Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ποιός είπε ότι ένα εμβληματικό κραγιόν δεν θα μπορούσε ποτέ να αλλάξει;

  25/08/2017 14:36
Ποιός είπε ότι ένα εμβληματικό κραγιόν δεν θα μπορούσε ποτέ να αλλάξει;

Ποιός είπε ότι ένα εμβληματικό κραγιόν δεν θα μπορούσε ποτέ να αλλάξει;

  25/08/2017 14:36

Από τότε που δημιουργήθηκε το Rouge Dior, το 1953, δεν έχει σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται, να συνοδεύει τις γυναίκες, τη μόδα και την κοινωνία με ένα και μοναδικό, διαρκές χαρακτηριστικό γνώρισμα: την ευχαρίστηση και την δύναμη του χρώματος.
 
Το 2016, το διάσημο κραγιόν αγκάλιασε την “feel-good”  θηλυκότητα και συνδύασε την καλλυντική καινοτομία του με μια πραγματική χρωματική επανάσταση.


 
Σήμερα, το Rouge Dior ανακαλύπτει και πάλι τον εαυτό του, εξερευνώντας νέες τεχνικές στα εργαστήρια του Dior με δύο τρόπους για να παίξει με το χαμόγελό σας. Δύο νέα κραγιόν που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την εμπειρία του Οίκου Dior και τον αναδεικνύουν ως "δημιουργό χρωμάτων".
 

Σεπτέμβριος 2017.
Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής εικόνας  του μακιγιάζ Dior, αποκαλύπτει δύο καινοτομίες Rouge Dior: το Rouge Liquid και το Double Rouge.Πράξη Ι.
Rouge Liquid, το πρώτο υγρό σταθερό κραγιόν Dior με έντονο χρώμα couture.
Ένα κραγιόν Rouge Dior,  ναι αλλά όχι οποιοδήποτε Rouge Dior – αυτή είναι η πρώτη υγρή σύνθεση του Dior με πολλαπλά αποτελέσματα και εκπληκτική χρωματική επίδραση.
 
Το Rouge Liquid χρησιμοποιεί τις αντιφάσεις και αυτό είναι που το κάνει  ισχυρό και πρωτότυπο. Ζωντανά ματ, σατινέ και μεταλλικά αποτελέσματα, έντονο χρώμα, ανάλαφρο και με κάλυψη μεγάλης διάρκειας, που σε καμία περίπτωση δεν αφαιρεί από την άνεση και την κομψότητα. Αυτές οι μέχρι τώρα ασυμβίβαστες ιδιότητες, συγκεντρώνονται πλέον σε ένα κραγιόν Rouge Dior.


 
1 / Μια καινοτομία του Dior, τρείς κατακτήσεις.
Υγρή ένταση: συνδυάζει ισχυρό χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Η μάξιμουμ διάχυση των χρωστικών ουσιών στο προϊόν ενισχύει την ένταση του χρώματος. Η παρουσία εοσινών (eosins) επεκτείνει την διάρκεια του σε τουλάχιστον 12 ώρες*.
Υγρά αποτελέσματα: μια τριάδα καθαρών και ζωντανών αποτελεσμάτων σε ματ, μεταλλικό και σατέν, βρίσκονται όλα σε μια χαρισματική ισορροπία χρωστικών ουσιών και ιριδισμού σε κάθε αποτέλεσμα.


Υγρή φροντίδα: ποτέ δεν υστερεί σε άνεση κατά την εφαρμογή αλλά και μετά,  χάρη σε:
-   Μια εξαιρετικά λεπτή πούδρα silica που συμβάλλει στο τέλειο άπλωμα στα χείλη.
-   Στον συνδυασμό ενός μεταλλικού κεριού και ενός παράγοντα ζελ για μια κρεμώδη υφή.
-   Έναν συνδυασμό δύο ελαίων που συμβάλλουν στη φροντίδα των χειλιών και άλλων
    δύο που συμβάλλουν στη δημιουργία της αίσθησης ενός ανάλαφρου αποτελέσματος.
 
*   Δοκιμή με όργανα που πραγματοποιήθηκε σε 20 άτομα με εξαίρεση τις αποχρώσεις 908 και 601
 

 2/ Μια ευφυής χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει τέσσερεις χρωματικές οικογένειες και αποτελέσματα.
 
"Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε ένα Rouge Dior, ένα υγρό κραγιόν με εκπληκτικά ματ, σατέν και μεταλλικά αποτελέσματα και να αναπτύξουμε μια ποικιλία αποχρώσεων προσαρμοσμένων σε κάθε τόνο δέρματος", εξηγεί ο Peter Philips.
 
Πρώτα από όλα είναι το αντικείμενο του πόθου: ένα Dior μπλε λακαρισμένο κραγιόν με μία σοφιστικέ εκλεπτυσμένη, μακρόστενη εμφάνιση και ένα «παράθυρο» που αποκαλύπτει το χρώμα και το αποτέλεσμα.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας