Μία καλλιτέχνης της Pop. Τέσσερα διαφορετικά looks

Η Clinique συνεργάζεται με τη Pop καλλιτέχνη, Zara Larsson για να δημιουργήσουν μαζί το πρώτο διαδραστικό μουσικό βίντεο; PLAY WITH POP. Το βίντεο θα περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις του single "Lush Life" της Zara, όπου το look της θα μετατρέπετε αμέσως σε κάθε μία έκδοση, με έντονα χείλη από την συλλογή της Clinique για την Άνοιξη’16 Pop Artistry. Οι τέσσερεις εκδόσεις είναι Acoustic, Pop, Dance, και Country και μέσω τους η Clinique μας δείχνει πώς οι γυναίκες εκφράζουν διαφορετικά συναισθήματα ή μια άλλη πλευρά του εαυτού τους όταν απλά αλλάζουν το κραγιόν τους.
 
Το διαδραστικό βίντεο θα επιτρέψει στους θεατές να αλλάξουν το στυλ του τραγουδιού σε οποιοδήποτε σημείο, απλά κάνοντας κλικ στα τέσσερα χρώματα, τα οποία συσχετίζονται με τις διαφορετικές αποχρώσεις του Clinique Pop Lip Colour + Primer.
Όταν γίνει αυτό, ολόκληρη η εμφάνιση και η αίσθηση του βίντεο θα αλλάξει, συμπεριλαμβανομένων του μακιγιάζ, μαλλιά, χορογραφία, το υπόβαθρο και ο φωτισμός. Η έμπνευση αυτή πηγάζει από το συναίσθημα που αισθάνεται μια γυναίκα όταν φοράει ένα συγκεκριμένο χρώμα κραγιόν.
Η Melissa Knapp, Senior Vice President, Global Creative, μας λέει: "Όταν οι γυναίκες φοράνε κόκκινο κραγιόν αισθάνονται πιο τολμηρές, πιο δυνατές. Μια απόχρωση του δαμάσκηνου μπορεί να την κάνει να αισθάνεται πιο ισχυρή, ενώ ένα γήινο χρώμα μπορεί να την κάνει να αισθάνεται πιο θηλυκή. Ως εκ τούτου, θέλαμε να αξιοποιήσουμε αυτά τα συναισθήματα  για κάθε ένα από τα look της Zara, τον τρόπο με τον οποίο χορεύει, το φωτισμό, τα χρώματα, και τη κάθε διαφορετική  πτυχή του βίντεο. "
 
Η Pop καλλιτέχνης Artist Zara Larsson, είναι μια σούπερ σταρ στη Σκανδιναβία και βρίσκεται στα πρόθυρα της παγκόσμιας φήμης. Από τότε πού κέρδισε το διαγωνισμό της Σουηδίας Swedens Got Talent το 2008, έχει κερδίσει 3x-Platinum με το single της  “Uncover”  όπου ήταν πρώτη στα charts της Σουηδίας και της Νορβηγίας. Μέσα από το  single της “Lush Life”, η Clinique εκφράζει το πνεύμα της τελευταίας τάσης του μακιγιάζ της PLAY WITH POP. Με τα προϊόντα της τάσης PLAY WITH POP η κάθε γυναίκα αποκτά την ικανότητα να είναι Pop Artist, εύκολα και παιχνιδιάρικα, εξερευνώντας διάφορες προσωπικότητες, καθώς και διαφορετικούς τρόπους για να εκφραστούν, μέσα από ένα απλό άγγιγμα χρώματος. Η Zara σε αυτό το διαδραστικό μουσικό βίντεο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της νεαρής, φρέσκιας και τολμηρής καλλιτέχνιδας που εμπνέει και παρακινεί τις γυναίκες να παίξουν με το χρώμα.
Η κάθε μία από τις εκδόσεις του  PLAY WITH POP ταυτίζεται με μια διαφορετική εμφάνιση μακιγιάζ και έχει το δικό της τόνο φωνής.
 

  • Γήινο: Γήινες αποχρώσεις χρωματίζουν το Acoustic Nude, με πρωταγωνιστή το Clinique Pop Lacquer Lip Colour& Primer σε χρώμα Wink Pop. Είναι το πιο φυσικό από τα looks και η πιο οικεία από τις εκτελέσης.  
  • Τολμηρό: Country Red, με πρωταγωνιστή το Clinique Pop Lip Colour & Primer σε χρώμα Cherry Pop. A version with an edge, expressed through a bold lip and eye look. Μια έκδοση μουσικής country , που εκφράζεται μέσα από τολμηρά χείλη και μάτια.
  • Γλυκό: Pop Pink, με πρωταγωνιστή το Clinique Pop Glaze Sheer Lip Colour & Primer σε χρώμα Bubblegum Glaze. Μια πολύχρωμη έκδοση, με την γυναικεία αυτοπεποίθεση και δύναμη μιας pop star.
  • Punk: Dance Plum, με πρωταγωνιστή το Clinique Pop Lip Colour & Primer in Berry Pop. Punk εμφάνιση με σκληρή και φλογερή φωνή.

 

 

 

 

 

 

 

 


Για περισσότερες πληροφορίες στο playwithpop.clinique.com
 
  

 

Δειτε Επισης

H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»