Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Dior: Μας παρουσιάζει την νέα σειρά Glowing Garden

  23/02/2016 14:08
Dior: Μας παρουσιάζει την νέα σειρά Glowing Garden

Dior: Μας παρουσιάζει την νέα σειρά Glowing Garden

  23/02/2016 14:08

Είναι ένας πανέμορφος κήπος, στην άκρη του γκρεμού με θέα στη θάλασσα, που κάθε άνοιξη ξαναγεννιέται και γεμίζει ανθισμένα μπουμπούκια, ίριδες και ορχιδέες.
 
Εμπνευσμένος από αυτόν το βουκολικό παράδεισο του πατρικού σπιτιού του Christian Dior στην Granville, ο Peter Philips, Δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής Εικόνας του Dior Μακιγιάζ, αναδημιούργησε τα ολοζώντανα χρώματα και το κρυστάλλινο φως του, το νεανικό πνεύμα και τη φρεσκάδα της θαλασσινής αύρας. Κι ακόμη, ταξίδεψε σε χώρες μακρινές για να συλλέξει μια ποικιλία από λουλούδια, που θα άνθιζαν σε ένα φανταστικό παιδικό δωμάτιο, λουσμένο στο πρωινό φως του ήλιου.
 
Σε πλήρη αρμονία με την εποχή, η σειρά Glowing Gardens υιοθετεί τη γεμάτη ενέργεια γοητεία και την ανοιξιάτικη φωτεινότητα των κήπων που ανθίζουν. Η πολύχρωμη αυτή συλλογή αντλεί την εμπειρία των εργαστηρίων Dior, ώστε να καλλιεργήσει την τέχνη μιας υπέροχης λάμψης, που βρίσκεται στην καρδιά όλων των συνθέσεων, με αμέτρητες αποχρώσεις και υφές για ένα νέο look, γεμάτο αθωότητα και ενέργεια.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας