Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ένα μικρό κόλπο για να αντιμετωπίσεις τα πρησμένα μάτια

  29/05/2017 15:36
Ένα μικρό κόλπο για να αντιμετωπίσεις τα πρησμένα μάτια

Ένα μικρό κόλπο για να αντιμετωπίσεις τα πρησμένα μάτια

  29/05/2017 15:36

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να νιώθεις τα μάτια σου κουρασμένα και πρησμένα. Λίγο ένας κακός ύπνος, ένα ξενύχτι, πολλές ώρες μπροστά σε μία οθόνη είναι μόνο οι πιο συνηθισμένοι. Κι εσύ ψάχνεις να βρεις πώς να ανακουφίσεις αυτό το κάψιμο και το βάρος που νιώθεις. Εδώ σου έχω μία πολύ εύκολη μίνι θεραπεία που θα ανακουφίσει και θα δροσίσει τα μάτια σου.

Θα χρειαστείς 2 makeup sponges από σιλικόνη, 2 σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και polybag αρκεί να τα κλείσεις καλά) και την κρέμα ματιών σου.

Τι κάνεις; Βάζεις τα σφουγγαράκια μέσα στα σακουλάκια και τα κλείνεις καλά. Τα τοποθετείς στην κατάψυξη για περίπου 10' και λίγο πριν τα βγάλεις απλώνεις μία παχιά στρώση κρέμας στα μάτια. Βγάζεις τα σακουλάκια, ξαπλώνεις, και τα τοποθετείς στα μάτια σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Τα αφήνεις λίγο πάνω στα μάτια σου ενώ τα έχεις κλειστά και είσαι έτοιμη.

Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσεις τα μάτια σου να ενυδατωθούν καλά ενώ ταυτόχρονα θα έχεις και την αίσθηση της δροσιάς που χρειάζεσαι.

Μπορείς επίσης να το κάνεις μία φορά την εβδομάδα για να προσφέρεις στα μάτια σου extra ενυδάτωση και να έχεις ένα πιο λαμπερό βλέμμα. Οπότε αν σου τελείωσε η μάσκα ματιών, ξέρεις τι θα κάνεις.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας