MUD – η νέα μάρκα μακιγιαζ τώρα στην Κύπρο!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου, η παρουσίαση της νέας μάρκας μακιγιάζ Make-up Designory (MUD) από τα καταστήματα Beauty Line. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Beauty Line Σταυρού, Λευκωσία και παρόντες ήταν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, beauty editors αλλά και σημαντικοί trend-setters και fashion bloggers της Κύπρου, που ανέμεναν με μεγάλη ανυπομονησία να γνωρίσουν από κοντά την καινούργια αυτή πρωτοποριακή μάρκα μακιγιάζ.

 

Το Make-up Designory (MUD) συνδυάζει  εξειδικευμένα προϊόντα μακιγιάζ , επαγγελματική και προσωπική εκπαίδευση με παθιασμένους make up artists  για τη δημιουργία τέλειου μακιγιάζ για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Για πάνω από δύο δεκαετίες, η MUD υπήρξε η κορυφαία σχολή μακιγιάζ από την οποία αποφοίτησαν μερικοί από τους καλύτερους make up artists. Κάθε χρόνο εκατοντάδες ταλαντούχα άτομα από όλο τον κόσμο έρχονται στις πανεπιστημιουπόλεις MUD στο Burbank της Καλιφόρνιας, την πατρίδα της κινηματογραφικής βιομηχανίας στην περιοχή Manhattan της Νέας Υόρκης και σε διάφορες τοποθεσίες στην Ευρώπη για να μάθουν την τέχνη του μακιγιάζ.

Τα προϊόντα MUD είχαν δημιουργηθεί  για τις ανάγκες της εκπαίδευσης και στην συνέχεια τέθηκαν στη διάθεση του κοινού για καθημερινή χρήση μόνο μετά από έγκριση των πιο απαιτητικών make up artists.

 

Τι κάνει το MUD μοναδικό!!!
• Επαγγελματική μάρκα μακιγιάζ από τις ΗΠΑ
• Παγκόσμιο σχολείο μακιγιάζ
• Παροχή στον πελάτη μιας μοναδικής εμπειρίας λιανικής με γνώση
• Προσφορά προγραμμάτων υποστηριζόμενα από πιστοποιημένους make up artists και εκπαιδευτές
• Εκπαιδευμένη προσέγγιση στο make-up
• Καλλυντικά με συστατικά υψηλής ποιότητας


Η παγκόσμια παρουσία του MUD αυξάνεται κάθε χρόνο. Όπως αναφέρθηκε, όλα ξεκίνησαν στο L.A., με την κύρια πανεπιστημιούπολη και στην συνέχεια ακολούθησε η Νέα Υόρκη. Η έδρα της μάρκας MUD στην Ευρώπη βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα, πρωτεύουσα της Σλοβενίας. 
Το MUD θα βρίσκεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα Beauty Line και Selekt.

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!