Νέα καινοτόμα προϊόντα από την Ultrasun για προστασία από τον ήλιο!

BEΜια σειρά από νέα καινοτόμα προϊόντα για προστασία από τον ήλιο παρουσιάζει η Ultrasun! 

Ultrasun 50SPF Baby Mineral

To παιδικό αντηλιακό Ultrasun 50SPF Baby Mineral με την καινοτόμο  σύνθεση του, προστατεύει το παιδί από την υπεριώδη  UV αλλα και υπέρυθρη IR  ακτινοβολία.

Mε πολύ απαλή λεπτόρρευστη  υφή προσφέρει ανθεκτική προστασία από τον ήλιο με πολύ υψηλό φίλτρο UVA πάνω από 95%. Η σύνθεση υψηλής τεχνολογίας   , απορροφάται   άμεσα  στο δέρμα, με φυσικά φίλτρα 100%. Περιέχοντας την καινοτόμο συστατικό  Infraguard, το  οποίο είναι  ένας  συνδυασμός  από  βότανα ηλιανθόσπορου και ισχυρά αντιοξειδωτικά από το δέντρο Tara, προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις της υπέρυθρης ακτινοβολίας IRA . Επιπλέον, η Infraguard προστατεύει σημαντικά τα κύτταρα του δέρματος από το φως υψηλής ενέργειας (HEV) μπλε φως (που εκπέμπεται από ηλεκτρονικές συσκευές). Με το επιπλέον πλεονέκτημα του Lipex, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ενισχύει την προστασία του λεπτού δέρματος των μωρών.
 

Ultrasun aftersun tan booster

Το νέο προϊόν Aftersun Tan Booster  με την μοναδική σύνθεση (2%  DHA - Dihydroxyacetone-  & HydraSynol ™)   βοηθά  με τη απαλή  υφή που αφήνει στο δέρμα  να αναπτύξει και να ενισχύσει το μαύρισμα σας, ενώ παράλληλα  το φροντίζει  μετά την έκθεση στον ήλιο, παρέχοντας άμεσο αποτέλεσμα  ενυδάτωσης  του. Βοηθώντας να διατηρήσει τη φυσική κατακράτηση υγρασίας στο δέρμα  σας . Δεν είναι   λιπαρή , ενώ σας αφήνει μια χρυσή λάμψη.

 

FACE BRIGHTENING, ANTI-SPOT & ANTI- POLLUTION FLUID SPF50+

 

 Υψηλή  διάφανη  προστασία με SPF50 +, GSP για υπέρυθρη προστασία, SulforaWhite  που φωτίζει την εμφάνιση του δέρματος,και Glycofilm® Pollustop® για την προστασία του δέρματος από τις επιπτώσεις των εκπομπών από  ρύπους. Για τη βέλτιστη ενυδάτωση και πιο φωτεινό τόνο  στο δέρμα , μειώνει τις επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας UV  και της  ΙR  Υπέρυθρης ακτινοβολίας επί της γήρανσης του δέρματος . Χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά γρήγορη απορρόφηση, πολύ ελαφριά και όχι λιπαρή υφή. Ιδανικό για τα ευαίσθητα  δέρματα  σε αστικές περιοχές (αντηλιακό και ενυδατικό για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ).  Αδιάβροχο.
 
 Tα αντηλιακά Ultrasun διατίθενται στα φαρμακεία από την εταιρεία GN   NEOHEALTH LTD.
 
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!