LANCOME ADVANCED GENIFIQUE

 ALL STARS

Το όραμα που εκφράζει η Lancôme εδώ και 80 χρόνια, είναι μια διαφορετική αντίληψη της θηλυκότητας. Ένα όραμα ρεαλιστικό και όχι ονειροπόλο που αντικατοπτρίζει αυτό που θέλουν πραγματικά οι γυναίκες και αυτό που τους αρέσει στον εαυτό τους. Το μυστικό του; Η αύρα: αυτή η απροσδιόριστη ποιότητα που κάνει τις γυναίκες πιο όμορφες, αυτό που αποπνέει κάθε γυναίκα με το δικό της μοναδικό τρόπο. 

Η Lancôme αποφάσισε να απαθανατίσει αυτή την αύρα μέσα από μια σειρά πορτρέτων. Για πρώτη φορά, ο Οίκος αξιοποιεί τέσσερις από τις πρέσβειρές του σε μία διαφημιστική καμπάνια. Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o και Lily Collins: κάθε μία από τις τέσσερις ηθοποιούς ενσαρκώνει μία πτυχή αυτής της ευτυχισμένης ομορφιάς που προσφέρει η Lancôme σε όλες τις γυναίκες. Πηγή έμπνευσης ήταν το Advanced Génifique, το πρώτο βήμα περιποίησης της Lancôme. Ένα οικουμενικό βήμα ομορφιάς που απευθύνεται σε όλες τις γενιές.

 

 

Η ΑΥΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ…
Το Advanced Génifique προσφέρει ολοκληρωμένη δράση στα χαρακτηριστικά της νεότητας, είτε είναι ορατά είτε απτά. Από τότε που δημιουργήθηκε, αυτός ο θρυλικός ορός συμβολίζει και μια οικουμενική αναζήτηση για λάμψη και φωτεινότητα που υπερβαίνει την επιφανειακή ομορφιά για τις γυναίκες όλων των εθνικοτήτων. Η Lancôme πιστεύει ότι η ομορφιά της επιδερμίδας αποκαλύπτεται μέσα από το φως της, το οποίο αποτελεί από τη φύση του ένα από τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της νεότητας. Η Lancôme αυτό το ονομάζει Αύρα της Νεότητας. 
Το Advanced Génifique αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πρώτο απαραίτητο βήμα όλων των τελετουργιών περιποίησης, για να αποκτήσετε μοναδική λάμψη. Σταγόνα με τη σταγόνα, μέρα με την ημέρα, η επιστήμη κάνει τα μαγικά της. Ολοκληρωμένη στο άγγιγμα, δροσερή και πλούσια κατά την εφαρμογή, η άμεσα αναγνωρίσιμη υφή αυτού του ορού απορροφάται αμέσως. Το μόνο που αφήνει πίσω της είναι ένα διακριτικό και φωτεινό πέπλο απαλότητας, σε συνδυασμό με μια αίσθηση  αναπλήρωσης της επιδερμίδας. 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»