NEW BEAUTY ENTRY: ECLAE PRODIGE DES EAUX ROSES

Είναι ένα νέο brand αντιγητραντικής περιποίησης της επιδερμίδας που μπορεί στο άψε-σβήσε να αποκαταστήσει την χαμένη φυσική λάμψη, χάρη στο πολύτιμο συστατικό που κρύβει στον πυρήνα των προϊόντων της.

Την Dunaliella Salina της Camargue. 

DUNALIELLA SALINA: Ο θησαυρός της αλυκής Aigues-Mortes
‘Ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα, έρευνες σχετικά με την Dunaliella Salina απέδειξαν τις απίστευτες αντιοξειδωτικές ιδιότητες της. Οι επιστήμονες της Eclae αφού πειραματίστηκαν με το σούπερ ωφέλιμο συστατικό σε καλλυντικά, κατέληξαν σε αξιόλογα αποτελέσματα ενυδάτωσης, προστασίας και ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος. Ήταν πλέον σίγουρο ότι είχαν ανακαλύψει το κύριο συστατικό που θα αποτελεί την σειρά προϊόντων αντιγήρανσης της Eclae.  Dunaliella Salina welcome to our lives! 

Η σειρά αποτελείται από το star product, Serum Perles Precieuses, με ένα εκπληκτικό cocktail θρεπτικών συστατικών και βιταμινών με αντιγηραντικά οφέλη και πέρλες για να χαρίσουν στην επιδερμίδα βέλτιστη ενυδάτωση και λάμψη, η Crème Bonheur Du Jour (κρέμα ημέρας) υπόσχεται να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και να ενισχύσει την λάμψη της επιδερμίδας, η Crème Soin De La Nuit κάνει όλα τα μαγικά της το βράδυ, ώστε το πρωί η επιδερμίδα να είναι τονωμένη, αναζωογονημένη, λαμπερή και ξεκούραστη, ενώ η κρέμα διπλής δράσης για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, Reveil Contour Des Yeux, συνδυάζει την Dunaliella Salina με καφεΐνη, η οποία διεγείρει την μικροκυκλοφορία και ενεργοποιεί την ανανέωση του δέρματος. Η εμφάνιση των σακούλων και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μειώνονται, τα σημάδια της κούρασης διαγράφονται και η επιδερμίδα γίνεται λεία, ξεκούραστη και ανανεωμένη. Το peeling και η μάσκα προσώπου της σειράς θα σας ξετρελάνει (το εγγυώμαι) και αν είστε beauty junkies όπως κι εγώ, τότε δοκιμάστε τις καψούλες ομορφιάς!! (Soleil De Camargue) 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»