Γνωρίστε το νέο άρωμα Love Story EDT του οίκου Chloe

Είσαι έτοιμη να βιώσεις το δικό σου «Love Story»;

Το νέο άρωμα του οίκου Chloé, το Love Story EDT, διηγείται μια αξέχαστη ιστορία αγάπης. Ένα σύμβολο αγάπης, για αυτούς που τολμούν να ακολουθήσουν την καρδιά τους.  

Το άρωμα
Το άρωμα Love Story εκφράζει την ανεξάρτητη γυναίκα, τη γυναίκα Chloé. Πρόκειται για μια δήλωση θηλυκότητας, του φυσικού αισθησιασμού, του ελεύθερου πνεύματος, μια προκήρυξη ανεξαρτησίας της. Το άρωμα των ανθών της πορτοκαλιάς αναμιγνύεται με τη μυρωδιά της αυγής, με τις ελαφρά πικάντικες νότες του νεροκάρδαμου και των ανθών της δαμασκηνιάς. Φρέσκο, ντελικάτο και παράλληλα κομψό. 

Η καμπάνια
Τη δική της ιστορία αγάπης ζει η διάσημη ηθοποιός και μούσα του οίκου Chloé, Clemence Poesy, που πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος του οίκου Chloé αντιπροσωπεύοντας τη θηλυκή και ρομαντική πλευρά κάθε γυναίκας. Η Clemence κρατώντας το μπουκάλι που μοιάζει με λουκέτο, σύμβολο αιώνιας αγάπης, μας καλεί να κρεμάσουμε και το δικό μας στην Pont des Arts και να ζήσουμε τη δική μας ιστορία αγάπης. Η διαφημιστική καμπάνια γυρίστηκε από τη Mélanie Laurent.

Η αρωματοποιός
Η αρωματοποιός Anne Flipo δημιούργησε τη νέα φλοράλ σύνθεση του αρώματος της Chloé, η οποία διερευνά τις νότες των ανθών πορτοκαλιάς. Το άρωμα είναι λουλουδάτο και φρέσκο, κατασκευασμένο από νερολί, άνθη πορτοκαλιάς και στεφανωτή.
Πιο φρέσκο, πιο floral, πιο αισθησιακό, μια ιστορία αγάπης που φαντάστηκε η Anne Flipo.   Μια αποπλάνηση, έτοιμη να φορεθεί στο γυμνό δέρμα.  

Το μπουκάλι
Η πολύτιμη αγάπη «κλειδώνεται» σε ένα μπουκάλι-λουκέτο, ένα εκλεπτυσμένο μπουκάλι-κόσμημα, με μεταλλικό καπάκι, εμπνευσμένο από τη λαμπερή γέφυρα του έρωτα, pont des arts του Παρισιού, όπου χιλιάδες λουκέτα «κλειδώνουν» και μαρτυρούν διαφορετικές ιστορίες αγάπης. Ένας ατημέλητος φιόγκος δεμένος στο πλάι συμβολίζει την ανεπιτήδευτη θηλυκότητα. Δηλώνει επίσης τον μοντέρνο και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του οίκου Chloé. 

Βίωσε και εσύ τη δική σου ιστορία αγάπης και παραδώσου στην ακαταμάχητη γοητεία του νέου αρώματος «Love Story».

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!