμασαν το μέικαπ Face & Body. 50 επαγγελματίες makeup artist του Dior, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών που εργάζονται στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας του Dior.
 
Ο,ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο PETER PHILIPS
BACKSTAGE

 
“Τα βασικά απαραίτητα προϊόντα είναι ο λόγος ύπαρξης της σειράς Dior Backstage. Το Lip Glow Balm, το Lip Maximizer για σφρηγιλότητα ή το φανταστικό Lash Maximizer, ε;iναι μερικές από τις απαντήσεις στις βασικές ανάγκες ομορφιάς. Ύστερα από κάθε επίδειξη, κάθε εμπείρια στα παρασκήνια, εκμεταλλευόμουν τις γνώσεις μου για να δημιουργήσω προϊόντα ιδανικά για όλους και εύκολα στην εφαρμογή: ουδέτερες αποχρώσεις  σε επαγγελματικά ρυθμιζόμενους συνδυασμούς, που επιτρέπουν το παιχνίδι της έντασης των χρωμάτων και το ταίριασμα σε κάθε τόνο δέρματος”.
 
H σειρά αυτή, αποτελείται από 40 αποχρώσεις μέικαπ, δύο παλέτες ματιών, δύο παλέτες φρυδιών, μία παλέτα για contouring, μία για highlighting και μία για τα χείλη. Επίσης συμπεριλαμβάνονται 13 πινέλα, έξι για τα μάτια και επτά για το μέικαπ, μαζί με το n°11, ένα must-have για ελαφριά εφαρμογή της βάσης. Η κομψή, διάφανη θήκη επιτρέπει την γρήγορη προβολή του χρώματος με μια ματιά, ένα πλεονέκτημα για τους makeup artist που εργάζονται στην πυρετώδη ατμόσφαιρα των παρασκηνίων, καθώς και για τις γυναίκες που ψάχνουν βιαστικά τη σωστή απόχρωση.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ
FACE AND BODY FOUNDATION ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 
Χάρη στις 40 μοναδικές αποχρώσεις, το νέο FACE AND BODY FOUNDATION ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος.
 
“Είναι το νέο αγαπημένο μου προϊόν. Ήθελα 16 διαφορετικά επίπεδα έντασης, αλλά πάνω απ’ όλα να ικανοποιώ έξι διαφορετικούς τόνους δέρματος: ρόδινο, ελαιώδες, κιτρινωπό, μπεζ, κ.λπ.. Για να το πετύχω, δημιούργησα συνολικά 40 χρώματα, που επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα να βρει την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα της”, εξηγεί ο Peter Philips.
 
Το νέο υγρό μέικαπ για ρυθμιζόμενη κάλυψη, αγκαλιάζει το δέρμα με ένταση, ανάλογη της ανάγκης του κάθε δέρματος. Η αδιάβροχη σύνθεση του είναι ανθεκτική στη θερμότητα και την υγρασία και μπορεί να επιβιώσει, τόσο στις πυρετώδεις συνθήκες των παρασκηνίων όσο και κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας- γι 'αυτό το αποκαλούμε «Runway Proof». Αυτό το μέικαπ, με φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα, είναι επίσης ένα απαραίτητο προϊόν για το σώμα, αποκαλύπτοντας ένα ακτινοβόλο δέρμα και κρύβοντας, ταυτόχρονα, όλες τις μικρές ατέλειες, για παράδειγμα στο ντεκολτέ ή στους ώμους. Εκτός από το διαφανές μπουκάλι, που είναι πρακτικό για τους makeup artist, το στόμιο εναποθέτει τη σωστή ποσότητα προϊόντος υγρού μέικαπ, από την πρώτη πίεση του μπουκαλιού.
 
UNIVERSAL PRO PALETTES
 
Ο Peter Philips και τα εργαστήρια του Dior ανέπτυξαν όλες τις συνθέσεις ώστε να εξασφαλίζουν αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, ρυθμιζόμενης κάλυψης, που να τυλίγει το δέρμα με πλούσιες χρωστικές, βασική απαίτηση των επαγγελματιών makeup artist. Όσον αφορά το χρώμα, με την πρώτη ματιά οι τόνοι δείχνουν ουδέτεροι, αλλά καθώς «χτίζεται» η κάλυψη, το χρώμα μπορεί να γίνει πολύ έντονο. Η ρυθμιζόμενη φύση των συνθέσεων επιτρέπει τη δημιουργία μιας ατελείωτης ποικιλίας αποτελεσμάτων, ιδανικής για τους επαγγελματίες makeup artist των επιδείξεων μόδας, καθώς και για κάθε γυναίκα που αναζητά ένα διαφορετικό αποτέλεσμα ομορφιάς.
 
«Θέλησα να δημιουργήσω προϊόντα τεχνικής που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Οι εύκολες αποχρώσεις και ολα τα χρώματα στις παλέτες μπορούν να συνδυαστούν, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε γυναίκας, κολακεύοντας τα χαρακτηριστηκά τους, ανεξάρτητα από τον τόνο δέρματος. Σε κάθε περίπτωση, οι αποχρώσεις κυμαίνονται από τις πιο απαλές εώς τις πιο έντονες και τα χαρακτηριστηκά κάθε προϊόντος επεξηγούνται στη συσκευασία» εξηγεί ο Peter Philips.
 
 
δ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
 
 Ο Peter Philips σχεδίασε δύο βασικές παλέτες:
 
Η GLOW FACE PALETTE, είναι ένας μυστικός σύμμαχος, με υφές που ενοποιούνται εύκολα με το δέρμα και μια συγκέντρωση περλέ παραγόντων που τυλίγουν με ένα ανάλαφρο, φωτεινό πέπλο και προσφέρουν μια φυσική, ακτινοβόλα λάμψη.
 
«Οι φωτεινές αποχρώσεις μπορούν να εφαρμοστούν για να φωτίσουν το πρόσωπο. Το απαλό ροζ ξυπνά τη θαμπή επιδερμίδα. Τέλος, για πιο «ζεστό» πρόσωπο, προσθέστε ένα στρώμα από μπρονζέ πούδρα.» προσθέτει ο Peter Philips.
 
Η CONTOUR PALETTE είναι ιδανική για contouring. Ανάλογα με τον τόνο δέρματος, επιλέγετε μία από τις δύο αποχρώσεις που αιχμαλωτίζουν το φως και μία από τις δύο πιο σκούρες, ματ αποχρώσεις που δομούν το πρόσωπο με υφές, τόσο λεπτές που γίνονται ένα με το δέρμα ανεπαίσθητα.
 
ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ

 
Η LIP PALETTE είναι μια τέλεια παλέτα ουδετέρων χρωμάτων για κάθε τόνο χειλιών. Είναι ιδανική για τις γυναίκες που επιθυμούν ένα ελαφρύ αποτέλεσμα μακιγιάζ, καθώς και για εκείνες που θέλουν κάτι πιο έντονο. Περιλαμβάνει 3 αποχρώσεις γκλος που χαρίζουν όγκο, 3 αποχρώσεις κραγιόν για σατινέ αποτέλεσμα και 3 διαφορετικές αποχρώσεις ματ, πλούσιες σε χρωστικές ουσίες. Η παλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση, ενίσχυση του όγκου, liner ή κραγιόν.
 
«Ήθελα να δώσω στις γυναίκες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν απλά, μονόχρωμα χείλη, καθώς και ένα πιο εξεζητημένο όμπρε αποτέλεσμα».
 
ΕΝΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

 
Η EYE PALETTE χαρίζει ποικίλα αποτελέσματα μακιγιάζ με δύο χρωματικές αρμονίες, μία με ψυχρά και μία με ζεστά χρώματα.
 
«Επιπρόσθετα στις οκτώ αποχρώσεις με διαφορετικά αποτελέσματα, (ματ ή λαμπερά), ήθελα να δημιουργήσω ένα προϊόν προετοιμασίας με πραγματικά κρεμώδη υφή. Προσφέρει αποτέλεσμα μακράς διαρκείας αλλά πάνω απ’ όλα, εντείνει το χρώμα, που εφαρμόζεται από πάνω του» εξηγεί ο Peter Philips.
 
 
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

 
Για τα φρύδια, ο Peter Philips δημιούργησε δύο BROW PALETTES, στις οποίες ενσωμάτωσε ένα κερί για σταθεροποίηση και 2 πουδρένιες αποχρώσεις. Η πρώτη είναι η «Dark»,  μια αρμονία πολύ ζεστών αποχρώσεων που υπόσχεται σκούρο αποτέλεσμα στα φρύδια με δύο σοκολατένιους τόνους και ένα ροζ κερί. Στην παλέτα " Light", αποχρώσεις καπουτσίνο σχηματίζουν υπέροχα τα πιο ανοιχτόχρωμα φρύδια.
 
«Οι επιλογές εφαρμογής είναι δύο: για εντονότερα φρύδια αναμείξτε δύο πούδρες, αλλά για να δημιουργήσετε μεγαλύτερη διάσταση χρησιμοποιήστε την ανοιχτόχρωμη απόχρωση στην κεφαλή του φρυδιού και την σκουρότερη στο τέλος του» εξηγεί ο Peter Philips.
 
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ MAKEUP ARTIST:
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ

 
«Τα καλά εργαλεία είναι απαραίτητα για να εξασφαλιστεί η τέλεια εφαρμογή. Δημιουργήσαμε μια γκάμα πινέλων Dior Backstage, ιδανικά για τη σωστή εφαρμογή του μέικαπ.»
 
Μια αντανάκλαση ολόκληρης της σειράς, τα πινέλα σχεδιάστηκαν από τον Peter Philips με μεγάλη λεπτομέρεια, από το σχήμα τους μέχρι τα υλικά τους για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των makeup artist και τις υψηλές προσδοκίες όλων των γυναικών.
 
 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ BACKSTAGE ΤΟΥ DIOR

 
Η νέα καμπάνια της σειράς Dior Backstage σας καλεί να ανακαλύψετε τα «όμορφα» μυστικά της προετοιμασίας μιας επίδειξης μόδας. Τέσσερα διάσημα, κορυφαία μοντέλα αφήνονται στα μαγικά χέρια του Peter Philips: η Bella Hadid, η Chu Wong, η Manuela Sanchez και η Ruth Bell, έχουν ήδη ξεχωρίσει στις καμπάνιες του Dior και στις επιδείξεις μόδας. Αυτή η ολοκληρωμένη σειρά προσαρμόζεται στους ξεχωριστούς τόνους δέρματός τους, αποκαλύπτοντας την ομορφιά της κάθε μίας με έναν μοναδικό τρόπο - γιατί είναι νέες, αυθόρμητες, δροσερές, μοντέρνες και πάνω απ 'όλα μοναδικές.
 
«Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι σε καμπάνια. Για να σας αποδείξω πόσο εύχρηστα είναι τα προϊόντα, έβαψα τα κορίτσια κατά τη διάρκεια μιας και μονο κινηματογραφικής λήψης και για να παρουσιάσω τα ποικίλα, διαφορετικά αποτελέσματα δημιούργησα εμφανίσεις μακιγιάζ τριών βημάτων, από ελαφριά έως έντονα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται» λέει ο Peter Philips γελώντας.
 
“Η σειρά Dior Backstage είναι εμπνευσμένη από τη δουλειά μου στα παρασκήνια των επιδείξεων. Περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα που θεωρώ απαραίτητα, σε ουδέτερες αποχρώσεις με επαγγελαμτικά ρυθμιζόμενους συνδυασμούς, ιδανικούς για κάθε τόνο δέρματος”
.  Peter Philips


 
 

Τα προϊόντα Dior Backstage είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα πιο κάτω καταστήματα:

Beauty Line Σταυρού, Λευκωσία

Beauty Line Ανεξαρτησίας, Λεμεσό

Beauty Line Τιμάγια, Λάρνακα

Beauty Line Κολωνακίου, Λεμεσό

Beauty Line King’s Avenue, Πάφος

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας