Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

B.C. Butterfly Cosmetics LTD H νέα εταιρεία αντιπρόσωπος καλλυντικών στην κυπριακή αγορά!

  24/01/2018 13:22
B.C. Butterfly Cosmetics LTD H νέα εταιρεία αντιπρόσωπος καλλυντικών στην κυπριακή αγορά!

B.C. Butterfly Cosmetics LTD H νέα εταιρεία αντιπρόσωπος καλλυντικών στην κυπριακή αγορά!

  24/01/2018 13:22
Μετά από την εξαγορά των καλλυντικών της Procter & Gamble το 2016 από την εταιρεία Coty, ο Όμιλος C.A.Papaellinas, αντιπρόσωπος της COTY στην Κύπρο από την δεκαετία του 1960 και η House of Beauty, αντιπρόσωπος των καλλυντικών της Procter & Gamble στην Κύπρο, προχώρησαν στην δημιουργία μιας νέας εταιρείας, της B.C. Butterfly Cosmetics Ltd.
 
 
 
Η B.C. Butterfly Cosmetics Ltd διαχειρίζεται όλες τις μάρκες καλλυντικών της COTY εξαιρουμένου των προϊόντων που διατίθενται αποκλειστικά στα κομμωτήρια και αισθητικούς. Στο πορτοφόλιο της εταιρείας περιλαμβάνονται γνωστές μάρκες αρωμάτων όπως Hugo Boss, Gucci, Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Marc Jacobs, Burberry, Escada, Miu Miu, Roberto Cavalli κ.ά., μάρκες καλλυντικών όπως Bourjois, Rimmel, Max Factor, Sally Hansen, τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Wellaflex και οι βαφές μαλλιών Wella Koleston.
 
Στη εταιρεία συμμετέχουν, ο Όμιλος C.A.Papaellinas με 65% και η House of Beauty με 35%, ποσοστά που αντιπροσωπεύουν το κύκλο εργασιών των δυο εταιρειών στα προϊόντα της COTY. Το ρόλο της Γενικής Διευθύντριας αναλαμβάνει η Ελένη Μαρκίδη, μέχρι πρότινος Διευθύντρια Μάρκετινγκ της COTY στην Κύπρο.
 
Η εταιρεία B.C. Butterfly Cosmetics Ltd συνδυάζει την πολυετή τεχνογνωσία, την εμπειρία και υποστήριξη των στελεχών του Ομίλου C.A.Papaellinas καθώς και της εταιρείας House of Beauty, και αξιοποιεί τις υποδομές του Ομίλου C.A.Papaellinas.
 
Με τη δημιουργία της η B.C. Butterfly Cosmetics Ltd, καθίσταται ήδη πρωταγωνιστής στην κατηγορία καλλυντικών στην κυπριακή αγορά, αφού το μέγεθος της την συγκαταλέγει ανάμεσα στους μεγαλύτερους αντιπροσώπους καλλυντικών στην Κύπρο.

Στόχος της COTY είναι να κατακτήσει την πρώτη θέση στον κλάδο καλλυντικών σε Παγκόσμιο επίπεδο, ως εκ τούτου, αυτός είναι και ο κύριος στόχος της B.C. Butterfly Cosmetics Ltd, στην Κυπριακή αγορά.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας