Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία αισθήσεων με τα νέα bioten body lotions! Ενυδάτωση που σε αγκαλιάζει!

To καλοκαίρι, σχεδόν αυτόματα, συνοδεύεται από μεγάλες αλλαγές στη διάθεση και το κέφι μας. Η ανάγκη για περιποίηση και ενυδάτωση του σώματός μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ και το bioten, με τις νέες σειρές body lotions, έρχεται να μας χαρίσει απαλή επιδερμίδα με λάμψη που διαρκεί!
Η σειρά bioten body lotions έχει σαγηνευτικές υφές και αποτελείται από έξι εκλεπτυσμένα αρώματα που έχουν έρθει να μας συναρπάσουν. Η μοναδική τους φόρμουλα αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), ενώ όπως όλα τα προϊόντα του bioten είναι paraben,paraffin και colorants  free (0%). Τα bioten body lotions προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες και απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Είστε έτοιμες να μπείτε στο μοναδικό τους κόσμο;
 
Supreme Hyaluronic: με βασικό του συστατικό το υαλουρονικό, είναι η ιδανική επιλογή για τις ξηρές επιδερμίδες. Τολμήστε το!
Supreme Νutri Oil: 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου και μέλι, θα κάνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες απαλές σε κάθε άγγιγμα.
Beloved Coconut: για όλες εσάς που θέλετε μια νότα εξωτισμού στην ενυδάτωσή σας. 100% φυσικά έλαια Καρύδας, buriti & marula oils θα κάνουν το δέρμα σας πιο απαλό από ποτέ.
Beloved Vanilla: εσείς που έχετε αδυναμία στα κλασικά αρώματα θα ενθουσιαστείτε, καθώς το Beloved Vanilla έχει ως βασικό συστατικό του την 100% φυσική βανίλια και το άρωμα του θα σας συνεπάρει!
Beloved Cocoa: για τους λάτρεις της σοκολάτας! 100% φυσικό Βούτυρο Κακάο & έλαιο Macadamia θα μετατρέψουν την ενυδάτωσή σας σε σοκολατένια εμπειρία.
Bodyshape Firming: τη σειρά ολοκληρώνει το body lotion που πέρα από ενυδάτωση θα βελτιώσει ορατά την όψη του δέρματός σας σε μόλις επτά ημέρες. Χάρη στο 100% φυσικό Πράσινο Καφέ & LIPO-DETOX που περιέχει φυσικά.
 
Ολόκληρη η σειρά bioten body lotions είναι διαθέσιμη σε κομψές πρακτικές συσκευασίες των 250 ml, ενώ τα supreme hyaluronic και beloved vanilla είναι επίσης διαθέσιμα σε πρακτική και οικονομική συσκευασία με αντλία των 400 ml.
Χαρίστε στο δέρμα σας τη φροντίδα που του αξίζει με τις νέες σειρές bioten body lotions! Αναζητείστε τα τώρα στα καταστήματα λιανικής!
Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com!
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram στο BiotenCyprus!
 
 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»