7 tips για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ!

Κάθε γυναίκα αγαπάει τα καλλυντικά και ψάχνει να βρει ποιο στυλ της ταιριάζει όσον αφορά το make up της. Θα σου δείξω μερικά απαραίτητα tips για αψεγάδιαστο μακιγιάζ που μπορείς να χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δεν ταιριάζουν όλα τα καλλυντικά στον τύπο του δέρματος σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνεις υπόψην. Θα δεις τι να προσέχεις όταν επιλέγεις να αγοράσεις προϊόντα για μακιγιάζ για να έχεις πάντα αυτά που σε κολακεύουν και σε αναδεικνύουν.

1) Ενυδατική κρέμα – oil free

Μια καλή ενυδατική κρέμα που δεν είναι λιπαρή, μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να είναι πιο ελαστικό και λαμπερό. Μην ξεχνάς να φοράς μια τέτοια κρέμα σε καθημερινή βάση και σίγουρα θα δεις πως το πρόσωπό σου θα είναι πάντα φρέσκο και ενυδατωμένο.

2) Σωστή απόχρωση foundation

Μην αμελείς ένα καλό foundation, αφού μπορεί να καλύψει μικροατέλειες του προσώπου σου, όπως σημάδια ή σπυράκια και να σου δώσει το τέλειο δέρμα. Δώσε έμφαση στο να βρεις τη σωστή απόχρωση για εσένα, ούτε πιο ροζ αλλά ούτε και πιο κίτρινη από αυτήν που έχεις σαν τόνο του δέρματος σου. Άπλωνε το με ένα ειδικό πινέλο για σωστή απορρόφηση και κάλυψη.

3) Ρουζ σε απαλές αποχρώσεις

Το ρουζ πάντα χαρίζει λάμψη και υγιή εμφάνιση στη γυναίκα. Μην αμελείς να το φοράς, αλλά μην επιλέξεις σκούρες και έντονες αποχρώσεις, ειδικά αν πρόκειται για το καθημερινό σου μακιγιάζ.

4) Eye liner

Το eye liner είναι κάτι που όλοι οι μακιγιέρ προτιμούν σε σχέση με το μαλακό μαύρο μολύβι, καθώς προσφέρει σαγηνευτικό βλέμμα με μεγάλη διάρκεια.

5) Μολύβι φρυδιών

Δεν χρειάζεται να βάψεις υπερβολικά τα φρύδια σου για να δώσεις μια πιο υγιή εμφάνιση στο πρόσωπο, αρκεί να προσθέσεις λίγο γέμισμα στα κενά και θα δεις πως το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

6) Μάσκαρα

Η μάσκαρα κάνει τα μάτια να μοιάζουν πιο μεγάλα και ελκυστικά. Μπορείς να βάλεις πάνω από δύο στρώσεις μάσκαρας αν θέλεις έντονο αποτέλεσμα, ή δύο στρώσεις για πιο διακριτικό look.

7) Ενυδατικό κραγιόν

Ένα ενυδατικό κραγιόν είναι τέλειο για εσένα που δεν θέλεις να το αποχωρίζεσαι στο καθημερινό σου βάψιμο, χωρίς βέβαια να επιβαρρύνεις τα χείλη σου αλλά και την ενυδάτωση τους.

Το αψεγάδιαστο μακιγιάζ δεν είναι κάτι δύσκολο ή ακατόρθωτο, αρκεί βέβαια να βρεις το στυλ και τα χρώματα που σου ταιριάζουν. Μπορείς να δώσεις λάμψη και γοητεία στο καθημερινό σου βάψιμο με λίγα και καλά καλλυντικά που είναι ιδανικά για εσένα.

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»