Dior Capture Dreamskin: Το δέρμα των ονείρων σου!

To Dior Capture Dreamskin είναι ο ειδικός για τέλεια επιδερμίδα! 
 
2014. Στο προσκήνιο της καινοτομίας βρέθηκε ο Dior, αναπτύσσοντας μια υβριδική φροντίδα για την επιδερμίδα τόσο ισχυρή, ικανή να δημιουργήσει μια φυσικά άψογη επιδερμίδα. Φυσικά, αβίαστα, τέλεια: Σήμερα, η φιλοσοφία του Dreamskin είναι πιο σύγχρονη από ποτέ.
 
2016. Η σειρά μεγάλωσε με το Dreamskin Cushion, ένα νέο on-the-go βήμα για τελειοποίηση της περιποίησης της επιδερμίδας με απόλυτα διαισθητικό τρόπο εφαρμογής. Ένα τεχνολογικό επίτευγμα, που προσφέρει τελειότητα για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, για κάθε περίπτωση και κάθε στιγμή της ημέρας.
 
2017. Dreamskin Advanced: o Dior ανανέωσε το Dreamskin με νέα σύνθεση, που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη τελειότητα, διόρθωση και άνεση, για το δέρμα των ονείρων σας, που τώρα είναι τελειότερο.
 
Dreamskin Moist & Perfect Cushion
Το δέρμα των ονείρων σας, πιο φυσικό από ποτέ
2018
 
Μια μοναδική απόχρωση, μια ενισχυμένη σύνθεση περιποίησης της επιδερμίδας,
το Dreamskin παρουσιάζει το Cushion νέας γενιάς
 
Απόχρωση 000. Το πρώτο*  Cushion χωρίς χρώμα για φροντίδα της επιδερμίδας
 
Ο Dior επαναπροσδιορίζει την έννοια της τελειότητας στην πιο φυσική της εκδοχή:
η 1η 000 απόχρωση. Αυτό το μοναδικό προϊόν περιποίησης επιδερμίδας χωρίς χρώμα, ενισχύει με διαφάνεια και προστατεύει το δέρμα ενώ χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μια ολοκληρωμένη τελειότητα που βλέπετε και αισθάνεστε.
 

 Ένα μοναδικό επίτευγμα στην δημιουργία της σύνθεσης
 
Το απαλό διορθωτικό αποτέλεσμα στο δέρμα ενισχύεται από βιομιμητικές πούδρες που κρύβουν τις ατέλειες. Χάρη στην ισχυρή προληπτική ενυδάτωση, η αίσθηση της άνεσης διαρκεί όλη την ημέρα. Τα αντιγηραντικά αποτελέσματα ενισχύονται χάρη στην ενσωμάτωση ολόκληρου του συμπλέγματος περιποίησης δέρματος, advanced (ενισχυμένη Longoza + Opilia).
 
*στον Dior
 
 
H σύνθεση 000
 
Το 1ο Cushion περιποίησης δέρματος χωρίς χρώμα από τον Οίκο Dior
 
Ακολουθώντας την παραδοσιακή φιλοσοφία του Dreamskin, o Dior εφηύρε μια ολοκληρωμένη σύνθεση περιποίησης της επιδερμίδας που γίνεται ένα αμέσως με όλους τους τόνους του δέρματος. Χωρίς περλέ λάμψη ή αποτέλεσμα χρώματος, χαρίζει μοναδική περιποίηση στην επιδερμίδα και φρέσκο, φωτεινό, απαράμιλλο τελείωμα.
 
Οι γυναίκες δεν χρειάζεται πια να επιλέγουν μεταξύ φυσικού αποτελέσματος και τελειότητας. Το Dreamskin Moist & Perfect Cushion 000 ενισχύει και προστατεύει το δέρμα, ενώ κάνει ομοιόμορφη την επιδερμίδα πάντα και παντού, με ένα μόνο βήμα και με πλήρη διαφάνεια. Με κάθε εφαρμογή, το Cushion ενυδατώνει και διορθώνει τις ατέλειες (ήπια ερυθρότητα, πόρους, γυαλάδα). Άμεσα και μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα ανακτά τη φυσική της λάμψη.
 
Κλινική αξιολόγηση από δερματολόγο μετά από 1 μήνα χρήσης *
 
Η υφή του δέρματος είναι πιο εκλεπτυσμένη                +37%
Οι ορατές χρωστικές ατέλειες μειώνονται                      -30%
Οι ορατές κηλίδες και οι σκούρες περιοχές μειώνονται     -30%
Η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή                                  +34%
Το δέρμα φαίνεται πιο ενυδατωμένο                          +36%
*πηγή: Κλινική αξιολόγηση από δερματολόγο
33 ασιάτισσες – ηλικίας 35 ετών κατά μέσο όρο
 
Ένα μοναδικό επίτευγμα σύνθεσης: ενισχυμένη τεχνογνωσία περιποίησης δέρματος
 
Βιομιμητικές πούδρες, που σβήνουν τις ατέλειες, ενισχύουν τη διόρθωση της επιδερμίδας. Άψογη, χωρίς να απορροφά το χρώμα, η επιδερμίδα φαίνεται μεταμορφωμένη άμεσα και με διάρκεια. Αυτή η σύνθεση προσφέρει επίσης μια νέα τεχνολογική καινοτομία.

Το επιστημονικό τμήμα του Dior έχει ενσωματώσει παράγοντες ενυδάτωσης καθώς και το ολοκληρωμένο σύμπλεγμα Advanced Ageing Defying SkinCare Complex (ενισχυμένη Longoza +Opilia) για σφριγηλό, εξαιρετικά φρέσκο και αναζωογονημένο δέρμα.

Όλη η δύναμη της περιποίησης της επιδερμίδας για ακόμα πιο φυσική τελειότητα.


 
Ένα ενισχυμένο αποτέλεσμα που κάνει τις ατέλειες αόρατες
 
Οι οπτικές συστατικά της πούδρας ενισχύουν τη διάχυση του φωτός. Οι πούδρες νέας γενιάς σβήνουν τις ατέλειες και προσφέρουν διαφάνεια. Οι ατέλειες (λεπτές γραμμές, ερυθρότητα, χρωματικές ανομοιομορφίες) φαίνονται να μειώνονται κάτω από ένα πέπλο, που κρύβει τις ατέλειες για ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα: το δέρμα είναι ματ και λάμπει.
 
Ένα καινοτόμο, οπτικό εφέ για άμεση τελειότητα της επιδερμίδας
 
Χάρη στα 40 χρόνια εξειδίκευσης πάνω σε άμεσα, εμφανή αποτελέσματα, το επιστημονικό τμήμα του Dior δημιούργησε τον τέλειο συνδυασμό οπτικών συστατικών.
 
Διάφανες, βιομιμητικές πούδρες, προσφέρουν ενισχυμένη διάχυση, ενώ οι πούδρες νέας γενιάς κρύβουν τις ατέλειες με τη διάθλαση του φωτός.
 
Οι ατέλειες (λεπτές γραμμές, ερυθρότητα, ανομοιομορφίες στον χρωματικό τόνο του δέρματος) μειώνονται, καθώς φιλτράρονται μέσα από επιδερμικά κύτταρα με εξαιρετικές ιδιότητες. Χωρίς την προσθήκη περλέ παράγοντα λάμψης, το εφέ που κρύβει τις ατέλειες χαρίζει εξαιρετικά φυσικά αποτελέσματα: το δέρμα είναι μάτ και λαμπερό.
 
Άνεση και ανακούφιση, χάρη στην ενισχυμένη ενυδάτωση: +27% ενυδάτωση μετά από 6 ώρες.
 
Το μυστικό για άψογο δέρμα είναι η ομοιομορφία της υφής του. Χάρη σ’ έναν ισχυρό ενυδατικό παράγοντα, τη γλυκερίνη και τις καταπραϋντικές της ιδιότητες, το δέρμα γίνεται αμέσως σφριγηλό. Η αίσθηση άνεσης κατά την εφαρμογή διαρκεί όλη την ημέρα.

Η φρεσκάδα του δέρματος είναι ορατή και αισθητή.
 
Αυξημένη αποτελεσματικότητα κατά της γήρανσης
 
Το επιστημονικό τμήμα τους Dior έχει ενσωματώσει το αντιγηραντικό Longoza + Opilia στο Dreamskin Moist & Perfect Cushion, ένα σύμπλεγμα φυσικών δραστικών συστατικών για υπέρτατη διόρθωση του δέρματος. Το δέρμα είναι πιο λείο και πιο ελαστικό, η υφή του είναι σφικτή και βελούδινη. Οι πόροι συσφίγγονται και η επιδερμίδα ενοποιείται. Το δέρμα είναι εμφανώς πιο φωτεινό.
 
Για ενισχυμένη τελειότητα, χρήση σε συνδυασμό με το υγρό Dreamskin Advanced
 
To δέρμα είναι πιο λείο
 
Το δέρμα είναι πιο ελαστικό
 
Το δέρμα είναι ενυδατωμένο
 
Η υφή του δέρματος είναι εμφανώς βελτιωμένη
 
Ο τόνος του δέρματος βελτιώνεται
 
Η επιδερμίδα έχει ρόδινη λάμψη
 
Η επιδερμίδα είναι εξαιρετικά διάφανη
 
Το δέρμα είναι φυσικά πιο όμορφο, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ
 
Ένα συμπύκνωμα δραστικών συστατικών για τελειότητα σε βάθος
 
Το επιστημονικό τμήμα του Dior, μετά από 15 χρόνια έρευνας πάνω στα βλαστικά κύτταρα και σε στενή συνεργασία με τους πιο γνωστούς συνεργάτες της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, στοχεύει σε μια νέα δεξαμενή βλαστικών κυττάρων, στην καρδιά της επιδερμίδας. Αυτά τα κύτταρα, πηγή ομορφιάς, είναι υπεύθυνα για τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, που δημιουργούν πολυάριθμους δερματικούς θύλακες στο δέρμα και μέσα στους οποίους οι αγγειακοί βρόγχοι – η πηγή μιας ομοιόμορφης και ρόδινης φωτεινής επιδερμίδας – μπορούν να εγκατασταθούν.
 
Έχει αποδειχθεί ότι αυτά τα κύτταρα μειώνονται με την ηλικία και έτσι μειώνεται η ικανότητα για όμορφο και λαμπερό δέρμα.  Η ενισχυμένη Gongoza ενισχύει το σχηματισμό βλαστικών κυττάρων και την κατάλληλη δομή του δέρματος* για να αποκαταστήσει
τη λάμψη της επιδερμίδας.


 Ενισχυμένη Longoza
 
Ένα σύμπλεγμα που συνδυάζει την εξαιρετική δύναμη της Longoza από τους κήπους
του Dior, στη Μαγαδασκάρη, με ένα αναγεννητικό εκχύλισμα γιασεμιού*.
 
Opilia
 
Η Opilia στοχεύει στις χρωματικές ανισορροπίες του δέρματος, συμβάλλοντας στον περιορισμό της παραγωγής μελανίνης*, που προκαλεί τις κηλίδες. Με αυτό τον τρόπο,
η Opilia βοηθά στην καταπολέμηση της θαμπάδας και αποκαθιστά τη λάμψη του δέρματος.
 
Capture Dreamskin
 
Ο Δημιουργός του τέλειου δέρματος
 
3 βήματα, 3 συμπληρωματικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος, ένα τέλειο αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ.

  1. Επαναφορά
Μια ή δυο φορές τη βδομάδα, χρησιμοποιήστε τη μάσκα Dreamskin 1-minute mask για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση του δέρματος σας σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.
 
  1. Τελειότητα και διόρθωση
Πρωί και βράδυ, εφαρμόστε το Dreamskin Advanced μόνο του ή πάνω από τη συνηθισμένη περιποίηση της επιδερμίδας σας, δημιουργώντας αμέσως φυσικά εξαιρετικό δέρμα, καταπολεμώντας ορατά σημάδια γήρανσης: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητα και λάμψης, κηλίδες, ερυθρότητα.
 
  1. Ομογενοποίηση και προστασία

 

  1. Απλώστε το Dreamskin Moist & Perfect Cushion το πρωί και για φρεσκάρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας για ομογενοποίηση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, καθώς και την αναζωογόνηση και προστασία του δέρματος (SPF 50 PA+++).

 
 CARA DELEVINGNE
 
Το νέο πρόσωπο της Capture Dreamskin
 

Κινηματογραφημένη από την Cass Bird, η Cara Delevingne ακτινοβολεί ομορφιά και ελευθερία με το Capture Dreamskin. Κοιτάζοντας μας κατευθείαν στα μάτια, μιλά με αυτοπεποίθηση για το απόλυτο όνειρο, το ιδανικό που απασχολεί όλες τις γυναίκες: την απόκτηση τέλειου δέρματος. Φορώντας μαύρα σορτς και ένα λευκό αθλητικό μπουστάκι, προβάλλει μια εικόνα που την αντιπροσωπεύει. Ελκυστική και αυθεντική, ζωντανή και δροσερή, κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα: Άψογη επιδερμίδα ώστε να αισθάνεστε ακόμα πιο δυνατές και πιο όμορφες! Ένα όνειρο που είναι προσιτό πάντα και παντού, για την Cara και σε όλες τις γυναίκες.

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας