Τα νέα shower gels Barnangen χαρίζουν περισσότερες στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης!

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο μάς συστήθηκαν τα προϊόντα περιποίησης σώματος  Barnängen, φιλοδοξώντας να μας κακομάθουν και να μας «μυήσουν» στη σουηδική περιποίηση spa! Με ιστορία 250 χρόνων, το Barnängen είναι μία από τις πιο εμβληματικές μάρκες της Σουηδίας στο χώρο της περιποίησης και της φροντίδας του σώματος που πρεσβεύει τη χαλάρωση και ισορροπία.
 

Πέραν των 3 σειρών, Barnängen Caring, Barnängen Nutritive και Barnängen Sensitive οι οποίες περιλαμβάνουν shower cream και body lotion και το All Over Rescue Body Balm, 3 νέα προϊόντα έρχονται να μας χαρίσουν περισσότερες στιγμές χαλάρωσης γεμάτες στυλ. Τα νέα shower gels  Barnängen είναι τα εξής:

  • Barnängen Midsommer Glow, για ξηρές επιδερμίδες. Με απαλά έλαια λουλουδιών και ενυδατικό ορό προστασίας περιποιείται και αφήνει το δέρμα ελαστικό και απαλό.
  • Barnängen Sauna Relax, εμπνευσμένο από την τελετουργία της σάουνα, για όλους τους τύπους δέρματος, με αρωματικά έλαια, εκχυλίσματα σημύδας και ενυδατικό ορό προστασίας.
  • Barnängen Glacier Blow, για όλους τους τύπους δέρματος, με φυσικά άλατα θαλάσσης σε συνδυασμό με ενυδατικό ορό προστασίας, αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Ανακαλύψτε σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές τα νέα προϊόντα περιποίησης σώματος Barnängen!

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!