THE Dr. Zein Obagi Experience

Περισσότερα από 30 χρόνια πριν, ο Δρ Zein Obagi ξεκίνησε ένα παγκόσμιο κίνημα βασιζόμενο στην πραγματική υγεία του δέρματος. Σήμερα το έργο του αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γιατρούς της  κοσμετολογίας που αγκαλιάζουν τη σκέψη του και ευλαβικά χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις θεραπείες του, αλλάζοντας τους κανόνες περιποίησης της επιδερμίδας που ξέραμε μέχρι τώρα.
Για τον Δρ Obagi καλό δέρμα σημαίνει ισχυρή, ανθεκτική, ομοιόμορφη, λεία, λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, αφού αφουγκράστηκε όλες τις αδυναμίες του δέρματος και τους παράγοντες που το απειλούν καθημερινά, κλείστηκε στο εργαστήρι του και επανήλθε με καινοτόμες θεραπείες, ισάξιες πλαστικής χειρουργικής. Ξέρετε ποιο είναι το πιο έξυπνο; Ότι δεν χρειάζεστε καθόλου νυστέρι.
Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά προϊόντων με αποκλειστικά συστατικά που καταπολεμούν τις λεπτές γραμμές που μπορεί να οφείλονται στην ηλικία, ενθαρρύνοντας το δέρμα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Βοηθά να επιτύχουμε σωστή ενυδάτωση και προστασία UV, επιτρέποντας στο δέρμα να ξεπεράσει την ευαισθησία και να διατηρήσει τη δύναμη του. Έτσι με εξειδικευμένες θεραπείες διορθώνεται η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος με αποτέλεσμα νε επιτυγχάνεται μια νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα.
 

FOR A SPECIAL NIGHT

STEP 1
ΖΟ Ossential Stimulator Peel Treatment
Μια θεραπεία προσώπου όπως δεν ξέρατε μέχρι τώρα. Ένα πλούσιο cocktail βιταμινών, αμινοξέων και πεπτιδίων με αντιφλεγμονώδη εκχυλίσματα καθώς και παράγωγα ενζύμου που έχουν την ιδιότητα να διεγείρουν τα κύτταρα, να επιταχύνουν τη διαδικασία ανανέωσης κυττάρων, να μειώσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, να βελτιώσουν τον συνολικό τόνο του δέρματος και την υφή του. Τα αποτελέσματα θα γίνουν εμφανή αμέσως και το μόνο που χρειάζεστε είναι 30 λεπτά από τον πολύτιμο σας χρόνο.
 
STEP 2
Makeup with Colorescience

Το Makeup της Colorescience  αποτελείται από  υψηλής απόδοσης καλλυντικά με ένα εξαιρετικό πάντρεμα χρωμάτων και επιστήμης που χαρακτηρίζονται για τα πολύτιμα συστατικά τους όπως αντιοξειδωτικά, πεπτίδια, βιταμίνες, οξείδιο του ψευδαργύρου και διοξείδιο του τιτανίου, χωρίς χημικά και άρωμα. Δημιουργήθηκαν για όλες τις γυναίκες που θέλουν να επιτύχουν μια άψογη, ομοιόμορφη επιδερμίδα προστατευμένη από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και αψεγάδιαστο μακιγιάζ που διαρκεί μέχρι και 24 ώρες.
 
 
Info: Δείτε από κοντά τα προϊόντα του Dr Zein Obagi (ZO Skin Health Inc) και  της Colorescience επικοινωνώντας στο 22348350 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www. beautimport.com.cy .
G & D BeautImport Lτd, λεωφόρος Λάρνακος 70, 1046 Παλουριώτισσα, Λευκωσία. info@beautimport.com.cy
  
 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»