Apivita Queen Bee

  Η APIVITA καινοτομεί για μία ακόμη φορά, σπάει το όρια της γήρανσης και παρουσιάζει το κορυφαίο επίτευγμα από πλευράς ανάπτυξης, τη νέα γενιά QUEEN BEE.Χρειάστηκαν 4 δεκαετίες έρευνας και καινοτομίας για να δημιουργηθεί η απόλυτη σειρά ολιστικής αντιγήρανσης! Η νέα QUEEN BEE απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να προλάβουν και να καταπολεμήσουν όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης. Πρόκειται για την 1η σειρά ολιστικής αντιγήρανσης με 12% συγκέντρωση σε 7 φυσικά δραστικά συστατικά, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 6 επίπεδα: LIFTING, ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ, ΣΥΣΦΙΞΗ, ΛΑΜΨΗ, ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΝΟΣ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ. 

Αποτελεί ένα άριστης ποιότητας μοναδικά καινοτόμο προϊόν, με έως και 96% φυσικά συστατικά, όπωςτον φρέσκο βασιλικό πολτό. Ο βασιλικός πολτός είναι σύμβολο αιώνιας ομορφιάς και αναζωογόνησης. Επιδρά στη μακροζωία και βοηθά στη διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς και της νεότητας, καθώς αυξάνει την ανθεκτικότητα σε ασθένειες. Οι ιδιότητές του είναι εντυπωσιακές και τον καθιστούν πολυτιμότατο μελισσοκομικό προϊόν. Επιπλέον, σύμφωνα με μελέτες, ο βασιλικός πολτός, ως πλούσια πηγή λιπαρών οξέων και βιταμινών, αυξάνει την ανάπτυξη των ινοβλαστών καλύπτοντας τις ανάγκες αντιγήρανσης της επιδερμίδας.Το Λούπινο, που προσφέρει Lifting & Σύσφιγξη. Είναι γνωστό ότι διεγείρει την παραγωγή υψηλής ποιότητας κολλαγόνου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου. Η Τζιτζιφιά προσφέρει Lifting & Σύσφιγξη. Ενεργοποιεί την παραγωγή των δομικών πρωτεϊνών και αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Παράλληλα, βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου προσφέροντας εφέ Lifting. Ο Κιστός είναι ισχυρός ενυδατικός παράγοντας. Ενισχύει την αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας, ενώ σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ αναπληρώνει την υγρασία της. Ταυτόχρονα, διατηρεί την επιδερμίδα, απαλή και ενυδατωμένη. Η Rabdosia Rubescens χαρίζει φωτεινότητα και ομοιομορφία. Mειώνει την παραγωγή Μελανίνης καθώς και Αιμογλοβίνης. Ταυτόχρονα ενισχύει την παραγωγή των κολλαγόνων της νεότητας (τύποι I & III). Συνολικά, προάγει τη λάμψη και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και φυσικά Πρόπολη. Η Πρόπολη είναι μια ρητίνη που παράγουν οι εργάτριες μέλισσες, πλούσια σε φλαβονοειδή και τερπένια. Φημίζεται για την αντιοξειδωτική της προστασία. Ως συμπλήρωμα διατροφής, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Στην κοσμετολογία, μειώνει το οξειδωτικό stress και προστατεύει από τη φωτογήρανση, αυξάνοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων. Επιπρόσθετα, ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Περιέχει επίσης Βιολογικά Αιθέρια Έλαια: ΜΥΡΟ (αποτοξινωτικό, τονωτικό), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (ROSA DAMASCENA) (αντιοξειδωτικό, αντικαταθλιπτικό), ΛΙΒΑΝΙ (αντιφλεγμονώδες, αντικαταθλιπτικό) & ΣΑΝΔΑΛΟΞΥΛΟ (αντιφλεγμονώδες, χαλαρωτικό). 

 

 


Η υπεροχή της νέας QUEEN BEE είναι αποτέλεσμα σημαντικής ερευνητικής δραστηριότητας με 3 μοναδικές καινοτομίες: 
Ενθυλάκωση φρέσκου ελληνικού βασιλικού πολτού σε λιποσώματα. Η micro-ενθυλάκωση του φρέσκου ελληνικού βασιλικού πολτού σε λιποσώματα εξασφαλίζει:
•    Τη διατήρηση της φρεσκάδας, άρα και της δραστικότητάς του.
•    Τη διείσδυση σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος και αποδέσμευση των συστατικών με ρυθμό που μπορεί να γίνει αξιοποιήσιμος από τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης υψηλής ποιότητας.

 

Η ολοκληρωμένη σειρά ολιστικής αντιγήρανσης QUEEN BEE αποτελείται από έξι προϊόντα, τον Ορό Ολιστικής Αντιγήρανσης, την Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης SPF 20, την Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης Ελαφριάς Υφής, την Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης Πλούσιας Υφής, την Κρέμα Νύχτας Ολιστικής Αντιγήρανσης και την Κρέμα Ματιών Ολιστικής Αντιγήρανσης.

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»