Dior Fahrenheit Cologne

Επιλέξτε τη διάφανη δροσιά μιας Cologne  και προκαλέστε τη δύναμη του Fahrenheit. Διεκδικείστε τον εαυτό σας. Γίνετε άμεσοι. Γίνεται αναγνωρίσιμοι. Και ακόμα… γίνεται πρόθυμοι να χάσετε τον εαυτό σας και να περάσετε σε μία άλλη διάσταση. Η Fahrenheit Cologne δημιουργήθηκε μέσα από αυτή την επιθυμία. Μια δημιουργία από τον François Demachy, τον Dior Perfumer-Creator, ο οποίος παίζει τόσο με την καθαρότητα και τη διαφάνεια του Fahrenheit, χωρίς να χάσει τίποτα από την ξυλώδη πικάντικη γοητεία, που συγκεντρώνει όλη την συναισθηματική ένταση αυτού του εμβληματικού αρώματος.  Ένα Fahrenheit γεμάτο αντιθέσεις, που πηγαίνει προς μια νέα εποχή. Μια ζωηρή και χαρακτηριστική Cologne. Ένας συναρπαστικός κόσμος για έναν ήρωα

με ανοιχτό πνεύμα. Μια έντονη δροσιά που συγχωνεύει δύο αντίθετες δυνάμεις. Ένα νέο Fahrenheit που αψηφά τους νόμους της βαρύτητας.

 

Fahrenheit Cologne
Η κομψότητα μιας Cologne με όλη τη δύναμη του Fahrenheit.
Η cologne πρέπει να είναι δροσερή, εύκολη να τη φορέσεις και πρέπει να σε προκαλεί γιανα αρωματίζεσαι συνεχώς. Ένα διάσημο άρωμα που βασίζεται σε μια συμφωνία εσπεριδοειδών, μπορεί ωστόσο να φανερωθεί και σε πολλές παραλλαγές. Ο François Demachy, ο Dior Perfumer-Creator, έχει μεταμορφώσει την εμβληματική Fahrenheit σε μια διακριτική cologne, ανακατεμένη με αντίρροπες δυνάμεις. Προσπαθώντας πάνω από όλα να διατηρήσει το πνεύμα του αρώματος, κατάφερε να παραμείνει πιστός στο φλογερό ταπεραμέντο του, ενσταλάζοντας σε αυτό μια νέα ελαφρότητα. Μια αρωματική πρόκληση που γίνεται δεκτή με ευκολία, αλλά απογειώνει το σημείο αναφοράς, αλλάζει τα δεδομένα, ανατρέπει τα πρότυπα. Φρέσκια αλλά και ενισχυμένη από την πικάντικη φλόγα του Fahrenheit. Η ελαφράδα παραμένει επίμονη. Εύκολη να την φορέσεις, αλλά πάντα ξεχωριστή.

 

Προστέθηκαν νέες νότες, φρέσκες και υδάτινες. Πικάντικα χαρακτηριστικά είναι παρόντα, αλλά μέτριας έντασης (mezzo voce). Λαμπερές νότες λάμπουν, ενώ συναντούν τις διακριτικά ξυλώδεις νότες του Fahrenheit. Όλα επιτυγχάνονται στην εκπληκτική ισορροπία με τις θρυλικές αρωματικές νότες του Fahrenheit. Μια σύνθεση, της οποίας η αρχή γίνεται τέλος και ταρακουνά τα πρότυπα. Η Βάση από ξυλώδεις νότες βρίσκεται ακόμα εκεί, αρρενωπή και ήρεμη: τα Haitian Vetiver και Virginia Cedar καλύπτουν και αγκαλιάζουν με δύναμη. Πιστά στο Fahrenheit,

το μοσχοκάρυδο και το κύμινο εκπέμπουν μια πικάντικη ζεστασιά. Λαμπερό και ενωτικό, το Indonesian Patchouli και το θρυλικό αρωματικό ίχνος της Γαλλικής Βιολέτας δημιουργούν την υπογραφή του αρώματος. Ειλικρινείς και ζωντανές, οι κορυφαίες νότες εσπεριδοειδών αλλάζουν τα πάντα για μια εκπληκτική εισαγωγή , χωρίς προηγούμενο, στον αρωματικό κόσμο του Fahrenheit. Φρέσκιες και πικάντικες, εμπλουτίστηκαν από την ενισχυμένη, φρουτώδη και λαχταριστή ουσία του Sicilian Mandarin. Μια τολμηρή και ελκυστική πρόσκληση  με το πικάντικο Calabrian Bergamo και το ηλιόλουστο Lemon.

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!