Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Απολαύστε την δύναμη της φύσης με τα μοναδικά Βοτανικά Τσάγια της Kypwell!

  11/01/2018 14:17
Απολαύστε την δύναμη της φύσης με τα μοναδικά Βοτανικά Τσάγια της Kypwell!

Απολαύστε την δύναμη της φύσης με τα μοναδικά Βοτανικά Τσάγια της Kypwell!

  11/01/2018 14:17
Η φιλοσοφία της Kypwell βασίζεται σε σταθερές αρχές και αξίες: φυσικές, οργανικές πρώτες ύλες που παράγονται τοπικά και παραδοσιακές κυπριακές ολιστικές φόρμουλες βοτάνων που συνδυάζονται προσεκτικά με τις τελευταίες γνώσεις και τεχνολογίες.
 
Η Kypwell δίνει οργανικές εναλλακτικές προτάσεις σε μια προσπάθεια να κάνει όλους τους πελάτες της να νιώσουν ευεξία μέσα από τα προϊόντα της.
 
kypclean_2048x-n.jpg

Μοναδικά αποτελέσματα της αφοσιωμένης δουλειάς της εταιρίας είναι και τα οργανικά τσάγια με βότανα Kypwell. Τα τσάγια αυτά έχουν επίσημα πιστοποιηθεί ως οργανικά, από τον Οργανισμό Πιστοποίησης και ελέγχου Lacon Institute και περιέχουν ένα ευρύ φάσμα βοτάνων από βιολογικά πιστοποιημένες καλλιέργειες. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της Kypwell: να εμπνεύσει και να δώσει τα εφόδια στους πελάτες της να ζουν πιο φυσικές και υγιείς ζωές. Εμπεριέχουν επιλεγμένες ποιότητες βοτάνων που χαρίζουν ευεξία στον καταναλωτή, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Το KypCalm organic herbal tea, περιέχει βότανα με χαλαρωτικές ιδότητες όπως το Μελισσόχορτο (Lemon Balm) tο οποίο είναι ένα αναζωογονητικό βότανο, που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει την νευρική ένταση, το άγχος και βοηθά με φυσικό τρόπο στη χαλάρωση και στον ύπνο.

Το KypClean organic herbal tea, περιέχει μείγμα βοτάνων με αποτοξινωτικές ιδιότητες, όπως Κολλιτσίδα (Cleavers) που μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση και καθαρισμό του σώματος και δέρματος.

Το KypSlim organic herbal tea, είναι κατάλληλο για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, με ισχυρά βότανα όπως Λουίζα (lemon Verbena) που βοηθά στο αδυνάτισμα και τον έλεγχο του βάρους.

Τα οργανικά τσάγια της Kypwell, προσφέρονται σε βολικές και ποιοτικές αεροστεγείς συσκευασίες 80 γραμμαρίων, επεκτείνοντας τη μακροβιότητά των βοτάνων, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμα και σε συσκευασίες των 50 γραμμαρίων.
kypclean_2048x-n.jpg

 
Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell στο διαδίκτυο https://kypwell.com/, στο κέντρο Kypwell στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια) και σε επιλεγμένα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας