Το Signature Flower Mist Toner της Kypwell εξασφαλίζει το σήμα EWG VERIFIED: For Your Health™

To πολυβραβευμένο φυσικό προϊόν της Kypwell, Signature Flower Mist Toner έχει κερδίσει το σήμα EWG VERIFIED: For Your Health™, που χαρακτηρίζει τα υγιή και ασφαλή προϊόντα.

Όταν κάποιος βλέπει το σήμα EWG VERIFIED™, μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτό το προϊόν αποφεύγει τα συστατικά τα οποία το Environmental Working Group’s (EWG’s) υποδεικνύει ως ανησυχητικά και είναι παράλληλα πιστό στην πλήρη διαφάνεια και υλοποιείται κάτω από καλές πρακτικές κατασκευής.
 
Το σήμα EWG VERIFIED: For Your Health™, θα βοηθήσει στο να αναγνωρίζονται εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα τα οποία πληρούν τα αυστηρά κριτήρια της EWG όταν κάποιος ψωνίζει στα καταστήματα και στο διαδίκτυο. Προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν αυτό το σήμα πρέπει να καταχωρούνται στην «πράσινη» κατηγορία καλλυντικών της βάσης δεδομένων της EWG Skin Deep® και να πληρούν όποια επιπλέον κριτήρια τίθενται από τους επιστήμονες της EWG.

Το σήμα EWG VERIFIED™ αποτελεί μέρος της αποστολής της EWG, που έχει ως στόχο την αύξηση της διαφάνειας της αγοράς και στο να βγουν στο προσκήνιο τα αδύναμα πρότυπα που έχουν τα καταναλωτικά προϊόντα.
Στόχος της Kypwell είναι να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους ανθρώπους να ζουν μια πιο φυσική και υγιεινή ζωή. Εξασφαλίζοντας το σήμα EWG VERIFIED™, πετυχαίνει ένα μεγάλο προβάδισμα στο να βρίσκεται κοντά στον στόχο της και να παραμένει πιστή στις αξίες της!  
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες https://www.ewg.org και https://kypwell.com/.
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!