DIOR POISON GIRL

Το Poison είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα. Είναι η ιστορία της θηλυκότητας Dior. Ένα άρωμα με έναν σκανδαλιστικό αέρα. Μια έκκληση προς τις αισθήσεις τόσο ισχυρή, που σαγηνεύει και ταράσσει με ισορροπία "No Smoking, No Poison," ανέφεραν οι πινακίδες στα εστιατόρια της Νέας Υόρκης...

Σήμερα ο μύθος επαναπροσδιορίζεται σε ένα εξαιρετικό νέο άρωμα Dior. Έχει δημιουργηθεί, σήμερα, γιατί μια νέα γυναίκα έχει προκύψει: Poison Girl. Είναι προκλητική, το μήνυμά της είναι δυνατό και καθαρό: "I AM POISON!".

Ένα party-girl,που το άρωμά της την ακολουθεί στον ήχο ενός άγριου ρυθμού. Βοοm, Boom. Η καρδιά της χτυπά. Το εμβληματικό κορίτσι του Girl Power version 2.0, δεν έχει να φοβάται τίποτα. Είναι σαγηνευτική, εμφανίζεται απλή, καθημερινή. Άνετη, αλλά και ταυτόχρονα τόσο ισχυρή όσο ποτέ. Pop φεμινισμός: γόβες, μακιγιάζ και ντεκολτέ, αλλά με μια υπερυψωμένη γροθιά. Το άρωμά της είναι μια υπογραφή που της μοιάζει. Γεμάτη ζωή και θράσος: σέξι, αυθάδης, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το άρωμα μιας σύγχρονης κοπέλας που εκπληρώνει τις επιθυμίες της, αδέσμευτη. Η οποία δεν έχει ανάγκη να κερδίσει την ελευθερία  της. Γεννήθηκε ελεύθερη.

Ο François Demachy αποφάσισε να κάνει τις πολύπλευρες πρώτες ύλες πλούσιες σε εκφραστικές αποχρώσεις, για ένα γλυκόπικρο floral άρωμα, κομψό σύμφωνα με τον τρόπο του Dior. Μια διακεκριμένη σύνθεση που αποκτά το θράσος τόσο από εξαιρετικές όσο και από αυθάδεις νότες.

Μια φρουτώδης εισαγωγική νότα από Bitter Orange κάνει το στόμα υγρό. Αυτό η ζωηρή, ελαφρώς όξινη έναρξη κεντρίζει την αισθησιακή ομορφιά του Ρόδου και ακουμπά τους ώμους
με το μοναδικά αισθησιακό Venezuelan Tonka Bean. Αυτός ο λαχταριστός καφέ Κόκκος κοσμείται με μια περιβάλλουσα γοητεία τονισμένη με μια αίσθηση πίκρας. Η Βανίλια και το Αμύγδαλο είναι σαν κασμίρ σε αυτή την αδυσώπητη έκκληση των αισθήσεων... Στην γλυκιά στρογγυλάδα του βρίσκονται απροσδόκητες νότες που γαργαλάνε  ελαφρώς και ξεσηκώνουν διαρκώς. Επιπλέον, μια νύξη Βανίλιας εμφανίζεται στο Poison Girl, ώστε να τονίσει καλύτερα την ακαταμάχητη γοητεία της. Σε αρμονία με αυτή την τρυφερή παγίδα, μια νότα από Tolu balsam κολακεύει και επιβεβαιώνει. Τέλος, η βάση ντύνεται στον άνετο, ξύλινο, και ταυτόχρονα ισχυρό και γαλακτώδη αισθησιασμό του Sri Lankan Sandalwood. Μέσα στο Poison Girl βρίσκεται μια πλούσια καρδιά, καθώς εδώ το Ρόδο βασιλεύει. Το ζωηρό και εκφραστικό  Essence of  Rosa Damascena συνδυάζεται με το Grasse Rose Absolute, την κατεξοχήν φρουτώδη και μαγική ανάμνηση για τον François Demachy από την Grasse. 

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!