Chloe Absolu de Parfum. Νέο, επετειακό άρωμα!

Πέρασαν, κιόλας, δέκα χρόνια από τότε που το άρωμα μιας ανεπιτήδευτα φυσικής θηλυκότητας «αιχμαλωτίστηκε» σε ένα μπουκάλι. Δέκα χρόνια από τη γέννηση του Chloé Eau de Parfum.
 
Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, γεννιέται το Chloé Absolu De Parfum – ένα νέο, συλλεκτικό άρωμα, με ακόμα πιο έντονο Chloé χαρακτήρα. Το Chloé Absolu De Parfum αποτελεί μια πιο εκλεπτυσμένη έκδοση του αρχικού Chloé Eau de Parfum, με πλούσιο άρωμα ξύλου και λουλουδιών. Με ακόμα πιο έντονη την παρουσία τριαντάφυλλου. Με άρωμα βανίλιας και πατσουλί που ενισχύουν τον επιβλητικό χαρακτήρα του.
 
Βάση του αρχικού Chloé Eau de Parfum αποτέλεσε το χαρακτηριστικό στοιχείο θηλυκότητας της γαλλικής αρωματοποιίας – το τριαντάφυλλο.  Οι επόμενες εκδοχές του αρώματος είχαν ως βάση τους διαφορετικές πτυχές φρεσκάδας και θηλυκότητας, αλλά πάντα με σημείο αναφοράς το τριαντάφυλλο.
 
Eau de Chloé (2012), το Roses de Chloé (2013), το Chloé Eau de Toilette (2015) και το πρόσφατο Chloé Fleur de Parfum (2016). Όλα τους βγαλμένα από έναν καταρράκτη τριαντάφυλλων, εμποτισμένα με την απόλυτη θηλυκότητα. Όλα τους μοναδικά ποιήματα του ίδιου δημιουργού. Το κάθε ένα μοναδικό, με δικό του χαρακτήρα και στιλ.
 
Το ανανεωμένο Chloé Absolu De Parfum αγκαλιάζεται από ένα μοναδικό μπουκάλι με μεταλλική πλάκα σε χρυσό χρώμα, ενώ μια λεπτή μπεζ κορδέλα βρίσκεται κομψά τυλιγμένη γύρω από το στόμιο του μπουκαλιού.
 
Για τη δέκατη επέτειο του Chloé Eau de Parfum, η ηθοποιός Haley Bennett έγινε η μούσα του αρώματος. Η γοητεία και η φρεσκάδα της εκφράζουν απόλυτα τα ιδανικά του αρώματος Chloé.
 
Στο επετειακό video clip του αρώματος, η γνωστή ηθοποιός ενσαρκώνει κάθε γυναίκα Chloé, που είναι υπεύθυνη για το πεπρωμένο της. Ανεξάρτητη. Αυθόρμητη. Με τη δική της προσωπικότητα. Όπως ακριβώς και το άρωμα Chloé.
 

Δειτε Επισης

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η αδελφή της Χριστίνα Μήλιου ξεκαθαρίζει... για τον ξυλοδαρμό της - Έξαλλη με την διαρροή της κατάθεσης της
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»
Λένα Δροσάκη για το #Metoo: «Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή...»
Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει»