Το απόλυτο balm χειλιών που αναβιώνει το χρώμα!

Το Lip Glow του DIOR άλλαξε εντελώς την καθημερινή περιποίηση των χειλιών.
 
Το 2009, δημιουργήθηκε το dior lip glow, το πρώτο balm χειλιών που αναβιώνει το χρώμα του οίκου dior, το οποίο περιέχει με λίγα λόγια «τα οφέλη μιας ελαφρώς χρωματισμένης μελάνης σε συνδυασμό με την καταπραϋντική δράση ενός balm». Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ dior.
 

 
Αυτό το απαραίτητο ελαφρώς χρωματισμένο balm είναι το must-have των μοντέλων και είναι πλέον ένα βασικό προϊόν που έχει υιοθετηθεί από όλους τους make-up artist του dior στα παρασκήνια, σε αυτό το πολύ δημιουργικό, νευραλγικό σημείο, όπου η μόδα και η ομορφιά ενώνονται στην πυρετώδη ατμόσφαιρα του pre-show.
 
«Το dior lip glow δεν είναι απλά ένα balm χειλιών, είναι πολλά περισσότερα. Έχει καταστεί ως ένα απαραίτητο προϊόν της γυναικείας ρουτίνας, καθώς είναι ένας φανταστικός συνδυασμός περιποίησης χειλιών και μακιγιάζ. Είναι τόσο διαισθητικά απλό να εφαρμοστεί, που δεν χρειάζεται καν καθρέφτη χαρίζοντας ένα απίστευτο και αναζωογονητικό χρώμα ιδανικό για τον καθένα». Εξηγεί ο Peter Philips.
 
Το μυστικό του βρίσκεται στην τέλεια ισορροπία μεταξύ μακιγιάζ και περιποίησης χειλιών, καθώς και στη γνωστή τεχνολογία "color reviver", η οποία κάνει τη σύνθεση να αντιδρά στο επίπεδο του ph των χειλιών κάθε ατόμου απελευθερωνόντας το ενεργό συστατικό που δίνει μία φυσική ρόζ λάμψη. Σε ό,τι αφορά την άνεση, η σύνθεση με συμπυκνωμένο βούτυρο από μάνγκο εξασφαλίζει την μεγαλύτερη δυνατή συνεχή ενυδάτωση για 24 ώρες.
 
Η υπέροχη σύνθεση του lip glow έχει γίνει το must-have προϊον που δεν αποχωρίζονται οι γυναίκες καθώς ενυδατώνει τα χείλη και αναδεικνύει ορατά το χρώμα τους. Πρόκειται για το απαραίτητο balm μέσα στην τσάντα. Κάθε τρία δευτερόλεπτα, ένα lip glow πωλείται κάπου στον κόσμο*
 
* ΠΗΓΗ: SELL IN ORION, 2017
 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ LIP GLOW
10 ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
 
Σήμερα η οικογένεια του Dior lip glow αποκαλύπτει τις νέες όψεις του με δροσερές και απολαυστικές, καινούριες αποχρώσεις, αλλά πάνω απ' όλα, νέα αποτελέσματα που ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλουν οι γυναίκες.
 
«Οι 10 αποχρώσεις της συλλογής Dior lip glow παρέχουν μία παλέτα από ροζ ποικίλες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος» Peter Philips.
 
Εκτός από τις δύο νέες αποχρώσεις του glow, raspberry και ultra pink, ο dior αποκαλύπτει δύο νέα αποτελέσματα. Το matte glow, το πρώτο απαλό ματ balm από τον dior και το holo glow, μια ιριδίζουσα υφή που περιέχεται στην σημερινή ταση holograph.


 
MATTE GLOW
«Παίζοντας με τις συνθέσεις στο εργαστήριο, διαπιστώσαμε ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα lip glow με matte glow αποτέλεσμα. Είναι ένα ελαφρώς χρωματισμένο balm χωρίς γυαλιστερό αποτέλεσμα που ενισχύει τα χείλη δίχως να δίνει την εντύπωση μακιγιάζ». Peter Philips.
 
Περιέχει θρεπτικές ιδιότητες χάρη σε μία σύνθεση εμπλουτισμένη με βούτυρο από μάνγκο και λάδι απο κράνμπερι. Διατηρεί την τεχνολογία color reviver κάνοντας τα χείλη δροσερά ρόζ και επιπλέον το νέο βελούδινο ματ αποτέλεσμα του dior χαρίζει ένα διαφανές χρώμα.

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων