La Prairie Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Κλεοπάτρα κοιμόταν με μια χρυσή μάσκα στο πρόσωπό της κάθε βράδυ για να βελτιώσει την επιδερμίδα της διατηρώντας την λαμπερή, τότε δεν αποτελεί έκπληξη που οι επιστήμονες της La Prairie έχουν συμπεριλάβει αυτό το πολύτιμο μέταλλο στη νέα τους συλλογή Radiance Collection. Βοηθά στην νεανική λάμψη της επιδερμίδας με τα σπάνια συστατικά του χρυσού και συμβάλει στην αναζωογόνηση και τελειοποίηση της, αποκαθιστώντας τη λαμπερή υφή και τον τόνο της. Αυτό το πολύτιμο συστατικό με τη μοναδική σύνθεση και την εξαιρετικά μεταξένια υφή, προσφέρει στην επιδερμίδα αψεγάδιαστη τελειότητα που διαρκεί. Μπείτε στον κόσμο της λάμψης, με την κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold. Υπάρχει μια μαγική στιγμή, όταν το φως μαγεύει ό,τι αγγίζει. Ξεκινά τη στιγμή που ο ήλιος αρχίζει να ανατέλλει και λίγο πριν δύσει. Οι σκιές επιμηκύνονται, τα χρώματα γλυκαίνουν, η γη δείχνει πιο ανάλαφρη. Το θερμό φως απλώνεται στην επιδερμίδα και της χαρίζει εκπληκτική ομορφιά. Είναι μια φευγαλέα, άπιαστη στιγμή που έχει λατρευτεί από τους καλλιτέχνες και μας συγκινεί βαθιά, δημιουργώντας μια αίσθηση διαφορετική απ' οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Ορισμένοι την αποκαλούν Χρυσή Ώρα. Εμείς την ονομάζουμε Λάμψη.


Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι το κολλαγόνο στην επιδερμίδα είναι υπεύθυνο για τη φωτεινότητα, τον ομοιόμορφο τόνο και τη νεανική όψη, αντανακλώντας το φώς πίσω προς την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ενισχυμένη από την προηγμένη πλατφόρμα επιστήμης του χρυσού, η κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό καθαρού χρυσού, παράγοντες αντανάκλασης χρυσού και ένα μοναδικό πεπτίδιο χρυσού που ενισχύει το κολλαγόνο - και το αποκλειστικό μας Μείγμα Χρυσού Λωτού, παρασκευασμένο με Lotus Japonicus, ένα καταπληκτικό λουλούδι που θαυμάζουν στην Ασία, όπου θεωρείται ότι είναι ένα φυτό εκπληκτικής ομορφιάς. 

Μόλις εφαρμοστεί η Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, το ανάλαφρο τζελ-γαλάκτωμα παίρνει ακόμη πιο λεπτόρρευστη υφή, δημιουργώντας μαγεία στην επιδερμίδα. Η όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται άμεσα. Εμπλουτισμένη με τις ιδιότητες του χρυσού κατά της ερυθρότητας, καταπραΰνει την επιδερμίδα, προσδίδοντάς της ένα απαλό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μακροπρόθεσμα, η εμφάνιση της επιδερμίδας βελτιώνεται εκ των έσω και σε βάθος, καθώς βελτιώνεται η σφριγηλότητα, με την υφή να γίνεται όλο και πιο εκλεπτυσμένη και ομαλή.

Με την κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, η ομορφιά της επιδερμίδας εμπλουτίζεται άμεσα με ένα χρυσαφένιο φως, εμφανώς βελτιωμένη. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα εμφανίζεται βαθιά αναζωογονημένη και ενισχύεται η λάμψη της.

 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!