KYPWELL :Γνωρίστε την απόλυτη ευεξία κυπριακής παραγωγής και προέλευσης!

Ένα νέο brand φυσικών καλλυντικών ευεξίας έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό την εμφάνισή του στη διεθνή αγορά και κατ’ επέκταση στην κυπριακή. Στόχος του να αξιοποιήσει την κυπριακή φύση σε συνδυασμό με τις πιο σύγχρονες ανακαλύψεις που αφορούν τα προϊόντα ευεξίας. Οι ολιστικές λύσεις που προσφέρει η Kypwell καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από καλλυντικά, τσάγια από βότανα και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες ευεξίας. Σκοπός των ιδρυτών της εταιρείας, είναι να προσφέρουν στον καταναλωτή την ισορροπία που, όπως πιστεύουν ακράδαντα, οδηγεί στην ευτυχία, βοηθώντας τον να έρθει σε αρμονία με τον εαυτό του και να αποκτήσει μια καλύτερη συνείδηση του περιβάλλοντός του.


 
Ελπίζοντας να εμπνεύσει και να δώσει τα εφόδια στους πελάτες της να ζουν πιο φυσικές και υγιείς ζωές, η Kypwell προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που βασίζονται σε βότανα που καλλιεργούνται τοπικά και στο μοναδικό, παραδοσιακό κυπριακό τρόπο ζωής. Ως άτομα που εκτιμούν την ακεραιότητα, οι ιδρυτές της Kypwell, Έλενα Ελράη και Inna Orlova, παραμένουν πιστές στα ιδανικά τους και φροντίζουν το brand τους να τα αντιπροσωπεύει, αφιερώνοντας αμέριστη ενέργεια στο να προσθέτουν αξία στην κοινωνία και να υποστηρίζουν την τοπική βιομηχανία και κοινότητα. Ως μέρος της προσπάθειας αυτής, η εταιρεία δωρίζει το 10% από τα κέρδη της σε κοινωφελείς σκοπούς.
 
Με βαθύ σεβασμό προς τη φύση και τον φυσικό τρόπο ζωής, η Kypwell, με τη βοήθεια μιας διεθνούς ομάδας ειδικών που συνίσταται από ειδικούς προϊόντων ομορφιάς, βιοχημικούς, βοτανολόγους, διατροφολόγους και γιατρούς, δημιουργεί προϊόντα χρησιμοποιώντας πάντα και μόνο φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας και αποφεύγει τη χρήση parabens, SLS, PEGs, συνθετικά αρώματα, χρωστικές ουσίες, σιλικόνες, πετροχημικά και σκληρά χημικά.

 
Οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες, απλές και, όπου είναι δυνατόν, δεν επιτρέπουν την εισδοχή αέρα. Αεροστεγή μπουκαλάκια προστατεύουν τα προϊόντα από την υπερβολική έκθεση στον αέρα, επεκτείνοντας τη μακροβιότητά τους. Η διαδικασία παραγωγής συνδυάζει μοναδικές ολιστικές κυπριακές φόρμουλες οργανικών βοτάνων με Ευρωπαϊκά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για να δημιουργούν φυσικές και στοχευμένες λύσεις.
 
Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/ και στο κέντρο Kypwell στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585. 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»