DIOR Spring Makeup Collection Glowing Gardens

Είναι ένας πανέμορφος κήπος, στην άκρη του γκρεμού με θέα στη θάλασσα, που κάθε άνοιξη ξαναγεννιέται και γεμίζει ανθισμένα μπουμπούκια, ίριδες και ορχιδέες. Εμπνευσμένος από αυτόν το βουκολικό παράδεισο του πατρικού σπιτιού του Christian Dior στην Granville, ο Peter Philips, Δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής Εικόνας του Dior Μακιγιάζ, αναδημιούργησε τα ολοζώντανα χρώματα και το κρυστάλλινο φως του, το νεανικό πνεύμα και τη φρεσκάδα της θαλασσινής αύρας. Κι ακόμη, ταξίδεψε σε χώρες μακρινές για να συλλέξει μια ποικιλία από λουλούδια, που θα άνθιζαν σε ένα φανταστικό παιδικό δωμάτιο, λουσμένο στο πρωινό φως του ήλιου.

Σε πλήρη αρμονία με την εποχή, η σειρά Glowing Gardens υιοθετεί τη γεμάτη ενέργεια γοητεία και την ανοιξιάτικη φωτεινότητα των κήπων που ανθίζουν. Η πολύχρωμη αυτή συλλογή αντλεί την εμπειρία των εργαστηρίων Dior, ώστε να καλλιεργήσει την τέχνη μιας υπέροχης λάμψης, που βρίσκεται στην καρδιά όλων των συνθέσεων, με αμέτρητες αποχρώσεις και υφές για ένα νέο look, γεμάτο αθωότητα και ενέργεια. 

ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ

Μερικές φορές όλη η άνοιξη μπορεί να χωρέσει σε μια παλέτα - ειδικά όταν πρόκειται για έναν ολόκληρο θησαυρό από λουλούδια. Η εμβληματική παλέτα 5 Couleurs του Οίκου υποκύπτει στα floral καπρίτσια της νέας συλλογής, που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση και αναβαπτίζεται με το προκλητικό όνομα 5 Couleurs Glowing Gardens...L’OMBRE D’UN CONTOUR. 


ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ

Ένα μόνο μολύβι και τίποτε άλλο. Ένα μολύβι που με ένα ή δύο περάσματα συνδυάζει δύο από τις πιο κομψές αντιθέσεις: στο πρώτο πέρασμα δίνει στα βλέφαρα έναν απαλό, αστραφτερό τόνο και στο δεύτερο αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες με μια έντονη  γραμμή. Ο Peter Philips πέτυχε το τέλειο αποτέλεσμα στο βλέμμα με το DIORSHOW COLOUR & CONTOUR, ένα μολύβι με δύο μύτες που αποδίδει ταυτόχρονα μια μεταξένια σκιά με ένα ιριδίζον φινίρισμα μεγάλης διάρκειας και ένα χρωματιστό λάινερ. Ένα ολοκληρωμένο εργαλείο μακιγιάζ που απευθύνεται στα ένστικτα των δραστήριων γυναικών και διαρκεί όλη μέρα. Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση, διαθέσιμη σε πέντε ζευγάρια αποχρώσεων, εμπνευσμένων από μια floral παλέτα που εμπεριέχει ένα urban chic στυλ: πράσινο, παστέλ και της χλωροφύλλης για τη "Water Lily", φωτεινό ροδακινί και ταμπά για την "Orchid", ζεστή πλατίνα και αισθησιακό καφέ για την "Twig", γκρι-μοβ και σκούρο μπλε για την "Iris" και εύθραυστο λιλά με γοητευτικό βιολετί για την "Hortensia". Με μια ιδιαίτερα φίνα έως και μεταξένια υφή, που δένει αρμονικά με τα βλέφαρα, η ειδική σύνθεση βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα των δύο μοναδικών αρμονιών της, με ένα συνδυασμό από φρέσκα χρώματα και γοητευτικά απαλούς τόνους.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ

 

Είναι μαγικό – λες και θα αρκούσε να περάσετε τα δάχτυλά σας μέσα από τα λεπτά φύλλα του γρασιδιού για να καλυφθούν τα νύχια σας με ένα ακαταμάχητο πράσινο χρώμα. Μπορεί πάλι να διαλέξετε ένα μπουκέτο από πανσέδες για κατακόκκινο μανικιούρ ή από λιλά, για μωβ – εκτός αν προτιμάτε το καθαρό γαλανό του ανοιξιάτικου ουρανού. Μια γκάμα αποχρώσεων εμπνευσμένη από τη φύση στην περιορισμένης έκδοσης σειρά DIOR VERNIS, που γιορτάζουν αυτή την ανέμελη αποχή του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων