Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

GUCCI BLOOM. Το νέο γυναικείο άρωμα που ξετυλίγει έναν «ανθισμένο» κόσμο λουλουδιών πάνω στο δέρμα σας.

  30/11/2017 15:09
GUCCI BLOOM. Το νέο γυναικείο άρωμα που ξετυλίγει έναν «ανθισμένο» κόσμο λουλουδιών πάνω στο δέρμα σας.

GUCCI BLOOM. Το νέο γυναικείο άρωμα που ξετυλίγει έναν «ανθισμένο» κόσμο λουλουδιών πάνω στο δέρμα σας.

  30/11/2017 15:09
Το νέο θαρραλέο άρωμα του GUCCI θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αφθονίας και αρωμάτων λευκών λουλουδιών. Έναν κόσμο άγριο, πολύχρωμο, πολυδιάστατο και, φυσικά, γυναικείο. Αυτό ήταν το όραμα του Alessandro Michele που, με τη βοήθεια του διάσημου αρωματοποιού Alberto Morillas, κατάφερε να το «αιχμαλωτίσει» σε ένα μπουκάλι.
 
Το άρωμα GUCCI BLOOM είναι μια ωδή στην αυθεντικότητα, τη ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα των γυναικών. Είναι ένα άρωμα πλήρως ταυτισμένο με τη φιλοσοφία του οίκου GUCCI που παρακινεί την κάθε γυναίκα να είναι ο εαυτός της και την ενθαρρύνει να «ανθίσει» με έναν φυσικό, εκφραστικό και μοναδικό τρόπο.
 
Είναι ένα άρωμα που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που παραμένουν πιστές σε μια ελεύθερη στάση ζωής, βοηθώντας τις να κάνουν την προσωπική ανθοφορία... πραγματικότητα. Το GUCCI BLOOM δημιουργήθηκε για κάθε γυναίκα που ζει για τις αξέχαστες εμπειρίες, για να δημιουργεί ιστορίες, να συνδέεται και να εμπνέεται από τον πολιτισμό, την τέχνη και τα αντικείμενα που την περιβάλλουν.
 
Ο Alessandro Michele έχει «εμφυσήσει» την ιδέα της πολυτέλειας, της ζωής και της δύναμης σε κάθε αρωματική νότα του νέου αρώματος, το οποίο θυμίζει ανθισμένο κήπο.
 
Η αυθεντικότητά του πηγάζει μέσα από τα εξαιρετικής ποιότητας φυσικά συστατικά του. Οι νότες του αρώματος αναβλύζουν σαν ανθισμένα λουλούδια – μια μοναδική έκφραση των νέων συστατικών που έρχονται στον κόσμο για πρώτη φορά, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία. Η ταμπερρόζη που προέρχεται αποκλειστικά από την Ινδία συνδυάζεται με γιασεμί. Το εκχύλισμα γιασεμιού, που λαμβάνεται μέσω μιας ξεχωριστής μεθόδου εκχύλισης, μεταφέρει ένα φρέσκο άρωμα στο δέρμα. Το GUCCI BLOOM διαθέτει, επίσης, συστατικά από ένα φυτό που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην αρωματοποιία – το Rangoon Creeper. Πρόκειται για ένα φυτό που ανακαλύφθηκε στη Νότια Ινδία και ενσαρκώνει την έννοια και το όνομα του νέου αρώματος, καθώς βαθμιαία αλλάζει χρώμα από λευκό σε ροζ και, τελικά, σε κόκκινο, όταν ανθίζει.
 
Το θηλυκό μπουκάλι δεν είναι σχεδιασμένο για να αποπλανήσει τους άνδρες, αλλά για να κρατάει συντροφιά στις γυναίκες που το φορούν. Retro και αθώο, με λιτές γραμμές, κατασκευασμένο σε λάκα που θυμίζει πορσελάνη. Μια vintage σκούρα ροζ απόχρωση επενδύει το τετράγωνο μπουκάλι, στο οποίο εφάπτεται η ετικέτα GUCCI, πλαισιωμένη με μαύρο χρώμα.
 
Αυτό είναι το GUCCI BLOOM. Ένα άρωμα αφιερωμένο στην ελευθερία, αλλά και τη διαφορετικότητα. Ένα άρωμα ωδή στη ζωή της κάθε γυναίκας που θέλει να ζει σε έναν κόσμο γεμάτο από ανθισμένα λουλούδια. Έναν κόσμο όποιος η ίδια τον έχει ονειρευτεί.
 
bloom
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας