Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Καθημερινή «Εμπειρία Ομορφιάς» στα Beauty Line!

  24/05/2017 14:16
Καθημερινή «Εμπειρία Ομορφιάς» στα Beauty Line!

Καθημερινή «Εμπειρία Ομορφιάς» στα Beauty Line!

  24/05/2017 14:16

Με στόχο να εμπνεύσουν όλο και περισσότερες γυναίκες να ζουν και να αισθάνονται όμορφα, τα καταστήματα Beauty Line ενδυναμώνουν την εικόνα τους, με νέα ταινία υψηλών πρότυπων παραγωγής. Η νέα διαφήμιση εστιάζει στις αξέχαστες εμπειρίες ομορφιάς, κάνοντας την κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική, γεμάτη αυτοπεποίθηση και να ζει τη ζωή της με πάθος.
 
Mέσα από ένα στυλιζαρισμένο σποτ υψηλών προδιαγραφών, που λειτουργεί ως συνέχεια της πολυσυζητημένης ταινίας-σταθμού του 2015, παρακολουθούμε την εκθαμβωτική Ισπανίδα πρωταγωνίστρια Anabel Armario, σε υπέροχα πλάνα με έντονο το υγρό στοιχείο. Την εξαιρετική εικόνα συνοδεύει η ίδια χαρακτηριστική πλέον μουσική επένδυση, σε μια διασκευή προσαρμοσμένη στο ύφος της νέας ταινίας.
 
Το νέο σποτ συνεχίζει την feel-good αισθητική που σηματοδότησε την επιτυχία της πρώτης ταινίας, λειτουργώντας ως sequel που ακολουθεί στιγμές από τη ζωή της γυναίκας Beauty Line, με την ίδια αισθητική και διάθεση. Οι θεατές αντιλαμβάνονται πλέον ότι πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία απολαμβάνει τις καθημερινές στιγμές της και τη κοινωνική ζωή της, φροντίζοντας τον εαυτό της και τονίζοντας τη θηλυκότητά της.
 
H ιστορία παρουσιάζεται μέσα από ρομαντικά πλάνα σε πολυάριθμες επιλεγμένες τοποθεσίες της Κύπρου και γυρίσματα που διήρκησαν αρκετές ημέρες. Τα καταστήματα Beauty Line σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρία ORB Communications και το στούντιο παραγωγής Semio, καταφέρνουν για ακόμη μια φορά, να ανεβάσουν τον πήχη ψηλά στον τομέα της επικοινωνίας, προωθώντας τον καθημερινό τρόπο ζωής ως μια «εμπειρία ομορφιάς».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας