Η οικογένεια του Poison Girl μεγαλώνει και γίνεται Unexpected!

Μια καραμέλα, που λιώνει στο στόμα, ξυπνώντας τις αισθήσεις. Έντονη και τολμηρή, εκρήγνυται στο στόμα. Τότε, η ένταση κατευνάζεται και μεταμορφώνεται σε μια υπέροχη απόλαυση. Αυτή η θεσπέσια συγκίνηση, που εγείρεται από την παιδική ηλικία, είναι αυτό που κρύβεται πίσω από το Poison Girl Unexpected.

Ένας χείμαρρος έντονων αισθήσεων ενέπνευσε τον François Demachy να κάνει αυτή την εκπληκτική δημιουργία.

Το νέο άρωμα είναι αντάξιο της πρόκλησης μιας εκπληκτικής μεταμόρφωσης και μιας ευωδίας τόσο γλυκιάς όσο και έντονης. Η απροσδόκητη ευχαρίστηση εμφανίζεται σαν τσουνάμι, δημιουργώντας ρίγη και κόβοντας την ανάσα. Όλα υποκινούνται από το μαγευτικό, γοητευτικό άρωμα ενός Poison Girl που δεν είναι ποτέ αυτό που φαίνεται και επιτυγχάνει κάθε ένδοξη επιθυμία.

 
POP MANIFESTO

Με το Poison Girl Unexpected ο François Demachy, ο δημιουργός αρωμάτων Dior, συνθέτει μια νέα, σπινθηροβόλα, δροσερή, floral ευωδία. Αυτό το εκπληκτικό άρωμα αφυπνίζει τις αισθήσεις σαν μια έντονη καραμέλα. Γι’ αυτό το όξινο coup de theatre, χρησιμοποίησε ευγενή συστατικά, που δημιουργούν ζωηρές και τολμηρές συμφωνίες.

Το αποτέλεσμα είναι αυθεντικό και πρόκειται για ένα σπουδαίο μανιφέστο. Μια ριζοσπαστική, ποπ έμπνευση για ένα εμβληματικό και απρόβλεπτο Poison Girl.

Το Poison Girl Unexpected είναι μια αχαλίνωτη σύνθεση, που συνδυάζει τη γλυκύτητα των φρούτων με την ένταση από καρυκεύματα, ενώ αισθησιακά βελούδινα λουλούδια γίνονται ένα με μια καυτή, φρουτώδη ένταση, όξινη και εκρηκτική. Δημιουργημένο για επαναστάτριες, που σαγηνεύουν με έναν απίστευτα ανεπιτήδευτο τρόπο, το Poison Girl Unexpected ακολουθεί τα βήματα του τολμηρού εμβλήματος του. Το άρωμα συμπληρώνει μια θορυβώδη νωχελεία και βοηθά στην ενορχήστρωση των ακροβατικών της παράτολμης ζωής του.

Unexpected.

 
ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Το Poison Girl είναι μια αστραπιαία αίσθηση, που δημιουργεί σπινθηροβόλα ρίγη, κατευθυνόμενα καθοδικά στην σπονδυλική στήλη, πριν μεταμορφωθούν σε απαλή γλυκύτητα.
 
Στο πρώτο χτυποκάρδι η έκπληξη εκρήγνυται ξαφνικά και οι ευγενείς και κλασικές συμφωνίες συγκρούονται με απρόσμενα δροσερές και πικάντικες νότες. Οι νότες κορυφής ανυψώνονται με μια διπλή δόση από τζίντζερ τανζανίας. Εξαιρετικά φρέσκο, με εκφραστικές χροιές, αυτό το σέξι μπαχαρικό διεκδικεί έντονα τη θέση του δημιουργώντας ένα «χημικό» σοκ και με μία τολμηρά αλμυρή νότα. Η ευωδία μετατρέπεται σε αίσθηση, ενώ η συμφωνία αναπτύσσεται έντονα και πληθωρικά, με μια ζουμερή νότα νεράντζι, που ξεχωρίζει. Αυτή η γοητεία «τζίντζερ τόνικ» ξαφνικά δημιουργεί μια floral καρδιά δαμάσκηνου τριανταφύλλου και γιασεμιού sambac, πλημμυρισμένη με μια φρουτώδη συμφωνία παιώνιας. Το tonka bean βενεζουέλας εξακολουθεί να είναι παρόν ως μια χαρακτηριστική νότα, που εξυψώνεται από ένα ανάλαφρο μονοπάτι βανίλιας και μόσχου.

Αυτή η απροσδόκητη σύνθεση δημιουργεί ένα διαβολικά σαγηνευτικό, γλυκό αποτέλεσμα. Έντονα λαχταριστό, εκρηκτικό, σπινθηροβόλο στο στόμα, που στο τέλος αφήνει μια αίσθηση τρέλας ύστερα από μια μεγάλη απολαυστική συγκίνηση.

Απροσδοκητο.

 "Για το Poison Girl Unexpected, ήθελα να μεταφέρω την έντονη και αμφιλεγόμενη αίσθηση μιας όξινης σταγόνας σε ένα άρωμα και έτσι έπαιξα με την αντίθεση μιας φρουτώδους νότας, που αναπτύσσεται σε μια έντονη και σέξι συμφωνία. Μια νότα τζίντζερ, διακριτικά τονισμένη με μια πινελιά αλατιού ήταν αναμενόμενη κίνηση, καθώς πρόκειται για την τέλεια ενσάρκωση της "εκφραστικής" έκφανσης αυτών των γλυκών συστατικών, που εκρήγνυνται στο στόμα και στη συνέχεια ανοίγουν το δρόμο για τη γλυκύτητα ».
François Demachy, Δημιουργός Αρωμάτων Dior

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Διακοσμημένο με ένα νέο ολογραφικό ανάγλυφο, το μπουκάλι του Poison Girl Unexpected εμφανίζει λαμπερές αντανακλάσεις στην εικόνα της απρόβλεπτης ηρωίδας του. Ζωηρό και φωτεινό, οι χρωματικοί του τόνοι κυμαίνονται μεταξύ ροζ και μπλε αγκαλιάζοντας τις όψεις μιας παιχνιδιάρικης σύνθεσης.

 
ROLLER-PEARL

Μια νέα, εύκολη και απελευθερωμένη χειρονομία. Ένα σαγηνευτικό, οικείο και ντελικάτο αντικείμενο. Για αυθόρμητες, απρόσμενες αρωματικές στιγμές.

Το Poison Girl Unexpected Roller-Pearl είναι μια πρόσκληση για να αρωματιστείτε οπουδήποτε.
Όσο θέλετε, όποτε θέλετε.
Σαν χάδι στο λαιμό, πίσω από το αυτί ή στη μέσα πλευρά του καρπού, το μαργαριτάρι κυλά γρήγορα, τόσο λεία όσο και μεταξένια. Εκτός από την κανονική εφαρμογή το Poison Girl Unexpected Roller-Pearl χρησιμοποιείται για φρεσκάρισμα ή όταν ταξιδεύετε, για το σπίτι ή για τη βόλτα, είναι τόσο όμορφο όσο ένα κόσμημα. Ο τέλειος σύντροφος στα ταξίδια για τα κορίτσια, που δε σταματούν ποτέ. Η γρήγορη, αισθητηριακή εφαρμογή με αυτό το ασταμάτητο εργαλείο αποπλάνησης χαρίζει μια απροσδόκητα αισθησιακή στιγμή. Δεν υπάρχει stop στην εφαρμογή - το διακριτικό και κομψό μπουκάλι εμφανίζεται ξαφνικά από την τσάντα. Για ένα απρόβλεπτο Poison Girl, που θέλει να αρωματίζεται οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.
Unexpected.
 
 
Camille Rowe, ακαταμάχητα cool
Η σέξι νωχέλεια της αιχμαλωτίζει. Το sex appeal είναι άμεσο και καυτό. Με φυσικά γυμνό δέρμα και φλογερό βλέμμα, η Camille Rowe είναι το εμβληματικό Poison Girl. Για άλλη μια φορά απαθανατίστηκε από τον So Me, η ασυμβίβαστη εικόνα της είναι η δροσερή ενσάρκωση της εκθαμβωτικής, απελευθερωμένης αποπλάνησης.
Unexpected.
 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν