Everything About Lee

Ίσως να είστε ήδη fans, ίσως και πάλι τα φούξια μπουκαλάκια που κοσμούν τα Boots στην Αγγλία να σας κίνησαν το ενδιαφέρον και να μπήκατε στον πειρασμό να δοκιμάσετε τα προϊόντα του, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Lee Stafford είναι ένας νέος, μοντέρνος επιχειρηματίας που βάλθηκε να ταράξει τα νερά στον κόσμο της κομμωτικής από πολύ νεαρή ηλικία και με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Και τα κατάφερε και με το παραπάνω!

THE SUCCESS STORY
Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να παρατήσει τα μαθήματα κομμωτικής γιατί όπως λέει αρχικά δεν βοηθούσαν στην εξέλιξη του. Έτσι, αποφάσισε να μετατρέψει το σαλόνι του σπιτιού των γονιών του σε ένα μικρό κομμωτήριο, στην αρχή κόβοντας τα μαλλιά των μελών της οικογένειας και των φίλων του. Εκεί συνειδητοποίησε ότι κυριολεκτικά μεγαλουργούσε, αν αναλογιστεί κανείς τις σχεδόν μηδαμινές γνώσεις του περί κομμωτικής, αφού άλλαζε την εμφάνιση και το στυλ στα μαλλιά των ανθρώπων ανάλογα με το τι ταιριάζει στην προσωπικότητα τους. Ήταν τόση πολλή η ζήτηση του που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σαλόνι των γονιών του και να σκεφτεί το επόμενο μεγάλο βήμα που θα του χάριζε μια μεγαλοπρεπή καριέρα.  Έτσι, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα στο Kings Road και αρκετό καιρό στις ΗΠΑ, φορτώθηκε γνώσεις και εμπειρίες, επέστρεψε στην πατρίδα του όπου άρχισε πραγματικά να χτίζει τη φήμη του ως Lee Stafford ο κομμωτής. Όσο ο Lee γινόταν πιο γνωστός με το πέρασμα του χρόνου, κέρδισε πολλά βραβεία για το ταλέντο του. Ο χαρακτήρας του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του για τα μαλλιά είναι μοναδικά και θα ήταν κρίμα να μην μετατραπούν σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, μιας και ο ίδιος είχε συνειδητοποιήσει ότι υπήρχαν ελλείψεις στην αγορά. Έτσι το 2001 ο Lee συνεργάστηκε με τον Graeme Riddick, ιδρυτή της εταιρείας Quantum Beauty Company  και μαζί δημιούργησαν τα δικά τους βραβευμένα προϊόντα. Για να πάρει ακόμα ένα βήμα παραπέρα την εταιρεία του, μαζί με τον συνέταιρο του αποφάσισαν να στείλουν μια επιστολή στα καταστήματα Boots και να προτείνουν μια νεανική σειρά μαλλιών. Αν και η απάντηση άργησε να έρθει, τελικά το ταλέντο του Lee και οι γνώσεις του πείσανε και τότε ήταν που τα ράφια του Boots ξεχείλισαν από φούξια προϊόντα μαλλιών με την υπογραφή του Lee Stafford.
Σήμερα, ο Lee είναι ένας από τους πιο περιζήτητους κομμωτές στην Βρετανική τηλεόραση. Φιλοξενείται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς επίσης έχει το δικό του ριάλιτι Show  “Celebrity Scissorhands” με σκοπό να προσφέρει βοήθεια στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Children In Need. Ταυτόχρονα, ίδρυσε την ακαδημία κομμωτικής Lee Stafford Academy όπου προσφέρει Κυβερνητικά εκπαιδευτικά προγράμματα και επιμορφωτικά σεμινάρια για νέους επαγγελματίες.

 


MY FAVORITE DUO: HAIR GROWTH BY LEE STAFFORD
Εκτός από τα σούπερ μοντέρνα μπουκαλάκια του, που όλες θα θέλαμε να κοσμούν το μπάνιο μας, ποια δεν θα ήθελε ένα σαμπουάν κι ένα conditioner που να βοηθά τα μαλλιά να μεγαλώνουν; Ο Lee μας βγάζει από την δύσκολη θέση με τη σειρά Hair Growth για όλες εμάς που βλέπουμε να μεγαλώνουν τα μαλλιά ως ένα σημείο κι έπειτα μένουν στάσιμα. Το μυστικό είναι ότι τα μαλλιά πρέπει να βρίσκονται συνεχώς υπό καθεστώς ενυδάτωσης, γιατί αλλιώς η τρίχα φθείρεται με συνέπεια να κόβεται και να μην έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα των πλούσιων, μακριών μπουκλών. Χρειάζονται μόνο δύο βήματα και σας υπόσχομαι ότι τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο ζωντανά, σούπερ ενυδατωμένα και μέρα με τη μέρα πιο μακριά και πιο μακριά και πιο μακριά… Τα συστατικά δίνουν δύναμη στα μαλλιά λιπαίνοντας τα βαθύτερα στρώματα της τρίχας δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον στο τριχωτό της κεφαλής για να βοηθήσει τα μαλλιά να μεγαλώσουν γρηγορότερα και να φτάσουν το μέγιστο δυναμικό μήκος τους. Θέλετε να σας πω και για την μυρωδιά; Αφού έλουσα τα μαλλιά μου και ξάπλωσα, το επόμενο πρωί ξύπνησα με μια γοητευτική μυρωδιά στο κεφάλι μου θυμίζοντας μου ακριβό άρωμα. Θα κρατήσω την ονομασία του αρώματος μυστική κι αν το βρεις, inbox me!
 

Βρείτε τα προϊόντα Lee Stafford στα ακόλουθα καταστήματα Beauty Line
Beauty Line Λεωφ. Μακαρίου, Λευκωσία
Beauty Line Λεωφ. Σταυρού, Λευκωσία
Beauty Line Στρατηγού Τιμάγια, Λάρνακα
Beauty Line Οδός Ανεξαρτησίας, Λεμεσός
Beauty Line Κολωνακίου, Λεμεσός
Beauty Line King’s Avenue Mall, Πάφος

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!