Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

KYPWELL: Αναζωογονηθείτε με μια μοναδική μάσκα ομορφιάς!

  12/02/2018 13:19
KYPWELL: Αναζωογονηθείτε με μια μοναδική μάσκα ομορφιάς!

KYPWELL: Αναζωογονηθείτε με μια μοναδική μάσκα ομορφιάς!

  12/02/2018 13:19
Το μοναδικό κυπριακό brand ευεξίας που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην κυπριακή αγορά, κερδίζει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού αφενός με την κορυφαία ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, αφετέρου με τη φιλοσοφία η οποία κρύβεται πίσω από κάθε κίνηση της εταιρείας: οι άνθρωποι της Kypwell στοχεύουν στην επίτευξη της ευτυχίας για κάθε πελάτη τους, μέσω της ισορροπίας, του σεβασμού προς τη φύση και την αξιοποίηση όλων όσων η κυπριακή παραδοσιακή γνώση έχει να προσφέρει.
 
Βασιζόμενη στην οργανική παραγωγή εγχώριων βοτάνων που καθίσταται δυνατή λόγω του γόνιμου κυπριακού εδάφους, αλλά και στη μακρά και πλούσια ιστορία καλλιέργειας βοτάνων και της εκμετάλλευσης των ευεργετικών ενεργειών τους, η Kypwell επιλέγει βότανα από οργανικές εκτάσεις πιστοποιημένες από το Lacon Institute. Παράλληλα, αποφεύγει κάθε χρήση parabens, SLS, PEGs, συνθετικών αρωμάτων, χρωστικών ουσιών, σιλικόνης, πετροχημικών και σκληρών χημικών, παραδίδοντας στο κοινό της προϊόντα απόλυτα φυσικά, χωρίς επιβλαβή πρόσθετα, που σέβονται την αρμονία και την ισορροπία τόσο, όσο και οι άνθρωποι που τα δημιουργούν.

Η Dynamic Rejuvenating Beauty mask for normal/dry skin, χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό από πέραν των 40 βοτανικών εκχυλισμάτων και έλαιων, όπως αμυγδαλέλαιο, μποράγκο, jojoba και αβοκάντο, τα οποία ενισχύονται από τις ιδιότητες της φυτικής γλυκόζης και ξυλιτόλης για να ενυδατώσει και να θρέψει βαθιά το ξηρό δέρμα, αφήνοντάς το αναζωογονημένο και ανανεωμένο. Ταυτόχρονα, η χρήση δυναμικών ολιστικών εκχυλισμάτων από μολόχα, πικραλίδα, τζίνσενγκ, ρίζα ίριδας, σιντέλλα, αμύγδαλο και σπόρους βρώμης, παρέχουν στο ξηρό δέρμα ένα ισχυρό αποτέλεσμα αναβίωσης και προάγουν την υγιή ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Χρησιμοποιήστε την Dynamic Rejuvenating Beauty mask for normal/dry skin, μία με δύο φορές την εβδομάδα. Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα στο πρόσωπό σας, αφήστε το να δράσει για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Έπειτα απολαύστε στον καθρέφτη σας τη φρεσκάδα και τη λάμψη που χαρίζει στην επιδερμίδα σας! 

 
Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/, στο κέντρο Kypwell στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια) και σε επιλεγμένα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας