Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Rejuvenating Herbal Elixir από τη KYPWELL: Ελιξίριο ανανέωσης!

  09/10/2017 14:11
Rejuvenating Herbal Elixir από τη KYPWELL: Ελιξίριο ανανέωσης!

Rejuvenating Herbal Elixir από τη KYPWELL: Ελιξίριο ανανέωσης!

  09/10/2017 14:11
Το νέο brand ευεξίας και φυσικών καλλυντικών KYPWELL, αξιοποιεί την κυπριακή φύση, συνδυάζοντας τις μοναδικές ιδιότητές της με τις πιο σύγχρονες ανακαλύψεις στο χώρο ευεξίας, για να δημιουργεί ολιστικές λύσεις που οδηγούν σε μια ισορροπημένη, αρμονική και ευτυχισμένη ζωή.
 
Το Rejuvenating Herbal Elixir είναι ένα από τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς και εντατικής έρευνας της εταιρείας: ένα ενδυναμωτικό ελιξίριο που προκύπτει από ένα μοναδικό μείγμα από ολιστικά αποστάγματα βοτάνων, με πολυπεπτίδια και πρωτεΐνες, που ανανεώνει και δίνει λάμψη στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το ελιξίριο συντείνει στη λείανση των ρυτίδων, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, αφού τα αναζωογονητικά, θρεπτικά, συσφικτικά συστατικά του βελτιώνουν την κυκλοφορία σε όλα τα επίπεδα του δέρματος και αυξάνουν την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος. Διατίθεται σε δύο εκδοχές, μία για μεικτό/λιπαρό και μία για κανονικό/ξηρό δέρμα.
 
Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Kypwell βασίζονται κυρίως σε βότανα που καλλιεργούνται τοπικά, αλλά και στον φυσικό, παραδοσιακό κυπριακό τρόπο ζωής, ενώ μια διεθνής ομάδα ειδικών, που συνίσταται από ειδικούς προϊόντων ομορφιάς, βιοχημικούς, βοτανολόγους, διατροφολόγους και γιατρούς, την βοηθά στο να δημιουργεί προϊόντα χρησιμοποιώντας πάντα και μόνο φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, αποφεύγοντας τη χρήση parabens, SLS, PEGs, και άλλων επικίνδυνων ουσιών.
 
Οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες, απλές και, όπου είναι δυνατόν, όπως στην περίπτωση του Rejuvenating Herbal Elixir, δεν επιτρέπουν την εισδοχή αέρα. Η διαδικασία παραγωγής συνδυάζει μοναδικές ολιστικές κυπριακές φόρμουλες οργανικών βοτάνων με Ευρωπαϊκά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας δημιουργώντας φυσικές και στοχευμένες λύσεις.
 
 
Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/ και στο κέντρο Kypwell στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας