Ζούμε τη χαρά του ήλιου με τη σιγουριά των παιδικών και βρεφικών αντηλιακών Frezyderm Sun Care.

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Τι καλύτερο από το να γεμίζετε τα Σαββατοκύριακα με ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού στην εξοχή και στην παραλία με τα παιδιά. Αφήστε τα να απολαύσουν το παιχνίδι στον ήλιο προστατευμένα με τη σιγουριά του αντηλιακού Frezyderm Kids Sun +Nip με δείκτη προστασίας SPF 50+

Με τον ήλιο να έχει γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος για όλους μας, το αντηλιακό είναι απαραίτητο για όλο το χρόνο, πόσο μάλλον το καλοκαίρι. Άλλωστε ζούμε στην Κύπρο, σε μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες! Όταν πρόκειται όμως για παιδιά, τότε η ανάγκη για προστασία είναι ακόμη πιο επιτακτική, αφού το παιδικό δερματάκι είναι πιο ευαίσθητο και ευάλωτο στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου σε σχέση με τους ενήλικες.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερπροστατευτικός με τον ήλιο. Όμως μην πανικοβάλλεστε: Υπάρχει τρόπος να απολαμβάνετε τον ήλιο, εσείς και τα παιδιά σας, αποφεύγοντας τις δυσάρεστες συνέπειες!

Το  αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Frezyderm Kids Sun + Nip SPF 50+ είναι ιδανικό για  τα παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντιηλιακή προστασία, θωρακίζει το DNA του δέρματος και προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαντολλογικούς ρύπους. Είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ παράλληλα, τα αιθέρια έλαια ευκάλυπτου και πεύκου προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τσιμπήματα εντόμων.

Για τα βρέφη, το αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα Frezyderm Baby Sun Care SPF 25, μόνο με φυσικά φίλτρα προσφέρει στο μωράκι σας την κατάλληλη αντηλιακή προστασία. Έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Πανθενόλη και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σέβεται τη φυσιολογία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Παράλληλα, παρέχει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Εφαρμόστε το αντηλιακό σε στεγνό δέρμα 20 - 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο, ακόμη και στην επιφάνεια του δέρματος που καλύπτεται από το μπλουζάκι και οπωσδήποτε μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα. Καλύψτε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο, μύτη, πέλματα και πίσω από τα γόνατα.
Τα προϊόντα Frezyderm Sun Care, διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία από την Μ.Σ.Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ. 
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!