Dior Addict Lip Tattoo: Το πρώτο κραγιόν με αποτέλεσμα προσωρινού τατουάζ

Το 2017, ο Οίκος Dior έφερε την επανάσταση στην τελετουργία του μακιγιάζ των χειλιών με το Dior Addict Lip Tattoo, το πρώτο* κραγιόν με αποτέλεσμα προσωρινού τατουάζ και μια παλέτα από 7 φυσικές αποχρώσεις  που κυμαίνονται από το μπεζ στο κόκκινο του βατόμουρου και μέχρι το κοραλλί.
 
Αυτό το άνετο και σταθερό κραγιόν διαθέτει μια υφή που παραμένει και δεν μεταφέρεται εκτός του περιγράμματος των χειλιών και χρώμα μακράς διάρκειας** (10ώρες) – γίνεται ένα με τα χείλη σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή, με ένα αποτέλεσμα προσωρινού τατουάζ και την αίσθηση γυμνών χειλιών.
 
Το μυστικό της επιτυχίας του είναι μια επαναστατική σύνθεση των εργαστηρίων Dior που επιτυγχάνει τέλεια ισορροπία μεταξύ των φυσικών και χημικών χρωστικών ουσιών, καθώς και μεταξύ νερού και ελαίων.
 
*Στον Dior / **Δοκιμή με όργανα σε 20 άτομα
 
DIOR ADDICT LIP TATTOO COLOR JUICE, TO ΠΡΩΤΟ* ΜΕΛΑΝΙ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑ!
«Αυτό το νέας γενιάς μελάνι για τα χείλη, είναι σαν προσωρινό τατουάζ, με αποτέλεσμα που γίνεται ένα με τα χείλη και ανεπαίσθητη αίσθηση. Έχει αναχθεί σε απαραίτητο προϊόν τόσο για τις πιο απαιτητικές πελάτισσες του κραγιόν, που το χρησιμοποιούν αντί για balm αλλά και για εκείνες που το φορούν ως βάση. Ήθελα να πετύχω ένα δροσερό αποτέλεσμα για το καλοκαίρι με χαρούμενες αποχρώσεις που όταν εφαρμόζονται χαρίζουν την αίσθηση της θάλασσας», εξηγεί ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior.
Η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με τέσσερα ζωηρά χρώματα, αναμφισβήτητα απολαυστικά και χυμώδη. Η σύνθεση παραμένει ίδια· εκτός του ότι έχει προστεθεί ένα δροσερό άρωμα, εθιστικό σαν χυμός φρούτων.
 
Εξακολουθεί να είναι εύκολο και διαισθητικό στην εφαρμογή: απλά τοποθετήστε το στρογγυλό, λοξό, σφουγγαρένιο απλικατέρ στο κέντρο των χειλιών και ακολουθείστε το περίγραμμα των χειλιών.
 
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΧΡΩΜΑΤΑ
«Δουλέψαμε πάνω σε τέσσερις ζωντανές φρουτώδεις αποχρώσεις: Watermelon, Litchi, Cranberry και Orange. Το Litchi 341, ένα ελαφρύ πορτοκαλο-ροζ, ταιριάζει στα ωχρά χείλη. Το Very Peppy Orange 641 είναι ακαταμάχητο σε μαυρισμένες επιδερμίδες, ενώ το Watermelon 551, ένα λαμπερό ροζ-κοραλί, ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος, όπως και το Cranberry 571, ένα πραγματικά φωτεινό τριανταφυλλί» Peter Philips
 
 Η BELLA HADID, ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
Με τα λαμπερά ροζ χείλη της και ένα σκανδαλιστικό στυλ, το κορυφαίο μοντέλο Bella Hadid, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τον πολύχρωμο και αναζωογονητικό κόσμο αυτής της νέας, φρουτώδους συλλογής . «Είναι μια χαρούμενη και αληθινά καλοκαιρινή συλλογή που μας κάνει να θέλουμε να φορέσουμε το Dior Addict Lip Tattoo Color Juice και αμέσως να φύγουμε για διακοπές», καταλήγει ο Peter Philips.

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!