Nεα σειρά Gliss Supreme Length

Έχετε εύθραυστα μακριά μαλλιά με λιπαρές ρίζες; Αναγκάζεστε να κόβετε τα μαλλιά σας κάθε μήνα γιατί είναι ταλαιπωρημένα; Για όλες εσάς που είστε ερωτευμένες με τα μακριά σας μαλλιά, το Gliss έχει τη λύση με τη νέα σειρά Gliss Supreme Length. Πείτε αντίο στη φθορά και χαρείτε το μήκος στα μαλλιά σας με το νέο σαμπουάν, conditioner και μάσκα από το Gliss!

Τα μακριά, πλούσια μαλλιά είναι το τελευταίο trend της μόδας μετά από τα lob haircuts που κυριαρχούσαν τα τελευταία χρόνια! Παρόλα αυτά, το styling και η ρύπανση της πόλης ταλαιπωρούν τα μαλλιά, αυξάνοντας τη φθορά τους, αλλά και την ψαλίδα! Η νέα σειρά Gliss Supreme Length με την πρωτοποριακή της φόρμουλα, η οποία περιέχει micro repair lipids και άρωμα πεόνιας αφαιρεί τα υπολείμματα λιπαρότητας από τη ρίζα και επανορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες! Επιπλέον, προστατεύει από τη φθορά και προσφέρει απαλότητα, για λιγότερη ψαλίδα έως και 85%.
Η νέα σειρά Gliss Supreme Length αποτελείται από το Σαμπουάν για απαλό καθαρισμό, προστασία από τη φθορά και άμεση απαλότητα από τη ρίζα έως τις άκρες, το Conditioner για άμεσο ξέμπλεγμα και απαλότητα και το Treatment για βαθιά θρέψη και ενδυνάμωση.
 
Μαζί με τη νέα σειρά Gliss Supreme Length, το Gliss έρχεται με νέα μοντέρνα εμφάνιση! Το Gliss Hair Repair σύστημα με Keratin Serum & Keratin Sealer επανορθώνει τις υπάρχουσες φθορές και αποτρέπει τις μελλοντικές φθορές για όμορφα, υγιή μαλλιά! Βρείτε τις νέες ανανεωμένες συσκευασίες των αγαπημένων σειρών Gliss Ultimate Color, Gliss Total Repair, Gliss Ultimate Repair, Gliss Million Gloss, Gliss Fiber TherapyGliss Blow Dry, Gliss Miracles Oil, και ανακαλύψτε το επόμενο επίπεδο επανόρθωσης!
Για περισσότερες πληροφορίες για το Gliss μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες: www.schwarzkopf.gr και στο Facebook SchwazkopfCy
 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!