Τα 10 καλύτερα κραγιόν για μία υποσχόμενη βραδιά Αγίου Βαλεντίνου

Ματ ή γυαλιστερό, βαθύ κόκκινο ή φωτεινό ένα είναι το σίγουρο! Το κόκκινο κραγιόν ήταν, είναι και θα παραμείνει η αγαπημένη απόχρωση των μεγάλων σταρ του σινεμά, των σχεδιαστών μόδας, της Gabrielle Chanel και κάθε γυναίκας που ξέρει πώς να ξελογιάσει με σοφιστικέ τρόπο ένα αρσενικό. Κυρίες μου, η συνταγή παλιά και σίγουρα πετυχημένη.

Την βραδιά της 14ης Φεβρουαρίου βάψτε τα χείλη σας με έντονη απόχρωση του κόκκινου, όπως το κλασικό –πλέον- κόκκινο Ruby Woo της MAC που είναι ανθεκτικό σε μαραθώνιους φιλιών, ενσαρκώστε την Marilyn Monroe με το 444 Gabrielle ή ακόμα δημιουργήστε ακαταμάχητο ομπρε με το Rimmel 810 και ξελογιάστε τον αγαπημένο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ερωτευτείτε. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στα χείλη σας!
Δείτε τα δέκα αγαπημένα μας.
1: RIMMEL 810 ONE-OF-A-KIND / 2: LANCOME L’ABSOLU ROUGE 132 CAPRICE / 3: CHANEL ROUGE COCO ULTRA HYDRATING 444 GABRIELLE / 4: DIOR ROUGE TRAFALGAR / 5: SISLEY L33 / 6: DIEGO DALLA PALMA MAT LIPSTICK 92 / 7: REVLON 730 CRÈME RED / 8: YSL VOLUPTE TINT-IN-OIL 4 ROSE YOU / 9: MAC RUBY WOO / 10: KORRES ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ 03 RED

 
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!