Miss Dior Absolutely Blooming: Το νέο λουλουδάτο άρωμα του DIOR!

Απόλυτα λουλουδάτο, αισθησιακό και υπέροχο… το Miss Dior Absolutely Blooming είναι μία ελκυστική νέα σύνθεση. Με αυτή, ο Francois Demachy, o Perfumer-Creator του Dior, επαναφέρει το θέμα της λουλουδάτης απόλαυσης και αποκαλύπτει πτυχές ενός κομψού αρώματος που αγαπά τη ζωή και τις απολαύσεις της. Τα λουλούδια “απογειώνονται”, ντυμένα με ευχάριστες λαμπερές  νότες. Μία λαμπερή ανθοδέσμη, ανθίζει, με τρόπο θριαμβευτικό. Αυτό το Miss Dior είναι πολύχρωμο, ειδωμένο μέσα από ένα νέο φώς. Μία έκρηξη από υπέροχα σπινθηροβόλα  πέταλα που δροσίζει το στόμα σας.

 

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
Αυτή η απόλυτα αισθησιακή ομορφιά έχει ένα ισοπεδωτικό χαμόγελο που σπάει τις συμβάσεις, επιτρέποντας την άπειρη ανθοφορία. Λίγο, πολύ, παθιασμένα… κάθε πέταλο είναι μια αγκαλιά και ένα επιφώνημα χαράς. Κάθε λουλούδι αφήνει τον εαυτό του γυμνό, αποκαλύπτοντας αισθησιακές και ζωηρές νότες. Όλα αυτά συνεργάζονται, και έρχονται μαζί για να δώσουν το σκίρτημα που φέρνει ένα βαθύ φιλί.
 
Αυτό είναι που ήθελε ο Francois Demachy: μία δημιουργία που πάνω από όλα είναι χαρούμενη, σύγχρονη και ζωντανή. Επιβλητικά λουλουδάτο, με “ακριβώς τη σωστή ποσότητα” της φρουτώδους αίσθησης.  Το άρωμα αυτό περιέχει  ήδη το ιδιαίτερο μείγμα της κομψότητας του Dior που συνδυάζει την φρέσκια ανεμελιά με την αναίδεια.
 

MISS DIOR ABSOLUTELY BLOOMING: ΦΡΕΣΚΟ, ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΤΕΣ MUSK
 
Πιστός στο πνεύμα του ανθισμένου μπουκέτου, ο Francois Demachy δημιούργησε μία σύνθεση άμεσα επιβλητική  που είναι αναμφισβήτητα ελκυστική. Φυσικά όμορφη με ένα έντονα αρωματικό μπουκέτο λουλουδιών. Άγρια με μία σπιρτόζα γλυκύτητα. Τόσο φρέσκο και δροσερό όσο μία ασταμάτητη ανθοφορία. Το Miss Dior Absolutely Blooming είναι ένα άρωμα με ένα χαμόγελο. Όπως τονίζει ο Francois Demachy, δεν υπάρχει ούτε μία πικρή νότα στη σύνθεση του. Τίποτα δεν “περιχαρακώνει” ή διαταράσσει τη θετική και λεπτή αρμονία του.

Η NATALIE PORTMAN ΑΠΟ ΤΟΝ TIM WALKER
 
Για άλλη μιά φορά, η Natalie Portman  συναντά τον αγαπημένο της φωτογράφο, τον άγγλο Tim Walker. Διάφορες pop ροζ εικόνες φανερώνουν τον επαναπροσδιορισμό μίας ζωηρής και παθιασμένης Miss Dior. Mας προσελκύει με το χαμογελαστό βλέμμα της καθώς διασκεδάζει, φωνάζοντας ένα ακαταμάχητο «απόλυτα!»
 
Ναί, σίγουρα, απόλυτα! Είναι μία απόλυτα αισθησιακή Miss Dior- σαγηνευτική και προκλητική. Είναι μαγευτική, διεκδικώντας τον απελευθερωμένο, τον ανέμελο χαρακτήρα της. Σίγουρη για την ελκυστική γοητεία της, διατηρεί το θρυλικό φώς της ευγνωμοσύνης.
 
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΙ  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!
 
Το εκπληκτικό τριαντάφυλλο της Grasse ξεδιπλώνει τον απόλυτο αισθησιασμό του. To τριαντάφυλλο Centifolia, που πήρε την ονομασία του απο τα 100 του πέταλα, διαχέει νότες απο μέλι και πιπέρι. Σε απόλυτη αρμονία με το πανέμορφο ζωηρό Rosa Damascena , ο Mάιος μόνο στον οποίο ανθίζουν, είναι εορταστκός και χαρούμενος! Αυτό το δίδυμο τριανταφύλλων πηγαίνουν ακόμα παραπέρα, αγκαλιάζοντας τη λαμπερή παιώνια.
 
Διατηρώντας μία βάση λευκού μόσχου η οποία περικλείει ολόκληρη τη σύνθεση και αναπτύσσεται ώστε να φτάσει να έχει φρουτώδεις νότες, το Miss Dior Absolutely Blooming είναι συνεχώς δροσερό.
 
Ένα λουλουδάτο άρωμα, στο στύλ του Dior, στο οποίο υπογράφει η φύση, και τα πανέμορφα λουλούδια αποτελούν το ιδανικό στοιχείο. Αυτό το διαπεραστικό μπουκέτο δίνεται με ειλικρίνεια, δίνοντας έμφαση στο πάθος για τα λουλούδια που κατοικούν στην καρδιά της Avenue Montaigne.
 
Η GRASSE , ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ MISS DIOR
 
Ερωτευμένος με τη γή της Προβηγκίας, ο Christian Dior βρήκε εκεί την έμπνευση για το πρώτο θρυλικό του άρωμα. Έγραψε ότι το Miss Dior «γεννήθηκε από εκείνα τα Προβηγκιακά απογεύματα, που παίρνουν ζωή απο τις πυγολαμπίδες», φωτισμένο απο μία floral ανθοδέσμη στην οποία το May Rose κυριαρχεί. Η σπάνια βασίλισσα των λουλουδιών της Grasse είναι ένα αρωματικό μεγαλείο του οποίου το άρωμα ο Dior δε θα μπορούσε να μη χρησιμοποιήσει. Σήμερα, ο Francois Demachy προτιμά νότες από μέλι και πιπέρι, κάνοντάς τες να λάμπουν απόλυτα ανθισμένες, στη καρδιά του Miss Dior Absolutely Blooming. Σαν μία υπογραφή, και μία ανάκληση απο τη προέλευση του.
 
Το May Rose - αυτή η σπάνια ομορφιά των εκατό πετάλων είναι λατρεμένη πάνω από όλα τα άλλα από τον Dior, γι’ αυτό και κατέχει μία ιδιαίτερη θέση στην ιστορία του οίκου Dior. Πράγματι, ο ίδιος Christian Dior καλλιέργησε εκτάσεις με May Roses στα εδάφη του Château de la Colle Noire όχι μακριά από την Grasse. Σήμερα ο οίκος Dior ξαναζωντανεύει το όνειρο του μεγάλου δημιουργού. Το κάστρο του La Colle Noir επανήλθε στην αρχική του κατάσταση, και για άλλη μία φορά, χιλιάδες May Roses φυτεύτηκαν από την Armelle Janody και από το "Clos de Callian" (το οποίο κρατά ολόκληρη τη σοδειά των May Roses αποκλειστικά για τα αρώματα Dior). Τα αρώματα Dior είναι παρόντα στη Grasse, εκεί που ήταν ανέκαθεν.
 
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
 
Οι αρχικές νότες από κόκκινα φρούτα, βατόμουρο, ρόδι και φραγκοστάφυλο ενισχύονται από το πικάντικο, ερεθιστικό ρόζ πιπέρι που ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Το άρωμα που αναδύεται, προκλητικό, ευχάριστο και δημιουργώντας μία επιθυμία στην οποία κανείς δέν μπορεί να αντισταθεί…
 
«το Miss Dior Absolutely Blooming ανοίγει με μία έκρηξη. Οι πρώτες φρουτώδεις νότες ξεπηδούν από το μπουκάλι, δίνοντας μία πολύ “θετική” διάσταση. Είναι μία σύνθεση για μία χαρούμενη γυναίκα που αγαπά τη ζωή.» François Demachy, Dior Perfumer-Creator
 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega