Ζούμε τη χαρά του ήλιου προστατευμένοι με την σιγουριά της αντηλιακής σειράς Frezyderm Sun Screen Velvet

Αν και η ηλιακή ακτινοβολία είναι συνυφασμένη με τις αρνητικές συνέπειες που έχει στο δέρμα μας, ταυτόχρονα τείνει να είναι ευεργετική για την υγεία μας. Με δεδομένο ότι ζούμε σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια τους περισσότερους μήνες του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο χρειάζεται μέτρο και προσοχή! Η αντηλιακή σειρά FREZYDERM Sun Screen Velvet  προσφέρει όλα όσα ζητάει κάποιος από το αντηλιακό του: Αόρατη ηλιοπροστασία και ομοιόμορφη κάλυψη.

Ο ήλιος ενοχοποιείται για πολλά προβλήματα στο δέρμα μας, μερικά από τα οποία φαίνονται άμεσα και κάποια άλλα εμφανίζονται πολύ αργότερα. Η FREZYDERM έχει αναπτύξει ένα καινοτομικό σύστημα ηλιοπροστασίας, το P.I.P. System Plus που περιέχεται σε όλα τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς Sun Screen Velvet και:

  • εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία
  • προσφέρει προστασία από τη φωτογήρανση
  • θωρακίζει το DNA των κυττάρων του δέρματος
  • προσφέρει προστασία από την περιβαλλοντική επιθετικότητα

Τα αντηλιακά προϊόντα της σειρά προσώπου και σώματος Frezyderm Sun Screen Velvet παρέχουν αποτελεσματική και ασφαλή προστασία από όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος (υπεριώδη, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία.  Παράλληλα, έχουν άριστη εφαρμογή, σε 6 μόνο δευτερόλεπτα και αφήνουν μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Χάρη στην τεχνολογία Second Skin, μια καινοτόμο τεχνολογία, δημιουργείται ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα», για υψηλή προστασία και βελούδινη ματ υφή.

Η σειρά περιλαμβάνει δύο διάφανα αντηλιακά προϊόντα προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet με δείκτη προστασίας 30 και 50+. To αντηλιακό προϊόν προσώπου, με χρώμα Frezyderm Sun Screen Color Velvet με δείκτη προστασίας 50+ έχει άριστη εφαρμογή και ταιριάζει σε όλους τους χρωματότυπους. Η σειρά ολοκληρώνεται με το αντηλιακό προϊόν σώματος Frezyderm Sun Screen Velvet Body με δείκτη προστασίας 50+, με βελούδινη υφή και ανθεκτικότητα στο νερό και την εφίδρωση.  
Φροντίστε το δέρμα σας κάτω από τον ήλιο με την ολοκληρωμένη σειρά Sun Screen Velvet της FREZYDERM και μην ξεχνάτε πως η αντηλιακή προστασία θα πρέπει να γίνει μια ακόμη καθημερινή σας συνήθεια!

Τα προϊόντα Frezyderm Sun Screen Velvet διατίθενται στα φαρμακεία, σε όλη τη Κύπρο από την Μ.Σ.Ιακωβίδης, μέλους του Ομίλου MSJ.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Frezyderm Cyprus στο Facebook
  

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά