Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H GPM Henkel γιόρτασε 120 χρόνια καινοτομίας και τεχνογνωσίας της Schwarzkopf

  06/03/2018 15:02
H GPM Henkel γιόρτασε 120 χρόνια καινοτομίας και τεχνογνωσίας της Schwarzkopf

H GPM Henkel γιόρτασε 120 χρόνια καινοτομίας και τεχνογνωσίας της Schwarzkopf

  06/03/2018 15:02
Με μια άκρως λαμπερή εκδήλωση γιόρτασε η GPM Henkel 120 χρόνια καινοτομίας , ποιότητας και τεχνογνωσίας της Schwarzkopf στον τομέα περιποίησης των μαλλιών.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να  πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στην ιστορία της Schwarzkopf και να μεταφερθούν στο 1898, όταν ο Hans Schwarzkopf άνοιξε ένα μικρό φαρμακείο στο Βερολίνο, όπου εφηύρε τα πρώτα επαναστατικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών που σύντομα έγιναν περιζήτητα σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, το ταξίδι στο χρόνο ενισχύθηκε με ένα μοναδικό fashion - hair show, όπου παρουσιάστηκαν τα στυλ μαλλιών των 12 περασμένων δεκαετιών.

 
120 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Schwarzkopf επανεφευρίσκει τον εαυτό της, και το γιορτάζει με την καμπάνια #createyourstyle που εξυμνεί τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση. Η νέα αποστολή της Schwarzkopf είναι να υποστηρίξει αυτό τον ολοκαίνουριο ορισμό της ομορφιάς και της ατομικής έκφρασης και να δώσει σε όλους την ευκαιρία να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.
Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Head of Marketing & Trade Marketing Beauty Retail Κύπρου και Ελλάδας της Henkel Hellas τόνισε ότι 120 χρόνια Schwarzkopf σημαίνει 120 χρόνια παθιασμένης δέσμευσης στην ατομικότητα, τη δημιουργικότητα και τη μόδα.

Από πλευράς της, η Θεώνη Πηλαβακη, Senior Brand Manager της GPM Henkel, ανέφερε σχετικά: «Μέσα από την καμπάνια #createyourstyle τονίζεται ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακολουθούν τα στερεότυπα της ομορφιάς πλέον. Κάθε άτομο εκφράζει την προσωπικότητά του με ένα πολύ ατομικό, αυθεντικό τρόπο. Τα προϊόντα Schwarzkopf βοηθούν τον καθένα να δημιουργήσει το αγαπημένο του χτένισμα, ανεξάρτητα από τα ιδανικά της ομορφιάς».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας