Ο Dior παρουσιάζει την Χριστουγεννιάτικη συλλογή 2017

Ευχάριστη και σοφιστικέ, μοντέρνα και πλούσια, γεμάτη λάμψη και γκλίτερ, η διάθεση της Χριστουγεννιάτικης συλλογής 2017 συνδυάζει τη φινέτσα πολύτιμων λίθων με τη ροκ στάση της σύγχρονης γυναίκας του Dior. Τα βαθιά χρώματα, η πρισματική λάμψη και η κρυστάλλινη φρεσκάδα ηλεκτρίζουν τις δημιουργίες του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, για αυτή τη σεζόν.
 
Μάτια που δανείζονται τις πολυποίκιλες αποχρώσεις ρουμπινιού και έντονα χείλη σε μαγευτικό κόκκινο τόνο που θυμίζει λυχνίτη. Οι καινοτόμες συνθέσεις του Dior γίνονται ένα με το δέρμα για μέγιστη αποτελεσματικότητα υπό το φως κολακεύοντας το πρόσωπο ημέρα και νύχτα.
 

ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ

Απλά ακαταμάχητο. Ξεκάθαρα μεγαλειώδες. Η πυραμιδοειδής γλώσσα του κραγιόν κάνει την εφαρμογή σχεδόν μαγική. Το πρώτο khοl για τα χείλη από τον Dior, το Diorific Khôl κρατά την υπόσχεσή του για εξαιρετικά ακριβή εφαρμογή και έντονο, πουδρένιο ματ, χρώμα μακράς διάρκειας. Το μυστικό του; Μια κρεμώδης σύνθεση από κερί, με υψηλή δόση χρωστικών για βελούδινο αποτέλεσμα και η απαλότητα ενός φυτικού βουτύρου. Οι έξι πολύτιμες αποχρώσεις του Diorific Khôl δημιουργούν την ηχώ της παλέτας 5 Couleurs για αυτή τη σεζόν. Η απόχρωση Vibrant Tourmaline αγκαλιάζει τους τόνους της παλέτας Ruby και η απόχρωση Bold Amethyst μονομαχεί με την αρμονία Emerald.

Diorific Khôl
341 Pure Topaz
671 Vibrant Tourmaline
741 Deep Ruby
751 Intense Garnet

991 Bold Amethyst

 
 ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΕΙΛΗ

Το Dior Addict Ultra-Gloss πλημμυρίζει με κομψότητα και λάμψη τα χείλη δημιουργώντας ένα εορταστικό αποτέλεσμα ομορφιάς. Μεταλλικό αποτέλεσμα σε δύο αποχρώσεις: Gold Essence με γυαλιστερή χρυσή λάμψη και διακριτική κομψότητα. Ruby Essence σε ένα ζωηρό κόκκινο χρώμα που θυμίζει κόσμημα. Δεν διατίθεται στην Ευρώπη.

 
 
Dior Addict Ultra-Gloss
212 Gold Essence
778 Ruby Essence

ΟΛΗ Η ΛΑΜΨΗ

Περισσότερο από ποτέ, οι δύο παλέτες περιορισμένης έκδοσης 5 Couleurs εκπληρώνουν την επιθυμία για μοναδικότητα και τελειότητα, αυτοπεποίθηση, διασκέδαση και αλλαγή ανάλογα με τη διάθεση. Βαθιές αποχρώσεις και πλούσιες υφές συνδυάζονται γύρω από ένα σμαραγδένιο πράσινο, γκρι και ροζ στην παλέτα Emerald, ενώ η παλέτα Ruby αγκαλιάζει τα μάτια με πλούσιο κόκκινο που ανθίζει δίπλα σε καφέ, κόκκινα Βουργουνδίας και ιβουάρ με χρυσές λάμψεις. Ανάγλυφες σαν τις πλευρές ενός πολύτιμου λίθου, αυτές οι χριστουγεννιάτικες αρμονίες χαρίζουν την τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια λαμπερή, εορταστική εμφάνιση ή ένα πιο διακριτικό ύφος για να ταιριάζει στη διάθεσή, τις επιθυμίες σας και τη στιγμή.

5 Couleurs Precious Rocks

347 Emerald
857 Ruby
 
Το εξαιρετικό μυστικό κόσμημα αυτής της συλλογής είναι το Diorshow Bold Brow που διαθέτει όλη τη σπινθηροβόλα λάμψη του χρυσού. Μια εντυπωσιακή μικρή λεπτομέρεια για να δημιουργήσετε ένα τολμηρά όμορφο look ή να ενισχύσετε απαλά το φυσικό μακιγιάζ.

Diorshow Bold Brow

004 Gold

 
ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Το Diorific Matte Fluid χρωματίζει ελαφρά τα χείλη και τα μάγουλα με μια ματ υφή σε διακριτικό nude ή έντονο  δαμασκηνί, φλογερό κόκκινο ή κολακευτικό κοραλλί.

Diorific Matte Fluid

005 Charm
006 Glory
007 Desire (δεν διατίθεται στην Ευρώπη)
008 Intensity (δεν διατίθεται στην Ευρώπη)

 

 

 

 

 

Με τις νέες αποχρώσεις Diorific Matte Fluid, το Diorific Vernis προσδίδει μια πινελιά από τη ζωντάνια και το χρώμα των πολύτιμων λίθων: η βιολετί απόχρωση Amethyst χαϊδεύει την απόχρωση Diorific Matte Fluid, Intensity, ενώ η Grenat φλερτάρει με τη Diorific Matte Fluid, Glory. Η Emerald είναι η χαρακτηριστική απόχρωση της σεζόν που τολμάει ένα φωτεινό πράσινο και η Ruby δίνει ένα  περλέ κόκκινο της με ένα γραφικό μεταλλικό εφέ στα νύχια.

 

 

Diorific Vernis
673 Ruby
745 Grenat
809 Emerald

998 Amethyst

 

 

 

Η συλλεκτική έκδοση Diorific Vernis Liner δίνει μια κίνηση στο πινέλο του liner για να παίξει με την εορταστική διάθεση στα νύχια. Με μια πινελιά εξαιρετικής ακρίβειας, το διάφανο βερνίκι με χρυσά, πλατινένια και ασημί γκλίτερ σε διάφορα μεγέθη, πλημμυρίζει τα νύχια με αμέτρητα μικρά πετράδια.

 
 
Diorific Vernis Liner

001 Precious Rocks

 

 

 

 

ΧΡΥΣΗ ΛΑΜΨΗ

 

Η ανάγλυφη κομψότητα που αντανακλά τις ακτίνες φωτός και την απαλή λάμψη ροδάκινου: Το Diorblush Precious Rocks αναδεικνύει σε αυτή τη συλλογή τους συνδυασμούς χρωμάτων με μια πινελιά που ενώνει το νέο πρίσμα των ματιών με τα έντονα χείλη.

 

 

Diorblush Precious Rocks

864

 

 

 

Η τελική πινελιά, το Diorific Precious Rocks τυλίγει την επιδερμίδα με μια κομψή λάμψη, καθώς δομεί και φωτίζει το πρόσωπο με μια λεπτή χρυσίζουσα ακτίνα. Κάτω από το χρυσό καπάκι και το κοσκινάκι που αντικατοπτρίζει ανάγλυφα πολύτιμους λίθους, η πούδρα σε σκόνη εφαρμόζεται με ένα πομπόν στο περίγραμμα του προσώπου, το ντεκολτέ και τους ώμους.

 
 
Diorific Precious Rocks

001

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!