Η σειρά Dior Prestige διαθέτει το πλουσιότερο cushion του Dior, το Le Cushion Teint

Η σειρά Dior Prestige διαθέτει το πλουσιότερο cushion του Dior, το Le Cushion Teint
de Rose SPF 50 - PA+++. Προσφέρει στο δέρμα τέλειο χρώμα και λάμψη ροδοπέταλου.
Ένα υβρίδιο άνευ προηγουμένου, που συνδυάζει το καλύτερο μέικ-απ με την βέλτιστη περιποίηση και συγκεντρώνει μια ολοκληρωμενη τελειοποιητική δράση 500 ροδοπέταλων1.
 
ΥΨΗΛΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΥΨΗΛΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 
Η κρεμώδης υφή του γίνεται αμέσως ένα με το δέρμα, συνδυάζοντας τέλεια κάλυψη και διάρκεια όλη τη μέρα, χάρη σ’ ένα πολύτιμο μείγμα πολυτελών ελαίων και ένα πολυμερές που χαρίζει αίσθηση δεύτερου δέρματος. Μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα αγκαλιάζει ευχάριστα το δέρμα και στη συνέχεια γίνεται ένα με αυτό, αφήνοντας μια βελούδινη, λαμπερή υφή τόσο έξοχη όσο το πιο όμορφο ροδοπέταλο. Άψογη τελειότητα από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, χαρίζοντας υψηλή προστασία και SPF 50 - PA+++.
 
Μια υπογραφή μακιγιάζ για το πιο φυσικό αποτέλεσμα εως το πιο τολμηρό.
 
Πλούσιο, γενναιόδωρο, πολυτελές... ειδικά δημιουργημένο για να συνθέτει μια ιδανική συνεργεία με την κρεμώδη σύνθεση, του απλικατέρ του Le Cushion Teint de Rose χαρίζει απαλότητα. Αγκαλιάζει το δέρμα με ένα πέπλο τελειότητας, προσφέροντας ρυθμιζόμενη κάλυψη ανάλογα με την εκάστοτε επιθυμία, από φυσική ως στην πιο τολμηρή για ομοιγενή, εξατομικευμένη διόρθωση. Η εφαρμογή του Le Cushion Teint de Rose γίνεται πάντα και παντού και προσφέρει μια στιγμή ευχαρίστησης.
 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΜΙΑ ΒΙΟΜΙΜΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ DIOR
 
Το Rose de Granville εμπνέει συνεχώς το επιστημονικό τμήμα του Dior με την εκπληκτική δύναμη ζωής του και την απόλυτη τελειότητα των πεταλών του, το μυστικό για ιδανικό δέρμα. Μορφές, υφές, αποδόσεις... η βιοεπιστήμη της βιομιμητικής αντιγράφει την εφευρετικότητα της βιοποικιλότητας σε καινοτόμες, φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες. Βασιζόμενοι στη πενταετή εμπειρία τεχνογνωσίας και σε συνεργασία με την Ceebios, το European Center for Excellence in Biomimetics, το επιστημονικό τμήμα του Dior έχει αναλύσει τις απίστευτες ποιότητες χρωμάτων των πετάλων του Rose de Granville και τις έχει μεταφέρει στο δέρμα. Ακτινοβολεί μια φρέσκια και απίστευτα ζωηρή ροζ λάμψη.
 
 
ΤΟ ΝΤΕΛΙΚΑΤΟ ΡΟΖ ΤΩΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΩΝ ΠΕΤΑΛΩΝ
 
Μέσα σε μια πολύτιμη χρυσή θήκη βρίσκεται η μεγαλύτερη ποικιλία χρωστικών ουσιών που συγκεντρώθηκαν ποτέ στον Dior. Επιλεγμένες για το εκπληκτικά πλούσιο χρώμα τους, προσφέρουν στο δέρμα την υψηλότερη κάλυψη με ένα διακριτικό, ανάλαφρο αποτέλεσμα. Το σύμπλεγμα Rose Color Blend, ένας απίστευτος πλούτος χρώματος.
 
Χρησιμοποιώντας τη νέα προηγμένη ανάλυση χρωμάτων, το επιστημονικό τμήμα του Dior έχει αποδείξει ότι το απαλό, ζωηρό και ομοιόμορφο ροζ χρώμα του Rose of Granville προκύπτει από τη λεπτή ισορροπία μιας ποικιλίας χρωστικών ουσιών. Το σύμπλεγμα Rose Color Blend συνδυάζει μια εξαιρετική ποικιλία χρωστικών ουσιών που μιμούνται τον χρωματικό πλούτο ενός ροδοπέταλου για να προσφέρουν την υψηλότερη διόρθωση χρώματος στον Dior.
 
Ανωμαλίες και ατέλειες δείχνουν να εξαφανίζονται. Κάθε απόχρωμη έχει αναπτυχθεί προσεκτικά για να προσφέρει μια τέλεια ομοιόμορφη, ζωηρή, φυσική επιδερμίδα που αιχμαλωτίζει.
 
 
Η ΖΩΗΡΗ ΛΑΜΨΗ ΕΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ
 
Προκειμένου να χαρίσει στην επιδερμίδα την απαλή ροζ λάμψη και τη φρέσκαδα του Rose de Granville, το επιστημονικό τμήμα του Dior παρουσιάζει μια νέα γενιά ελαφρών χρωστικών ουσιών. Χρωστικές ουσίες Rose Light, το νέο κλειδί ακτινοβολίας.
 
Στο βάθος της ρόδινης λάμψης των πελάτλων υπάρχουν κυρίως κόκκινες χρωστικές ουσίες. Αυτή η χρωματική συμμετρία είναι που χαρίζει στο νεανικό δέρμα τη φρεσκάδα του. Με το πέρασμα του χρόνου και τους καθημερινούς κινδύνους, στους οποίους είμαστε εκτεθειμένοι, οι πρωτεΐνες που συνθέτουν τον ιστό του δέρματος “καραμελοποιούνται”. Τα σάκχαρα που προέρχονται από το μεταβολισμό μας δεσμεύουν τις ίνες ελαστίνης προκαλώντας τον κίτρινο αποχρωματισμό τους.
 
Η λάμψη της επιδερμίδας μειώνεται καθώς το δέρμα γίνεται θαμπό και χλωμό.
Η σύνθεση του Le Cushion Teint de Rose είναι εμπλουτισμένη με διαφανή μαργαριτάρια, που αντανακλούν έντονα το φως. Φιλτράρουν τα μήκη κύματος του φωτεινού φάσματος, ενισχύοντας τη διάχυση του ροζ φωτός στην επιφάνεια του δέρματος. Το μυστικό τους: εξουδετερώνουν τα κίτρινα και μπλε φασματικά συστατικά χρώματος και παράγουν μόνο κόκκινο φως. Αυτό επιτρέπει την εξαιρετική αντανάκλαση του φωτός. Η νεανική ακτινοβολία φαίνεται να πηγάζει από τα ίδια τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.
 
Η επιδερμίδα λάμπει με 44% ενισχυμένη ρόδινη λάμψη και είναι ακόμα περισσότερη φυσική ζωντάνια. Το πρόσωπο δείχνει αμέσως πιο ξεκούραστο και νεανικό.
 
ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ 500 ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ
 
Δεδομένου ότι η σειρά Dior Prestige χαρίζει μακροπρόθεση τελειότητα, κάθε cushion περιέχει την αναζωογονητική και τελειοποιητική δύναμη 500 ροδοπέταλων. Μέρα με τη μέρα, η δύναμη ζωής του Rose de Granville εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Έντονα αναζωογονητική και ενυδατική, προσφέρει νεανική ομορφιά και εξαιρετική άνεση. Το Rose Infusion, είναι συμπύκνωμα τελειότητας.
 
Το Rose de Granville, που συλλέγεται με το χέρι και με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα, χαρίζει την απίστευτα τελειοποιητική του δύναμη μέσω μιας μοναδικής διαδικασίας για τον Dior, τη βιολογική έγχυση των πετάλων του. Μέρα με τη μέρα, η υφή του δέρματος λειαίνεται και βελτιώνεται. Το δέρμα είναι πλέον όμορφο και απαλό σαν βελούδο, οι ατέλειες και οι ανωμαλίες εξαφανίζονται. Κάθε μέρα αναγεννάται λίγο περισσότερο.
 
5 ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
 
Το Le Cushion Teint de Rose διατίθεται σε 5 αποχρώσεις: ιβουάρ, κρεμώδες, πορσελάνινο, ανοιχτό μπεζ και μεσαίο μπεζ.
 
Το Le Cushion Teint de Rose κοσμεί το δέρμα με την πιο φυσική και σοφιστικέ τελειότητα

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»