DIORSHOW on stage liner: Η ιδιοφυής γραμμή!

Κάθε χρόνο, με την πείρα από τα παρασκήνια των φωτογραφίσεων και των επιδείξεων μόδας και με την έμπνευση του Peter Philips, δημιουργικού διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ DIOR, o DIOR δημιουργεί νέους συμμάχους για τα μάτια! Τα προϊόντα DIORSHOW.
 
O DIOR, ένας γνήσιος «Δημιουργός Χρωμάτων», αντλεί έμπνευση από τις νέες επαγγελματικές τεχνικές του θαυμαστού κόσμου δημιουργίας των επιδείξεων μόδας, ανεβάζοντας τον πήχη του χρώματος σε νέα ύψη το 2018.
 
«Ήθελα να χαρίσω στις γυναίκες ένα εργαλείο που να τους επιτρέπει να είναι τολμηρές με το χρώμα, παραμένοντας κομψές» λέει ο Peter Philips.

 
DIORSHOW ON STAGE LINER: Η ΙΔΙΟΦΥΗΣ ΓΡΑΜΜΗ
Ο ευφάνταστος Peter Philips, εμπνεόμενος πάντα από την δημιουργικότητα του, αποκαλύπτει ένα επαγγελματικό προϊόν που εξελίχθηκε στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας, το DIORSHOW ON STAGE LINER, δημιουργημένο για κάθε γυναικά που θέλει να εκφράσει την καλλιτεχνική της πλευρά μέσω της ομορφιάς. Αυτό το νέο υγρό liner του DIOR καθιστά την εφαρμογή εύκολη και βοηθά στην δημιουργία της τέλειας γραμμής, πετυχαίνονται το αποτέλεσμα των επιδείξεων μόδας του DIOR με μια μόνο κίνηση.
 
 
 
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΚΑΜΠΤΟ, ΥΒΡΙΔIΚΟ ΑΠΛIΚΑΤΕΡ,  ΑΠΟΤΕΛΟΥMEΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΟΞΗ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ
 
Η λοξή, αεροδυναμική άκρη του απλικατέρ DIOR επιτρέπει την ακρίβεια στην γραμμή των βλεφαρίδων με απόλυτη σαφήνεια. Είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτη και όπως ένας επαγγελματίας makeup artist που δουλεύει με πινέλο, δημιουργεί την επιθυμητή γραμμή, φαρδιά ή λεπτή.
 
ΧΡΩΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η σύνθεση μακράς διαρκείας διατηρεί τα χρώματα και τα αποτελέσματα σταθερά από τη στιγμή που εφαρμόζονται. Το χρώμα της αδιάβροχης γραμμής δεν μεταφέρεται* έχοντας διάρκεια 24 ώρες** και δεν απλώνεται στα βλέφαρα, έτσι ώστε τα μάτια να παραμένουν γοητευτικά.
 
*Δοκιμές χρήσης σε 60 γυναίκες
** Κλινικές Δοκιμές σε 20 άτομα
 
 
ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ
Σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει στις γυναίκες να εκφράζονται απολύτως ελεύθερα, το DIORSHOW ΟΝ STAGE LINER, κυκλοφορεί σε εξαιρετικά λαμπερό μαύρο βινύλ, καθώς και σε 14 έντονες, καθαρές, κορεσμένες, ματ ή αστραφτερές αποχρώσεις.   Αυτή η μεγάλη ποικιλία αποτελεσμάτων έχει επιτευχθεί χάρη σε ένα ρυθμιζόμενο πορώδες απλικατέρ με λοξή άκρη, που δημιουργήθηκε ώστε να χαρίζει περλέ λάμψη. Η δημιουργικότητα δεν έχει πλέον όρια!
 
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής δεν επίλεξε μια, αλλά οκτώ βασικές αποχρώσεις, καθώς ήθελε η χρωματική ποικιλία να είναι μια θεσπέσια εμπειρία. Η πολύχρωμη επιλογή του περιλαμβάνει: Vinyl Black 096, Matte White 001, Matte Pink 851, Matte Pop Green 461, Pearly Turquoise 351, Matte Red 861,  Matte Pop Blue 261 και Matte Yellow 541.
 
 
ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΟY PETER PHILIPS
 
«Λατρεύω το λευκό, είναι τόσο διακριτικό και ταυτόχρονα τόσο έντονο. Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ για να ενισχύω άλλα χρώματα. Αρχικά, εφαρμόζω το λευκό και έπειτα, για παράδειγμα, προσθέτω κίτρινο πάνω από αυτό. Έτσι, το κίτρινο γίνετε πιο ακτινοβόλο. Δίπλα στο λευκό, το μαύρο φαίνεται επίσης πιο έντονο. Μπορώ επίσης να δημιουργώ πολύ λεπτές λεύκες που λειτουργούν σαν highlights, τονίζοντας και φωτίζοντας τα μάτια. »
 
 
DIORSHOW ON STAGE LINER: ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 
Η  εφαρμογή είναι ακριβής για το 92% των γυναικών (παγκόσμια)
91% (ΗΠΑ) / 93% (ΑΣΙΑ)*
 
 
Το αποτέλεσμα χρώματος είναι έντονο για το 85% των γυναικών (παγκόσμια)
92% (ΗΠΑ) / 93% (ΑΣΙΑ)*
 
 
Το χρώμα δεν μεταφέρεται για το 78% των γυναικών (παγκόσμια)
89% (ΗΠΑ) / 82% (ΑΣΙΑ)*
 
*Δοκιμές καταναλωτών του Liner Vinyl Black σε 60 γυναίκες - μια εβδομάδα - δοκιμή παγκόσμια - Ευρώπη - Ασία.
 
 
DIROSHOW PUMPNVOLUME MASCARA: ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΣΕ ΠΟΠ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΕΚΔΟΣΗ
Το 2017, ο DIOR ξεκίνησε την επανάσταση στον τομέα της μάσκαρα με την DIORSHOW PUMP’N’VOLUME, μια υπέροχη σύνθεση για θεαματικό όγκο στις βλεφαρίδες. Φέτος,
ο DIOR ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη και δημιουργεί 4 αποχρώσεις POP και μια αδιάβροχη έκδοση στο ίδιο καινοτόμο μπουκαλάκι, για τις γυναίκες που λατρεύουν την περιπέτεια. 
  

ΕΝΑ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ
Με μια μόνο πίεση στο εύκαμπτο, ελαστομερές μπουκαλάκι, η συμπυκνωμένη σύνθεση της DIORSHOW PUMP’N’VOLUME ρευστοποιείται, εναποθέτοντας στο βουρτσάκι ακριβώς την σωστή ποσότητα προϊόντος. Απλά πιέστε μια ή δυο φορές για να αυξήσετε τον όγκο.
 
 
4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ POP
Απολαύστε το χρώμα στις άκρες των βλεφαρίδων σας με τις 4 νέες αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης του DIOR: Purple Pump 160, Blue Pump 260, Coral Plump 640
και Pink Pump 840.
 
 
ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ PETER PHILIPS
«Οποιοσδήποτε συνδυασμός είναι δυνατός. Μπορείτε να εφαρμόσετε μαύρο στη γραμμή των βλεφαρίδων και να προσθέσετε ένα άγγιγμα χρώματος στις άκρες τους, καθώς επίσης να εφαρμόσετε μαύρο στις πάνω βλεφαρίδες και ροζ, για παράδειγμα, στις κάτω βλεφαρίδες».
 
 
Η ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΟΓΚΟ
 
Για τους λάτρεις της αδιάβροχης μάσκαρα, η DIORSHOW PUMP’N’VOLUME WATERPROOF συνδυάζει την εξαιρετική ένταση με την αδιάβροχη διάρκεια. Η διαφορά όγκου μεταξύ μιας κλασσικής και μιας αδιάβροχης μάσκαρα ίσως είναι υπαρκτή, αλλά η DIORSHOW PUMP’N’VOLUME WATERPROOF διατηρεί τον έντονο όγκο χάρη στην ακόμα υψηλότερη δόση κεριού από τις κλασικές αδιάβροχες συνθέσεις του DIOR. Όπως με την DIORSHOW PUMP’N’VOLUME, οι γυναίκες παρατηρούν 100% αύξηση στον όγκο** των βλεφαρίδων για ένα θεαματικό αποτέλεσμα όγκου και μια εντυπωσιακά μακρά διάρκεια.
 
** δοκιμές με όργανα σε 16 άτομα (τακτική εφαρμογή από γυναίκες σε γυμνές βλεφαρίδες)
 
 
 DIORSHOW ALL DAY-BROW INK: ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Tα φρύδια δεν είναι πλέον μια λεπτομέρεια. Τέλεια σχηματισμένα, φυσικά έντονα,
τα φρύδια είναι το απαραίτητο τελευταίο βήμα για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών.
Για τον συνδυασμό της τελειότητας μ’ ένα φυσικό, αυθεντικό και μακράς διαρκείας αποτέλεσμα, ο DIOR δημιούργησε ένα μελάνι φρυδιών με αποτέλεσμα τατουάζ που χρωματίζει το δέρμα κάτω από τα φρύδια.
 
Η σύνθεση είναι πλούσια σε χρωστικές υψηλής έντασης που χρωματίζουν διακριτικά το δέρμα σ’ ένα μόνο πέρασμα. Το λοξό απλικατέρ επιτρέπει τον ακριβή σχηματισμό των φρυδιών και καθιστά εύκολο το γέμισμα των αραιών σημείων.
 
Η σύνθεση με μελάνι είναι πλούσια σε αδιάβροχα πολυμερή, διασφαλίζοντας ένα άψογο αποτέλεσμα με 36ωρή* διάρκεια που μένει σταθερό, δεν ξεθωριάζει και αφαιρείται εύκολα με ντεμακιγιάζ.
 
Κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις. Ανοιχτόχρωμο, μεσαίο και σκούρο, για κάθε χρώμα φρυδιών.
 
*Δοκιμές με όργανα σε 21 άτομα – μια μοναδική εφαρμογή από επαγγελματία
 
 
Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Στο μακιγιάζ του Peter Philips, η απαστράπτουσα Bella Hadid αποκαλύπτει πολύχρωμα αποτελέσματα στα μάτια, πιο θεαματικά και πιο τολμηρά από ποτέ: Μια μαύρη γραφική γραμμή εντείνεται από την αντίθεση της φαντακτερής ροζ και μπλε electric μάσκαρα PUMP’N’VOLUME στις βλεφαρίδες. Η Bella είναι έτοιμη να περπατήσει στην πασαρέλα και τα μάτια της, μακιγιαρισμένα, ατμοσφαιρικά σαν τα παρασκήνια της επίδειξης, μαγεύουν τον φακό του φωτογράφου Cass Bird.
 
 
H ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ PETER PHILIPS
«Η Bella έχει τα πιο απίστευτα μάτια, οπότε το να είναι η πρέσβειρα του μακιγιάζ ήταν μια προφανής επιλογή. Λατρεύει το μακιγιάζ και είναι πραγματική έμπνευση η συνεργασία μαζί της. Για αυτή την καμπάνια σχεδιάσαμε κάποιες εξαιρετικές δημιουργικές εμφανίσεις και διασκεδάσαμε παίζοντας με το χρώμα και παρουσιάζοντας κάποια διαφορετικά αποτελέσματα, φυσικά υπάρχουν και πολλά ακόμα! »

 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»