Με πρωταγωνίστρια την Έλενα Παπαρίζου, το Bioten ετοιμάζεται για την πιο εντυπωσιακή χρονιά, γεμάτη εκπλήξεις και λάμψη!

Νιώστε την έκρηξη φρεσκάδας της νέας σειράς αφρόλουτρων Bioten!

Το bioten, παρουσιάζει την νέα σειρά αφρόλουτρων, με υπέροχη σύνθεση, συναρπαστικά αρώματα και πρακτικές συσκευασίες, που μετατρέπει το μπάνιο σας σε μοναδική εμπειρία περιποίησης και απόλαυσης κάθε μέρα.
Έχοντας πάντα ως δύναμη του τη φύση, τα αφρόλουτρα bioten διεγείρουν τις αισθήσεις σας αφήνοντας την επιδερμίδα σας μεταξένια απαλή.

Η νέα σύνθεση: είναι ιδιαίτερα περιποιητική και φιλική προς το δέρμα, καθώς έχει ισορροπημένο pH και δεν περιέχει paraben, παραφίνη και χρωστικές ουσίες.

Περιέχει 100% Βιολογικό Shea Butter που βοηθά στη διατήρηση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, προσφέροντας στο δέρμα σας φυσική και απαλή φροντίδα.

0% Paraben Paraffin Colorant
 
Η σειρά Αφρόλουτρου bioten 750ml αποτελείται από πέντε υπέροχα αφρόλουτρα που θα λατρέψετε:

Vanilla & Lemon: Με αιθέριο έλαιο Λεμονιού βοηθά στη βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει αναζωογονητική δράση. Το πλούσιο εκχύλισμα Βανίλιας βοηθά στο να απαλύνει, να ενυδατώνει και να τονώνει την επιδερμίδα αποτρέποντας την αφυδάτωσή της, ενώ το γλυκό και ζεστό του άρωμα προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης.
 
Cotton fresh: Το φυσικό εκχύλισμα Βαμβακιού πλούσιο σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά οξέα που έχουν ενυδατική και περιποιητική δράση στο δέρμα, βοηθά στην προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση και την αίσθηση τραβήγματος χωρίς να την ξηραίνει, ενώ το πλούσιο και μοντέρνο άρωμα του προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας.
 
Ιris & Precious Oils: Με Εκχύλισμα Ίριδας, χάρη στην περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα, βοηθά στην προστασία του λιπιδικού στρώματος του δέρματος και στην ενίσχυση της αίσθησης ενυδάτωσης, ενώ συνθέτει ένα πλούσιο και εξωτικό άρωμα ανθέων. To υπέροχο Σύμπλοκο πολύτιμων ελαίων: Argan, Macadamia & Γλυκού Αμύγδαλου, πλούσια σε λιπαρά οξέα και θρεπτικά συστατικά, αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση πολυτελούς απαλότητας και βελούδινης υφής.
 
Cocoa & Macadamia: Mε άρωμα από ζεστές νότες κακάο και καραμέλας και φυσικό Βούτυρο Κακάο, ένα εξαιρετικό ενυδατικό συστατικό που λιώνει στη θερμοκρασία του σώματος, προσφέρει στο δέρμα σας τη θρέψη που χρειάζεται, διατηρώντας τη φυσική του λάμψη. Το έλαιο Macadamia, πλούσιο σε απαραίτητα ωμέγα λιπαρά οξέα, προσφέρει ενυδάτωση για μία αίσθηση λείου και μεταξένιου δέρματος.
 
Cranberry & Passion fruit: Τα εκχυλίσματα superfruits με το φρέσκο και ζεστό άρωμα τους, αναζωογονούν και περιποιούνται την επιδερμίδα σας: Το εκχύλισμα Cranberry, πλούσιο σε βιταμίνες, βοηθά στην ενίσχυση της αίσθησης ενυδάτωσης στο δέρμα, ενώ το εκχύλισμα Φρούτου του πάθους πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και λιπαρά οξέα, βοηθά στο να προλαμβάνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντάς την μεταξένια απαλή.
 
Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου, αναζητώντας διαρκώς ευκαιρίες να νιώσει τη φροντίδα που προσφέρει η φύση, αφήνεται στην μοναδική γκάμα προϊόντων bioten, απολαμβάνοντας την αξεπέραστη εμπειρία περιποίησης, που μόνο το bioten ξέρει ότι μπορεί να της παρέχει!

Το bioten, με ambassador την εκρηκτική performer Έλενα Παπαρίζου, σε προσκαλεί στον απόλυτο προορισμό ανανέωσης και φροντίδας! Εσύ, είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις;

 

Κάντε το δικό σας… crash test στην κυτταρίτιδα με το νέο bioten BODYSHAPE bioactive caffeine gel!
 

Όταν η φύση ενώνει τις δυνάμεις της με την επιστήμη, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι συγκλονιστικά και το bioten το αποδεικνύει πιστά με κάθε λανσάρισμα! Το ίδιο ισχύει και για το νέο, εξαιρετικά καινοτόμο bioten BODYSHAPE Bioactive Caffeine gel, το μυστικό «όπλο» για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την τοπική συσσώρευση λίπους.

Το νέο μέλος της ήδη αγαπημένης σειράς BODYSHAPE  ξεχωρίζει για την εξειδικευμένη, φυσικής προέλευσης (κατά 94%) φόρμουλά του από 100% φυσικό πράσινο καφέ. Συνδυαστικά με το σύμπλεγμα Coffee XL Slim, το νέο  bioten BODYSHAPE Bioactive Caffeine gel χαρίζει αποδεδειγμένα, πολλαπλά αποτελέσματα σε διαφορετικά επίπεδα στο σώμα.
Η φυσική καφεΐνη, γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις δράσεις της και την αύξηση του μεταβολισμού, δίνει ενέργεια στα κύτταρα, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη λιποδιάλυση, αυξάνει την μικρο-κυκλοφορία και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Ώρα να μιλήσουμε με νούμερα!

Το νέobioten BODYSHAPE Bioactive Caffeine gel  εγγυάται, μετά τον 1ο μήνα χρήσης:

Μείωση έως και 4cm από τους μηρούς και την κοιλιά

Μείωση έως και  2cm από τους γοφούς & 1cm από τα μπράτσα

Άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα

 


4+1 λόγοι να δοκιμάσετε το bioten BODYSHAPE Bioactive Caffeine gel:

Στοχεύει στις προβληματικές περιοχές και απελευθερώνει εκεί την μεγαλύτερη συγκέντρωση συστατικών

Εκμεταλλεύεται 100% την δράση της καφεΐνης, αντιμετωπίζοντας άμεσα την συσσώρευση λίπους

Ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου & ελαστίνης, αλλάζοντας άμεσα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας

Ενυδατώνει σε βάθος για ακόμα καλύτερη διεισδυτικότητα των συστατικών

Σταθεροποιεί την λιποδιαλυτική δράση στα βαθύτερα στρώματα δίνοντας μακροχρόνια αποτελέσματα

 
Αποκτήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν με τη βοήθεια της φύσης και το νέο bioten BODYSHAPE Bioactive Caffeine gel!


Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία αισθήσεων με τα νέα bioten body lotions!
Ενυδάτωση που σε αγκαλιάζει!
 

To καλοκαίρι, σχεδόν αυτόματα, συνοδεύεται από μεγάλες αλλαγές στη διάθεση και το κέφι μας. Η ανάγκη για περιποίηση και ενυδάτωση του σώματός μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ και το bioten, με τις νέες σειρές body lotions, έρχεται να μας χαρίσει απαλή επιδερμίδα με λάμψη που διαρκεί!
 

Η σειρά bioten body lotions έχει σαγηνευτικές υφές και αποτελείται από έξι εκλεπτυσμένα αρώματα που έχουν έρθει να μας συναρπάσουν. Η μοναδική τους φόρμουλα αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), ενώ όπως όλα τα προϊόντα του bioten είναι paraben,paraffin και colorants  free (0%). Τα bioten body lotions προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες και απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος.


Είστε έτοιμες να μπείτε στο μοναδικό τους κόσμο;
 

Supreme Hyaluronic: με βασικό του συστατικό το υαλουρονικό, είναι η ιδανική επιλογή για τις ξηρές επιδερμίδες. Τολμήστε το!
Supreme Νutri Oil: 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου και μέλι, θα κάνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες απαλές σε κάθε άγγιγμα.
Beloved Coconut: για όλες εσάς που θέλετε μια νότα εξωτισμού στην ενυδάτωσή σας. 100% φυσικά έλαια Καρύδας, buriti & marula oils θα κάνουν το δέρμα σας πιο απαλό από ποτέ.
Beloved Vanilla: εσείς που έχετε αδυναμία στα κλασικά αρώματα θα ενθουσιαστείτε, καθώς το Beloved Vanilla έχει ως βασικό συστατικό του την 100% φυσική βανίλια και το άρωμα του θα σας συνεπάρει!
Beloved Cocoa: για τους λάτρεις της σοκολάτας! 100% φυσικό Βούτυρο Κακάο & έλαιο Macadamia θα μετατρέψουν την ενυδάτωσή σας σε σοκολατένια εμπειρία.
Bodyshape Firming: τη σειρά ολοκληρώνει το body lotion που πέρα από ενυδάτωση θα βελτιώσει ορατά την όψη του δέρματός σας σε μόλις επτά ημέρες. Χάρη στο 100% φυσικό Πράσινο Καφέ & LIPO-DETOX που περιέχει φυσικά.
 

Ολόκληρη η σειρά bioten body lotions είναι διαθέσιμη σε κομψές πρακτικές συσκευασίες των 250 ml, ενώ τα supreme hyaluronic και beloved vanilla είναι επίσης διαθέσιμα σε πρακτική και οικονομική συσκευασία με αντλία των 400 ml.
Χαρίστε στο δέρμα σας τη φροντίδα που του αξίζει με τις νέες σειρές bioten body lotions! Αναζητείστε τα τώρα στα καταστήματα λιανικής!


Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com!
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram στο BiotenCyprus!

 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!